Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@josenka @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Ahojte, nizsie ponukam moje aktivity, dufam, ze si vyberiete...
Navrh c.1: Na precvicenie skrutkovania, jemnej motoriky a priradovania velkosti. Zakladna doska bude pravdepodobne z dvoch vrstiev kartonu alebo ineho tvrdeneho materialu. Medzi jednotlivymi vrstvami budu nalepene magnetky, ktore budu drzat podlozky a matice vo vyznacenych poziciach. Skrutky budu pevnou sucastou zakladnej dosky.
Navrh c. 2: priradovanie zvukov k zvieratam, dopravnym prostriedkom
zdroj: https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...
Navrh c. 3: spachtlove puzzle
zdroj: https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...
@josenka @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @tisba @amilla @monicca00 @ivianocka Ahojte. Ja som tiež niečo pozrela a celkom sa mi páči nasledovné:
návrh č. 1 hmatové počítanie na špachtličkách, tam by som to mohla spraviť aj výrazne na hmat ako je na druhom obr.
ak mate este nejake napady na aktivity, rada ich uvitam 🙂
@liesi @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @tisba @amilla @monicca00 @ivianocka
Babuľky, vyzerá to, že panáčikovia na obliekanie sú zatiaľ v prevahe, tak som ešte rozmýšľala, že by som im urobila "chlapskú" alternatívu pre tie z vás, ktoré majú doma malých chlapov ako ja - náš vrčí, brčí a jazdí aj na krabici od topánok. Celkom by sa mi páčilo skladanie autíčok, asi z machovej gumy - bola by kapota a dopĺňali by sa tam kolieska, okienka, prípadne by bolo viac typov kapoty - autobusová, autová, nákladiaková, možno rušeň,... A dievčatká by mohli mať obliekacie postavičky. Ak ste tu také, ktorým by sa to páčilo, tak mi to tu lajknite 😉 , nech môžem špekulovať ďalej (už som začala aj obrázky hľadať, no stratený prípad... 😀 )
@tatrankalucka - navrh geobordu je odsuhlaseny, je tam 14 hlasov z 19 takze pohoda, dam ho do albumu
@chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik
@macinka13
@gega