icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

sharonik
5. mar 2014

@liesi ktoré predlohy budeš chcieť zalaminovať? Tie v reálnej veľkosti alebo zmenšené?

liesi
5. mar 2014

@sharonik ja poprosím zalaminovať tie v reále 🙂 ďakujem

sharonik
5. mar 2014

@ask, @josenka, @ivka03 vy naozaj nechcete zalaminovat ani malé ani veľké predlohy?

ask
5. mar 2014

@sharonik Pre mna velke netreba a male iba ak mas tu moznost ze si to robis doma, nech nemas velke vydavky. Dakujem 😵 Luky sa zatial javi ako pomerne malo niciace dieta-snad mu to vydrzi😅 Nanajvys ak mu to podlepim tvrdsim kartonom, ale laminovat si neprosim, je to take smyklavejsie potom.

silvia259
5. mar 2014

@sharonik zmenšené- ďakujem!

ivka03
5. mar 2014

@sharonik poprosim tie zmensene prrdlohy

sharonik
6. mar 2014

@martina646 Ty budeš mať zmenšené predlohy na paličky vytlačené na tvrdom papieri, chceš to nastrihať či nechať v celku?

martina646
6. mar 2014

@sharonik nemusis strihat

josenka
6. mar 2014

@sharonik Mne budú stačiť tie malé, ďakujem. Veľké tiež asi nechám len tak, aby sa to nešmýkalo. 🙂

atomica87
6. mar 2014

@liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba
aktivitku zajtra odosielam, mam ju uz dlho hotovu, ale chcela som prirobit aj vytlacene karticky a mm mal v praci pokazenu tlaciaren.
tu si mozete stiahnut tie slubene podklady, dala som tam aj tie co vam posielam vytlacene na vykrese, aby ak vam ich deti rozzuju, ste si ich mohli vytlacit nanovo:
v jpg:
http://www.ulozisko.sk/667162/vrecuskova_vymena...
v pdf:
http://www.ulozisko.sk/667163/vrecuskovy_vymena...

ask
6. mar 2014

@atomica87 Sikulka, aj ja sa chystam zajtra odoslat🙂

droby
6. mar 2014

@liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @atomica87.
Balíčky dnes odovzdavam, dúfam že budete spokojné, náš prototyp funguje super, tak snáď aj vaši drobci sa potešia.

droby
6. mar 2014

Este foto

silvia259
6. mar 2014

@droby @liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @atomica87.
balíček som dnes poslala, dúfam, že budete spokojné. nezohnala som také veľké uzatvárateľné sáčky, tak je to len v obyčajných- je to celé zalaminované a kartičky sú prilepené suchým zipsom. pribalila som aspoň malý sáčik na kartičky, ak by niekto chcel...

josenka
6. mar 2014

Baby, autíčka tiež hotové, akosi nestíham. Rada by som vám aj vytlačila predlohy na skladanie, aby ste vedeli, kde čo patrí 😉 , dúfam, že budem mať dosť toneru. Ak nie, dám vedieť a poskytnem ich aspoň v elektronickej podobe. Pri autíčkach sú aj drobnejšie prvky, ako svetlá, takže to je potom na vás, či budete skladať "náročnejšiu" verziu alebo jednoduchšiu. Samozrejme, dostanete ich aj na podložke s priehradkami na ukladanie 🙂 . A ospravedlňujem sa za občas krivé strihanie, fakt som sa snažila, ale tie kolesá ma zabili.

josenka
6. mar 2014

@silvia259 @droby @liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @atomica87 @tomaskovamaminka
Autíčkové baby, predchádzajúci príspevok je pre vás. 🙂 Som akási zmätená. 😅

ask
6. mar 2014

@josenka Su uplne fantastickeeee! Velmi sa na ne tesim🙂 O zaludnostiach filcu pri strihani viem svoje, takze uplne v pohode. Mali soferi budu tiez urcite spokojni🙂 Dakujeme 😵

barbora21
6. mar 2014

@josenka su perfektne 🙂

sunsun
6. mar 2014

@josenka su super....🙂

ivka03
6. mar 2014

@droby @liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @atomica87.
Kocky, hlasim sa tu iba obcas, lebo.... momentalne striham, striham, striham ako o dusu... 🙂 som si to pekne zavarila komplikovanymi tvarmi, ale tesim sa, ked to bude hotove a roztriedene.
Neposlala som to dnes, v pondelok to odnesiem osobne do BA ( @macinka13 mozem?)- mam cestu, tak mi zostal vikend k dobru 🙂 Takze pokracujem v strihani 😎 Ked bude hotovo, dam sem foto nez to zabalim.

macinka13
6. mar 2014

@ivka03 moze kludne doniest.

chrumka84
6. mar 2014

Prototyp

chrumka84
6. mar 2014
josenka
6. mar 2014

@silvia259 @droby @liesi @sharonik @amilla, @ask, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @atomica87
Dievčence, takže u mňa definitívne hotovo, zajtra posielam balík. 🙂
Pre tie, ktoré máte odo mňa bábiky: zistila som na mojom modelovi, že niektoré druhy filcu nie sú vhodné, preto som vám pár oblečiek prerobila na novo. V jednom prípade (nohavice) som vám nechala pôvodnú verziu a pridala novú, aby ste videli. Dúfam, že budete spokojné.
Pre tie, ktoré máte odo mňa autíčka: predlohy sú vytlačené a zalaminované, neobstrihla som však rohy do oblúčika, už fakt som nestíhala, tak sa ospravedlňujem.

martina646
6. mar 2014

@chrumka84 pekne to vyzera a je to aj krasne rovno vystrihnute 🙂 A budu nejake predlohy (niekde som tu videla link na skladanie z duhy) alebo ako sa s tym hra? len poskladat a je to? Su to polkruhy na sebe alebo len obluciky vedla seba? Super, ze farby idu v poradi ako na duhe, aj ja som to googlila pre moju aktivitu 😀

sharonik
6. mar 2014

@ask, @amilla, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba
Dievčatá, tiež hlásim hotovo. Zajtra posielam balík. Každá si nájdete v sáčku 18 farebných paličiek, 4 predlohy v reálnej veĺkosti a 12 malých predlôh. Každá máte zalaminované a vytlačené podľa želania. Tie ktoré ste sa prihlásili a chceli paličky navyše, máte tam ďalších cca 18 - pozor sú medzi nimi aj kazové, tak si to pretrieďte (dúfam, že som na nikoho nezabudla🙂. Paličky sú farbené od výrobcu, farbu síce nepúšťajú, skúšala som aj s mokrými rukami, ale predsa doporučujem dohliadať na deti, aby ich neoblizovali. Snažila som sa vybrať iba dobré paličky (nenaštiepené, rovné, celý tvar), ale ako sami uvidíte aj medzi nimi je veľký rozdiel -niektoré sú úplne hladulinké, iné nie.
Návod na hru som neprikladala, zdalo sa mi to zbytočné. Ak by niektorá nevedela, čo s tým, napíšte mi.
Pre tie, ktoré ste mali záujem o predlohy v elektronickej podobe a ešte ste mi neposlali vašu mailovú adresu, pošlite ju do IP, cez víkend budem posielať všetkým naraz. Dúfam, že hra sa bude deťom páčiť a aj vy budete spokojné s jej vyhotovením.

tatrankalucka
7. mar 2014

@macinka13 mozem to priniest aj ja v pondelok osobne? Je to dost tazke a zbytocne to budem posielat ked si odo mna par ulic 🙂

chrumka84
7. mar 2014

@martina646 budu aj predlohy 🙂

macinka13
7. mar 2014

@tatrankalucka mozes dojst.

atomica87
7. mar 2014

tak aj nas balicek je uz dnes odoslany...vcera som do polnoci vyrezavala karticky 😀 😀 😀