Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
My mame dnes vianoce,dosiel balik a vsetky aktivity su uuuzasne 🙂 Bambulka sa nan vrhla a vyberala a vyberala a ocka jej ziarili ako iskricky.Ako prve si vybrala jezka od @mixalka27 a potom vrchnaciky od @dadulajda.postupne sa budeme so vsetkym zoznamovat.Este raz posielam vsetkym velke DAKUJEM a tesim sa novu vymenu 🙂
@avalsorim velmi pekne dakujem za zozbieranie a zaslanie baliku 🙂
.
baby, nam tiez balik dorazil... a velmi sa tesime vsetkym aktivitam, naozaj vsetkym... ja ani neviem povedat, ktora je naj... zatial sa maly vyhral so semaforom... fakt super..... a vobec nie som sklamana... z nicoho.... 😉 ale pravda je, ze na viac veci je este maly, tak budem musiet poodkladat a postupne vytahovat... vdaka baby.... 😉
@sunsun ja sa praveze tesim ze ked bambula podrastie tak uz budem mat pre nu kopec zabaviek 😉
@avalsorim @dadulajda @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @silvia259 @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
Baby, toto poznáte?
- také mám momentálne obdobie 😀 😝 , ale musím vám napísať - dnes neskoro večer som bola po balík, už sme ho aj otvorili, ale zatiaľ iba s veľkými chalanmi, lebo drobec už spí. V prvom rade, ďakujem vám všetkým, ja som spokojná, myslím, že balík predčí moje očakávania. Ako už niekto písal, niečo možno trošku dotvoríme, niečo ešte odložíme, ale naozaj, super. Takže - kedy bude ďalšie kolo? 😀 Ďalej - môžete byť spokojné, už sa zahrali veľkí chalani - najstarší skladal tvary z machovej gumy od @barbora21, potom obaja frčali na paličkách od @ask 😉 , urobili sme pexeso od @chrumka84, ovoňali cestoviny od @macinka13, ja som skúšala tieňové pexeso @avalsorim a od prostredného syna mám zakázané sa zajtra hrať s prevliekačkou od @atomica87, lebo momentálne na nej pracuje. Ostatné čaká na malého, zajtra podám správu. Takže u nás úspech! 🙂
aj nám už došiel balíček 🙂 ďakujeme veľmi pekne, všetky aktivity sú podľa mňa úplne skvelé, každá je o niečom inom, takže je toho dosť, bude zábavy kopec 🙂 zatiaľ sme skúšali len dve, ale postupne kukneme všetky 🙂 díky ešte raz 🙂 môžme si to zopáknuť niekedy 🙂
@josenka sranda s tými menami, aj manžel je JJ? 😀
@weronnka18 A to si ako uhádla 😀 ?
@josenka som si tipla, to ste aká JJ family 🙂 podarené, to nevymyslíš, to je život 🙂 ale pekné mená, Jurko je aj môj manžel a Jakubko som mala byť ja, kebyže som chlapec 😝
@avalsorim @dadulajda @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @josenka @gega @malamargaretka @tisba @barbora21 Baby veľké ďakujem!Všetky ste si dali na tom záležať a ja som nadšená a rada sa v tejto zostave zapojím do ďaľšej výmeny.
zatiaľ všetky baby máte všetky aktivity?
Aj k nam dorazil, je to vsetko perfektne..... deti sa hrali, tesime sa na dalsiu vymenu. Nemate nahodou vacsie deti cca 5-6rocne. Mohli by sme aj pre nich vymysliet?!
@ellaeliska Ja by som bola za, mám 4,5 ročného. Už sme sa dohadovali s jednou mamičkou s inej výmeny, že po vianociach by sme sa do toho pustili, tak sa potom môžeš pridať k nám 🙂
@ellaeliska Ja mam 15 a 13 rocne 😎 😀 A pre tie by tiez mohol niekto nieco vymysliet, lebo celkom oblbnu z toho facebooku 😎 😀 😀 😀
Pokračujeme v rozoberaní balíku, teraz vás budem bombardovať otázkami... 😀. Dnes ježko od @mixalka27, to bol úspech. No a teraz sa hrá s vrchnáčikmi od @sharonik - no klobúk dole, tá variabilita je úžasná. A super sú aj tie zalaminované predlohy, lebo malý ich už žuje, najprv triafal vrchnáčiky do fľaše a teraz sa snaží do sáčku 😀 . Prosím ťa, kde si zháňala tie obrázky zvieratiek? Sú zlatučké.
@avalsorim Mirka, nam chyba hmatove pexeso:(
Ja som posielala 21 balickov cestovin,tak ak ti ostalo tie, tak nikomu by nemali chýbať.
laurinka sa už skusala hrať so všetkými hrami, jezko ma u nej najväčší úspech. Len šaša sme museli odložiť preč,lebo sa ho boji. Ona ma totiž z nemocnice strach aj zo sasov,a keď rozbalila aktivitku s nim,hneď sa rozplakala, chuda malé. Až takú reakciu som od nej necakala ale ona z toho vyrastie a potom aj ona bude kŕmiť šaša 🙂
My sme dnes skusali semafor. Jozi pochopil ze ma ukladat vrecka nan hned po prvom rozbaleni, ale farby trafil len obcas nahodou. Nakoniec sme si vrecka ukladali cela rodina navzajom na hlavy a zhadzovali ich pohybom. Z toho mal asi najvacsiu radost. Normalne vyckaval, potom sa uklonil, bac a rehot....zaujimave pozorovat co dokaze vymysliet 11 mesacne dieta
@macinka13 joj, to mi je luto, ze sa ho boji....☹.... lebo u nas je saso velmi oblubeny... odkedy som ho robila, tak ho matej krmi kazde rano a kazdy vecer... (dokonca to zvlada tymi penovymi koralkami, co som posielala, len som dala prec tie mensie...)....keby som bola vedela, ze sa boji sasov, by som jej urobila psika...☹
@avalsorim @dadulajda @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @silvia259 @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
Baby, ktoré ste chceli výmenu pre väčšie deti, tak https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-deti-od-3-5-rokov-2/

@atomica87 ja som koralky ulozila na bezpecne miesto 😀