icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ask
6. jan 2014

@sunsun Rocne obdobia🙂

sharonik
6. jan 2014

Tak teraz návrh č. 3 aj s obrázkom🙂

amilla
6. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @sunsun @atomica87 @barbora21 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @lies @monicca00 @ivianocka

návrh č.1 navliekanie stromčeka, počasia, ovocia, zeleniny (prípadne ešte nejakej inej kategórie) na širokú šnúrku.

amilla
6. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @sunsun @atomica87 @barbora21 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @lies @monicca00 @ivianocka

navrh č. 2
postavicky s roznym oblecenim. snurka sa navlieka cez postavicku a oblecenie naraz...

tisba
6. jan 2014

@josenka @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Ahojte, nizsie ponukam moje aktivity, dufam, ze si vyberiete...
Navrh c.1: Na precvicenie skrutkovania, jemnej motoriky a priradovania velkosti. Zakladna doska bude pravdepodobne z dvoch vrstiev kartonu alebo ineho tvrdeneho materialu. Medzi jednotlivymi vrstvami budu nalepene magnetky, ktore budu drzat podlozky a matice vo vyznacenych poziciach. Skrutky budu pevnou sucastou zakladnej dosky.

tisba
6. jan 2014

Navrh c. 2: priradovanie zvukov k zvieratam, dopravnym prostriedkom
zdroj: https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...

tisba
6. jan 2014

Navrh c. 3: spachtlove puzzle
zdroj: https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...

sunsun
6. jan 2014

@ask sa mi paci aj druhy, aj treti navrh...🙂 normalne si neviem vybrat....

tisba
6. jan 2014

@sunsun pacia sa mi aj rocne obdobia aj casova postupnost... neviem sa rozhodnut 😎

sunsun
6. jan 2014

@tisba ja dam zajtra este samostatne foto, nech sa da like-ovat pod ne... a dam tam aj realne obrazky tych postupnosti, nech vidite, ako to vyzera... 😉

liesi
6. jan 2014

@josenka @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @tisba @amilla @monicca00 @ivianocka Ahojte. Ja som tiež niečo pozrela a celkom sa mi páči nasledovné:
návrh č. 1 hmatové počítanie na špachtličkách, tam by som to mohla spraviť aj výrazne na hmat ako je na druhom obr.

liesi
6. jan 2014

návrh č. 2:
tento labyrint ma tiež zaujal 🙂

liesi
6. jan 2014

návrh č. 3 logické rady. ..snáď si vyberiete. ak by sa vám návrhy nepozdávali, kludne pozriem ešte niečo iné, prípadne sa nechám inšpirovať 🙂

chrumka84
7. jan 2014

@tisba jedna aj dva je siper, niekto by sa mohol ujat aktivity, kt nebudes nakoniec robit 🙂

macinka13
7. jan 2014

ahojte, ja mam zatial tohto vtacika. mojej dcerke sa velmi pacil a rada sa s nim hra.

macinka13
7. jan 2014

alebo tieto nanuky

macinka13
7. jan 2014

ak mate este nejake napady na aktivity, rada ich uvitam 🙂

josenka
7. jan 2014

@macinka13 Jeden tip by som mala 🙂 , veľmi sa mi páčia zmrzlinky - ukladanie farebných kopčekov podľa predlôh, tie predchádzajúce aktivity, čo si navrhla, už doma máme. Ale ak by sa to dievčatám alebo tebe nepozdávalo, tak nič sa nedeje, prispôsobíme sa. 😉

macinka13
7. jan 2014

@josenka dakujem, tak ak budu baby suhlasit tak mozem robit taketo zmrzlinky 🙂

sunsun
7. jan 2014

@liesi tie logicke rady su uplne super...🙂 to urcite chcem...🙂

josenka
7. jan 2014

@liesi @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @barbora21 @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @tisba @amilla @monicca00 @ivianocka
Babuľky, vyzerá to, že panáčikovia na obliekanie sú zatiaľ v prevahe, tak som ešte rozmýšľala, že by som im urobila "chlapskú" alternatívu pre tie z vás, ktoré majú doma malých chlapov ako ja - náš vrčí, brčí a jazdí aj na krabici od topánok. Celkom by sa mi páčilo skladanie autíčok, asi z machovej gumy - bola by kapota a dopĺňali by sa tam kolieska, okienka, prípadne by bolo viac typov kapoty - autobusová, autová, nákladiaková, možno rušeň,... A dievčatká by mohli mať obliekacie postavičky. Ak ste tu také, ktorým by sa to páčilo, tak mi to tu lajknite 😉 , nech môžem špekulovať ďalej (už som začala aj obrázky hľadať, no stratený prípad... 😀 )

ask
7. jan 2014

@josenka Anoooo, ja som jednoznacne za traktoooor, nakladak ci bager 😎 😀

sunsun
7. jan 2014

@josenka joj, napad je to skvely,... len ja som teraz na pochybach, kedze aj chlapci sa musia naucit obliekat a toto obliekanie chlapceka sa mi zda taka dobra priprava.... , no ale auto by aj u nas malo vacsi uspech... ja teraz neviem....

josenka
7. jan 2014

@ask Som na teba myslela, že to máš doma podobné 😀 . A už mám aj obrázok domiešavača 😎 .
@sunsun Chápem tvoje pocity 😉 😀 .

barbora21
7. jan 2014

@tatrankalucka - navrh geobordu je odsuhlaseny, je tam 14 hlasov z 19 takze pohoda, dam ho do albumu

barbora21
7. jan 2014

@amilla prosim ta pri aktivite od atomica87 na strane 52 si dala lajk pod jej dva navrhy - ktory teda plati. Treba dat lajk len tam co chces 🙂

barbora21
7. jan 2014

@chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik
@macinka13
@gega
@evkalv
@ask
@liesi
@amilla
@monicca00
@ivianocka

Baby prosim vas zahlasujte za aktivity:
barbora21 - na strane 52
atomica87 - na strane 52
tisba - na strane 53
sharonik - na strane 52 a 53
macinka13 - na strane 53
ask - na strane 52
liesi - na strane 53
amilla - na strane 53

barbora21
7. jan 2014

@sunsun Kati daj potom prosim ta tvoje aktivity este raz a obrazky samostatne - dakujem 🙂

sunsun
7. jan 2014

@barbora21 jj, od rana na to myslim, len som chcela este naskenovat aj obrazky tych postupnosti, nech si to viete predstavit....-) a nejako som to nestihla dokoncit, ale uz idem na to...🙂