icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
20. feb 2014

@ivka03 pravdaze ak chces odstupit tak to vsetky pochopime, pripadne kludne mozeme pockat do toho 28. a rozhodnes sa potom - uvidis ako na tom budes a mozno zistis, ze sa ti to pretiahne len o tyzden co je cas ktory by myslim vydrzala kazda mamina alebo zistis ze to nedas a odstupis toho 28. Macinka pri najhorsom posle babam spat o aktivitu naviac. Pravdaze je to na tebe.

barbora21
20. feb 2014

@macinka13 @chrumka84 baby stale od vas neviem ake hexi cards chcete, ci laminovane alebo len vytlacene.

martina646
20. feb 2014

@ivka03 v prvom rade prajem skore uzdravenie. Mne osobne by vobec nevadilo, keby sme termin trosku posunuli, nielen kvoli tebe, ale aj ja by som to uvitala. Mne sa zase vyskytol taky skrt cez rozpocet kvoli tomu, ze sestra mi mala v praci tlacit farebne, co potrebujem, ale momentalne je PN a potom idu na lyzovacku a nastupi az 3.3. Ak to budem musiet tlacit za peniaze, bude toho dost ☹ Neviem, asi by sa mala vyjadrit @barbora21 a ostatne baby, ci stihaju a mozno tvoje zdrzanie nebude vobec problem.

barbora21
20. feb 2014

@martina646 co sa mna tyka aktivitu hotovu skoro mam a ak by sa to cele posunulo o tyzden tak v tom nevidim problem 🙂 teda aspon ja osobne

atomica87
20. feb 2014

@ivka03
@martina646
@barbora21 mne by to nevadilo...ja tiez pomaly na nich robim, a keby som si zamakla tak to stihnem, ale mam kopec objednavok na pletene veci, a jedno s druhym...takze u mna kludne neskor, aspon budem moct s cistym srdcom dopliest co mam

chrumka84
20. feb 2014

@barbora21 laminovane prosim 🙂
Posunutie mi nevadi

ask
20. feb 2014

@ivka03 Najdolezitejsie je aby si bola v poriadku. Prajem co najskorsie polepsenie a s aktivitkami sa netrap, ked to nejde, tak to nejde-nevadi.

amilla
20. feb 2014

@ivka03 ivka, ak chces, mozem ti pomoct s par kusmi aktivit... nebudu sice rovnake ako si urobila ty, ale budu aspon nejake... keby si mi poslala foto 1 urobenej... z coho si vystrihovala obrazky?

josenka
20. feb 2014

@barbora21 Mne by tiež posunutie prišlo vhod, takisto som mala všetkých svišťov chorých, tak som len okolo nich behala. Nemusela by som sa naháňať. Posunieme teda?

netuska78
20. feb 2014

@ivka03 drzim palce aby si bola skoro fit 🙂

netuska78
20. feb 2014

@barbora21 ani mne posunutie nevadi 🙂

sharonik
20. feb 2014

@barbora mne by sa posun tiež hodil

barbora21
20. feb 2014

@ivka03 @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivianocka @droby @netuska78 baby tak bude stacit posunutie terminu o tyzden? To by bolo do 7.3.2014.

sunsun
20. feb 2014

@ivka03 hlavne nech si ok, ostatne je vedlajsie.... @barbora21 ja posun nepotrebujem, ale nijako mi neprekaza.... 😉

martina646
20. feb 2014

Pridavam malu ukazku mojej aktivity, chyba samozrejme prvy obrazok "skupina". Ciernobiele obrazky mam hotove, uz len skusam, co pouzit a ake farby skombinovat, aby som to co najlepsie vyfarbila. Dufam, ze sa vam to bude pacit.
Po zvazeni toho, co ste si z mojich navrhov vybrali, som sa rozhodla zaradit kategorie: OBLOHA, DOPRAVA, HUDOBNE NASTROJE, PRESTIERANIE, OVOCIE, ZELENINA (tu si vyziadali baby v inej skupine, kde to tiez vyrabam a tiez mi to pride logicke k tomu ovociu). Na zvieratka ste mali rozne nazory a bolo mi luto vybrat len jednu skupinu (farma, domaci milacikovia, morske zivocichy, lesne zvierata, exoticke zvierata, chrobaciky), tak som ich v tejto verzii vylucila a intenzivne premyslam, ako ich zaradit formou nejakeho bonusu na rozsierenie aktivity. Nechajte sa prekvapit.

sunsun
20. feb 2014

@martina646 krasne....🙂

tisba
21. feb 2014

@ivka03 skore uzdravenie prajem ... @barbora21 tiez nemam problem s posunutim terminu

macinka13
21. feb 2014

@barbora21 ahoj, tie hexi karty mozu byt zalaminovane, ale iba ak ti to nebude robit prilis robotu navyse. Dakujem

macinka13
21. feb 2014

Ahojte, hlasim prichod druheho balika, pavuciky od @evkalv

sharonik
21. feb 2014

@tatrankalucka, @sunsun, @barbora21, @chrumka84, @atomica87, @martina646, @josenka, @silvia259, @tisba, @macinka13, @evkalv, @ask, @liesi, @amilla, @ivka03, @ivianocka, @droby, @netuska78
Dievčatá pridávam obrázok predlôh - štyri budú v reálnej veľkosti, tie budú zalaminované a 12 bude zmenšených a iba vytlačených. Tie menšie predlohy sú rôzne, takže ak si ich budete chcieť nastrihať nebudú všetky rovnakej veľkosti. Ak by to niekomu vyslovene vadilo, dajte vedieť. Tie ktoré ste chceli poslať predlohy aj elektronicky, poprosím mailové adresy do IP. Je to pdf súbor, tak dúfam môže byť.

barbora21
21. feb 2014

@sharonik supis, perfektne 🙂

silvia259
21. feb 2014

@barbora21 som za posunutie termínu

atomica87
22. feb 2014

@sharonik @tatrankalucka, @sunsun, @barbora21, @chrumka84, @martina646, @josenka, @silvia259, @tisba, @macinka13, @evkalv, @ask, @liesi, @amilla, @ivka03, @ivianocka, @droby, @netuska78
tak baby k mojej aktivite s farebnymi foliami som vymyslela a vyrobila este karticky, by mala viac vyuziti. Dieta bude hladat aku foliu ma polozit na obrazok, aby obrazok dostal spravnu farbu.
Tlacit budem na vykres /nemam laminovacku/ kazdej 2A4 aj nastriham, a na to sa budu prikladat folie.
Vsetko vsak vytlacit nemozem, takze predlohy na miesanie /posledny obrazok/ a spravne priradenie farieb vam mozem poskytnut v elektronickej verzii.

martina646
22. feb 2014

@atomica87 uzasne vylepsenie. dakujemeeeee, uplne staci mailom, uz napad sa ceni 🙂

atomica87
22. feb 2014

@martina646 ja to cele niekam upnem, a vsetky si to budete moct stiahnut.

ask
22. feb 2014

@atomica87 Dakujeme🙂

netuska78
22. feb 2014

@atomica87 velmi sa tesim na tuto aktivitku 🙂

sunsun
23. feb 2014

@atomica87 eli, vzyera to paradne....🙂 tesim, tesim....🙂

tatrankalucka
24. feb 2014

@atomica87, @sharonik, @sunsun, @barbora21, @chrumka84, @martina646, @josenka, @silvia259, @tisba, @macinka13, @evkalv, @ask, @liesi, @amilla, @ivka03, @ivianocka, @droby, @netuska78
Ahojte dievcata, hned dopredu sa priznavam, ze to asi nestihnem do 28.2. Som nemozna, ale mam super vyhovorku 😀 Som v prvom trimestri, takze ledva dycham a spim kade sa da. Ale uz sa to lepsi, takze si s mojou aktivitou svyhnem, ale asi nestihnem to poslat do konca tyzdna. Bol by velky problem, keby to odovdam az neskor? Ale aby ste si nemysleli, ze este nic nemam, tak samotny geobord je uz hotovy a je to krasna praca. Ved uvidite 🙂 Len este muz musi upravit tie koliky, aby sa v pohode vkladali a ja musim vytlacit a zalaminovat navod a predlohy. Mozno to aj do piatku stihnem, len ak nie, tak sa vam dopredu ospravedlnujem. Mozem to robit len po veceroch, a to castokrat s malou zaspim o osmej vecer 😀
A este aby som nezabudla, bude to spolu dost tazke, tak balik prinesiem Marcelke osobne, bude to pre mna jednoduchsie 🙂 Este raz prepacte 🙂

barbora21
24. feb 2014

@tatrankalucka termin sme posunuli do 7.3. takze pohodicka 🙂 a gratulujem k druhemu babatku 🙂