icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

malamargaretka
18. nov 2013

@josenka jeminky...toto je uzasne...akoze niekedy stracam rec, co vsetko dokaze maminka na materskej...si myslim, ze kazda z nas dostala ine dary do vienka a tiez aj moznosti- podla toho budu aj baliky a aj preto sa neuveritelne tesim na balik plny kreativnych a vsakovakych uzasných aktivít🙂
paradadakujeme.... 😵 😵 😵 😵

avalsorim
18. nov 2013

@evkalv @ask @sharonik @tisba @silvia259 @malamargaretka baby hlásim príchod balíkov 🙂

avalsorim
18. nov 2013

@josenka užasné je to, tak sa teším až všetky balíky otvorím 🙂

evkalv
18. nov 2013

@avalsorim vidim tam aj moj tak som spokojna 😉

evkalv
18. nov 2013

@josenka su super uz sa tesiiiiim 😉

ask
18. nov 2013

@avalsorim Waw, som prekvapena ze ked som ho podala v piatok ze dnes prisiel 🙂 Skvela sprava! Dakujem 😵
@josenka Fiha! Tak tie su naozaj nadherne! Sikovna maminka, klobuk dole,palec hore 😵

sharonik
18. nov 2013

@josenka Tak toto je fakt nádhera🙂)) Starší syn sa ma stále vypytuje, kedy nám príde ten macko 🙂

sharonik
18. nov 2013

@avalsorim Jééj aj môj je medzi nimi, sa divím ako rýchlo pracuje pošta-v piatok poobede poslané a v pondelok už u Teba 🙂

josenka
18. nov 2013

@avalsorim Zlatíčko malé, ako vydrží neotvoriť ich? 🙂

avalsorim
18. nov 2013

@josenka to ona ešte nevie, že sa dajú otvoriť. ona ich nosí po izbe 🙂 ale ako to ja zvládal neotvoriť tak to už neviem. aj keď tvoj som už otvorila 🙂 ďakujem 🙂

tatrankalucka
18. nov 2013

@josenka uzasneeeeee, tesim sa na to ako male decko 🙂

gega
18. nov 2013

@josenka su krasny ste velmi sikovna 🙂 moja starsia sa nevie dockat 🙂

sunsun
18. nov 2013

@avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
baby, hanba mi, ale tiez som posielala balik az dnes... som pohorela na tych zatvaracich vreckach... nevedela som ich nikde najst... ani v odporucanom tescu som sa k nim nedopracovala... nakoniec som ich zohnala az v metre, tak som pobalila a odoslala... co sa tyka sasov, tak ich mozete v pohode prat, len ich treba pred prvym pouzitim prezehlit...zastavila sa u mna kamoska, co vie sit, tak sa s tymi sasami pohrala a maju aj obsite usta...🙂 cize som nakoniec nedavala karton a myslim, ze je to takto krajsie... pokrm pre sasa necham na vasej fantazii, (u nas ficia fazulky 😉 )...pribalila som tie objednavane penove koralky, ale su tam niektore naozaj male casti, tak to asi vyuzijete neskor na nejaku prevliekacku.... @alvasorin mirka, pre mna je ten skaredy zlty saso, je oznaceny mojim nickom, v tom sacku su aj penazky....

josenka
18. nov 2013

@sunsun @avalsorim @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Baby, ešte sa vám chcem priznať a ospravedlniť - nemám macov zabalených v tých zatváracích vreckách, ja som ich u nás fakt nikde nezohnala 😅 a naviac rozmer tých podložiek je 33x45 cm, takže dokonca viac ako A3. Sú ale zabalení v sáčkoch.

sharonik
18. nov 2013

@josenka Mne to vôbec nevadí, veď v tvojom prípade je to jeden kus, tak myslím, že sa nemá čo pomiešať.

sunsun
18. nov 2013

@josenka pre mna je to tiez v pohode... kupila som vacsie balenie, takze si zabalim, keby som velmi chcela.... 😉 a na mackov sa velmi tesime...🙂

evkalv
18. nov 2013

@josenka ani nam to nevadi tiez som kupila sackov viac lebo sa mi urcite zidu takze ak bude treba tiez si zabalim aj doma 😉...len uz aby bol macko doma 😉

ask
18. nov 2013

@sunsun Vies co, v pohode. prave som zistila ze posta je nevyspytatelna....uz sa mi stalo ze som poslala balik doporucene, prvou tr. a aj tak meskal. V piatok som posielala obycajne 3 baliky, z toho o jednom uz mam od maminky @alvasorim info ze je doruceny-aj ho tu vidim na fotke, takze je to tak😀...a pritom na stranke posty este stale svieti ze je v preprave 🙂 Takze sa este moze stat ze Tvoj balik pride skor ako tie co boli poslane koncom tyzdna 😉 Velmi sa na saska tesime, mame podobnu priserku na krmenie a maleho to velmi bavi 😵
@josenka Takemu krasnemu mackovi prepacim s radostou akykolvek sacok 😵

avalsorim
18. nov 2013

@josenka
@sunsun baby ja som mala tiež problém nájsť tie zapínacie sáčky takže v tom nie ste jediné.

malamargaretka
18. nov 2013

@evkalv
@josenka ja si myslim, ze uuuplne v pohode🙂 netrabe strasovat, ved ked je to jeden kus, nema sa co stratit! A maminky, ked nabuduce budete hladat tie uzatvaratelne sacky, napr. kvoli uskladneniu potravin, ci iných malickosti drobnosti- daju sa kupit v papiernictvach na kusy. Ja som kupovala 44ks a vyslo ma to na 1,40e🙂🙂🙂 😉 😉

malamargaretka
18. nov 2013

@avalsorim más nádherné dievcatko🙂 a nádherne slovenske meno ste jej dali🙂

sunsun
18. nov 2013

@malamargaretka no, to mna stali skoro 4x tolko... 😒 ja som bola aj u nas v papiernictve, no nemali... to asi ako kde... 😒

malamargaretka
18. nov 2013

@sunsun ...skoda:(

avalsorim
18. nov 2013

@malamargaretka ďakujeme 🙂

janceh
18. nov 2013

@avalsorim ta je krasna 🙂 mohu se jen zeptat, kdypa muzeme zhruba ocekavat prijem balicku? Mame hrozny problem s mistni postou, tak bych urcite moc moc poprosila o zpravicku, az budou poslany 🙂

avalsorim
19. nov 2013

@janceh ešte stále čakám na 5 balíkov. ale ked budem posielať tak určite pošlem správu 🙂

ivaha
19. nov 2013

@malamargaretka ahojcek, prosim aj ja hladam taku pipetku, ale v lekarni maju len sklenene, prosim kde si ich zohnala, dakujem.

sharonik
19. nov 2013

@ivaha Keď budeš chcieť môžem Ti poslať v tvojom vrecúšku aj plastové pipetky. Koľko ich chceš?

ivaha
19. nov 2013

Jejda, to ozaj?No ja sa zblaznim, potrebovala by som aspon dve, jednu pre dceru a druhu pre neterku. Velka vdaka, co budem dlzna?Ak sa da kupit od teba, zobrala by som aj viac 🙂