Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
inak baby ako van pojdu tie kolicky tazsie zasuvat, skuste presmirglovat, lebo ako som nafarbila koliky, zvacsili objem tak sme to opat prevrtali, ale moze to este pracovat
@sharonik moje pipetky su asi tie najmensie co tam mas na foto🙂 tie tvoje su vacsie a asi sa s nimi musi doobr emanipulovat🙂
@malamargaretka Pribalím Ti nejaké 🙂
No baby, keďže ideme na víkend preč, neodolala som a musela som otovriť vaše balíčky 🙂 Poviem vám máte sa na čo tešiť 🙂 Na niektoré sa už teraz neviem dočkať ako sa s nimi budeme hrať, na niektoré je Zuzanka ešte malá, ale ona dorastie 🙂 Baby ste fakt šikovné 🙂
@dadulajda @josenka @ask @sunsun @chrumka84 @evkalv @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @silvia259 @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
Takže baby, balíky sú všetky u mňa 🙂 aj poštár sa potešil, keď som mu povedala, že sú to posledné 🙂 teraz je rad na mne, aby som to zabalila a poslala. Ale odchádzame na víkend preč, takže to nestíham poslať v pondelok :( mrzí ma to. Určite to čo najskôr pošlem naspäť a dám vám vedieť.
Musím vás, ale všetky pochváliť, ste veeeeľmi šikovné. Ja by som niektoré aktivity nikdy nezvládla, hlavne tie čo sa týkajú dreva. Z niektorých som úúúúúplne, ale úúúúúúúplne nadšená a nebudem klamať, že niektoré ma sklamali, ale veď to sami uvidíte. Ale to by sa nedalo potešiť všetkých všetkým. Možno ani tieňové pexeso čo som ja robila sa niektorým nebude páčiť, ale robila som to ako som vedela a mala možnosti, tak ako aj všetky z nás. Takže to treba brať do úvahy, keď budete niekoho súdiť.
Ale baby určite sa máte na čo tešiť 🙂
@avalsorim Ani som to tak nebrala. Samozrejme, že každú z nás iste poteší, keď sa jej aktivita bude páčiť, ale niekedy konečný výsledok ani pri najväčšej snahe jej autorky nesplní ani jej pôvodné očakávania, inokedy ich zase predčí🙂 Na druhej strane už som zistila, že naši drobci majú úplne iné kritériá hodnotenia ako my, takže konečnými hodnotiteľmi budú naše ratolesti a ak sa oni potešia stálo to za tú námahu🙂
Ako pisala sharonik, niekedy sa narobis a vysledok ta nepotesi, niekedy si myslis aky je to super napad to bude maleho bavit a ten sa na to ani nekukne opakovane sa mi to stalo a som zv3dava aku odozvu budu mat aktivitky🙂
Maminka @avalsorim vyvolala asi u mnohých mamičkách pochybnosti:( . Cielom kazdej vymeny je vymena vrecuskových aktivít a myslím si ze práve preto je to VýMENA, že kazdá z nás ma ine moznosti a hlavne schopnosti vyrobit tu ktoru vec, ved keby som nemala ciel, ze sa ku mne dostane 20roznych hier- cez site, drevene, lepene, skladane a vsetko si viem vyrobit sama - asi by sa ani jedna do takejto vymeny nedala, aby po nociach, alebo popri malých detoch vyrábala 20x tu istu vec. Ja konkretne som mala aktivitku - ktoru som zvladla asi za 5hodin cisteho casu- vyhladat obrazky, vytlacit, vystrihnut, zalaminovat, vystrihnut- a je mi jasne, ze sa to ani porovnat neda s nejakym sitým slimacikom, alebo drevenými hramy s palickami. MOzno maminka myslela parve na mna...ktovie...ja by som nechcela aby sa tie veci porovnavali- nie je to spravne- kazda mame talent na nieco ine!
MAMINKY, co sa zapojili prvykrat do vymeny a mali velke ocakavania- poucenie pre buducnost, ze vsetko dokonale nie je. A kazda vymena obsahuje balicek, ktorý jednemu dietatku moze uplne zapasova, inemu vobec- ale to je to riziko, ked idem do vymeny, a davam doveru tým 19 maminkam, ze vyrobia nieco so nam bude nejaku dobu zabavat.
Ja osobne som za zapojila uz do 4tej vymeny a musim povedat, ze zatial sme mali z kazdej vymeny nejaku TOP aktivitku, ktorá nas neskutocne bavi a vzdy a sama by som ju nevedela vyrobit- a vtedy si poviem, ze to STALO za to, uz len pre tu jedinu jednu vec🙂 cela ta namaha🙂
UZ SA TESIME NA BALIK🙂🙂🙂🙂 🙂 🙂 🙂
@malamargaretka Velmi pekne a pravdivo napisane... za mna zasa musim napisat ze teraz mi prisiel balicek z tretej vymeny a ocakavam dva dalsie. A takisto mame velmi oblubene aktivitky, dalsie este cakaju kym dorastieme a stalo sa ze v kazdom balicku bola nastastie len jedna co ma sklamala....cize celkovy sucet byva spokojnost nad 95%. 🙂 Obcas sa stane ze niektora aktivitka sa mne az tak nepaci a maleho niecim nad moje ocakavania zaujme, pripadne aj opacne.
Konkretne k Tvojej aktivitke ja napr vyhrady vobec nemam, praveze je u mna vitana a to z dovodu ze nemam ani tlaciaren, ani laminovacku. A keby som si to chcela dat vytlacit+zalaminovat v meste, tak to vyjde dost draho. 😒 Takisto nemam ziadne nastroje na opracovanie drevenych aktivit-takze aj z tych sa vzdy velmi tesim. 🙂 Celkovo Pri 20tich ludoch je tazke dosiahnut v comkolvek 100% spokojnost takze aktivitky nie su vynimka. Nie vzdy sa dopredu da odhadnut vysledok odhlasovanej aktivitky, pretoze niekedy maminka prekvapi a zo zdanlivo nezaujimaveho navrhu vypracuje skvelu aktivitku-a tak isto to moze byt aj opacne. Momentalne urcite po dalsom kole netuzim, ale ked sa vsetko okolo Vianoc utisi, tak mozno po Novom roku ma to zacne pokusat zas a viem ze do toho pojdem aj s tym vedomim ze nie vsetko bude naj, ale ze aj tak vecsina z toho bude uplne super 😵
@malamargaretka
@ask baby bola to moja prva výmena tak som mala iné očakávania. Ale som neskutočne rada, že som sa do nej zapojila. Určite to stálo za to. A druhá dôležita vec je, že som tu spoznala úžasné mamičky 🙂
A mimochodom. A väčšinou tá mamička, ktorej sa to týka sa k tomu nevyjadri, lebo je jej to jedno.
@alvasorin @malamargaretka @ask mne sa normalne az snivalo, ze sa vam moji sasovia nepacili.... a ze som bola z toho hrozne nestastna a este som mojmu muzovi vyratavala, kolko hodin ma to vsetko stalo a ze uz sa nikdy do niecoho takeho nezapojim..... 🙂.... no ale hoci ked som svoju aktivitku dorobila, tak som si povedala nikdy viac, narobila som sa na nej ako kon (ja nekrajcir a nemaliar)...., ale teraz sa uz tesim na balicek a myslim, ze tato vymena stala za to...., bola to dobra skusenost.... a tiez si myslim, ze to, co sa nebude pacit nam sa nakoniec moze pozdavat nasim detom a uziju si to .... 😉
Po dlhom čase som sem poobede nakukla a odvtedy mam normálne výčitky, baby,ak sa vám moja aktivita-farebné cestoviny nebude páčiť, veľmi sa vám ospravedlnujem, a tiež aj za tie nedodane snurky..
ahojte, tiež sa nejako nestíham zapájať od diskusie, mám toho nejak veľa... ale určite sa využije každá aktivita, nemyslím, že by tam bolo niečo, čo bude oničom... a detičky sa potešia naozaj všetkému, myslím, že každá mamička sa snažila a dala do toho čo najviac vedela 🙂 ja som po večeroch vystrihovala a teda sranda to nebola, ale určite má veľa mamičiek náročnejšie aktivity... ja sa veeeľmi teším na balík, neviem sa dočkať, budeme mať predčasné vianoce 🙂
Caute kocky, nakukla som,ci sa nahodou nepodarilo balicky odoslat.. 😅 ale asi to bude tiez nejaky cas trvat,lebo si myslim ze je to roboticka tak na celu noc 😖 vsetko to porozkladat....nezavidim teda. Ja som sa tiez 1.zapojila do vymeny.Nemala som nato sice casu,vedela som to,ale citila som sa prazdna a chcela som nieco vytvorit.Nieco,co sa bude pacit inym a bude ma to potom naplnat spokojnostou. Netrufam si riesit kvalitu,alebo narocnost,lebo je to pre maleho a nie pre mna.Napr.z mojej vlastnej aktivity som bola unesena ked som ju nasla a maly ju pozkladal,spravil za 30 sek.co bolo treba a nechal tak.Dala som mu to dvakrat na zahratie,stopliky som mala vsade a mohla som to odlozit... takze vam napisem uspesnost a splnene ocakavania az potom,ked to maly vsetko oskusa. 😉 A sama viem,na com som setrila cas a narocnost pri svojej aktivite,urcite kazda z nas hladala najjednoduchsiu moznost spracovania s potrebnym vysledkom,takze vsetky vycitky zahodme,lebo sme v tom vsetky,je to vzajomne. 😀 😝
@malamargaretka krasne si to napisala, uplne presne tak isto to aj ja citim. Som velmi rada, ze som sa zapojila do vymeny, aj ked teraz mam z nej zmiesane pocity. Bola to moja prva vymena, preto som poriadne ani nevedela do coho idem. Aj ked moje emocie neboli az take narocne oproti inym aktivitam, aj tak sme s muzom stravili nad tym dost casu. Doma nemam farebnu tlaciaren a este som v tom case nemala laminovacku a rezacku takze som si to inak zariadovala. Teraz som si nasla viacere ine vymeny a videla som super napady ktore by som chcela neskor robit snad aj v dalsich vymenach. Tak si dajme maminky sancu a az tak moc neriesme ci sme sklamane z vymeny alebo nie. Aj tak najdolezitesie je to aby sa nase deturence z toho tesili. DAKUJEM vsetkym maminkam za ich aktivity a TESIME SA NA NE 🙂

@mixalka27 to bude poštár rád 🙂