Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Aj nam dnes prisiel balicek, velmi som sa potesila, ked mi pre zmenu prisiel balik s aktivitami pre mna a nie s 20 rovnakymi (triedila som 2 vymeny) Ked som chytila do ruky bielu obalku na vrchu krabice, myslela som si, ze ma tam caka nejaky bonus 😀 Takisto, ako silvia259 musim priznat, ze aktivita, co som z nej vybrala, ma naozaj sklamala. Zivotnost ma asi na jedno hranie. Ostatne aktvitky ma potesili alebo dokonca prijemne prekvapili, niektore sme uz stihli aj vyskusat. Som rada, ze ste ma zobrali k vam do vymeny a dakujem vam vsetkym, ktore ste vyrobe aktivit obetovali kus svojho casu, vlozili do tvorenia svoje napady, financie a kus lasky k detickam. Vela zabavy pri hrani s aktivitkami (aj s tou nasou 🙂 )
@macinka13 dakujem za zhovievavost s terminom a aj expresnu rychlost pri triedeni a odosielani
@martina646 rado sa stalo 😉
No ja som ich len tak prebehla...musela som nahanat maleho aby nekydol niekde s tymi super srobami...rano sa kuknem zo zvedavosti ze o ktorej aktivite vlastne hovorite.
@macinka13 aj nam vcera balicek dorazil 🙂))))) pisem az teraz lebo som vecer zaspala s detmi a rano zase raz dva cesta do skolky 🙂....dakujeme velmi pekne, ze si sa podujala na to triedenie, balenie, posielanie....mozno mozes poradit do dalsich vymen ako na to...myslim napr. vyuzit elektronicky podaci listok, ze nie je potrebny baliaci papier a tak....pre niekoho kto sa na to da v dalsej vymene, to mozu byt cenne info 🙂 ....vsetky aktivitky naraz sa nedali vytiahnut...sla som na to postupne...ked si to poriadne prezrieme, napisem spatnu vyzbu 🙂 ... ale vecer sme sa uz stihli vysantit s pizzou od @martina646 dakujeme...je to krasne urobene, prepracovane....hned sme ju vylepsili kukurickou a kuskami mozarelly (drevene zlte a biele kolieska) 🙂))) unas kukurica nesmie chybat 🙂 anetka pripravovala podla menu a adamko len tak ako mu prislo...vacsinou schovaval kukuricu pod salamu a ja som mala hadat, kde je 🙂)) no a adamko sa pustil aj do geoboardu od @tatrankalucka zapichoval, gumickoval veselo....dakujeme je presne podla mojich predstav 🙂 a ta vona dreva 🙂)) .... aj srubky od moninka01 sa mu veeelmi pacili 🙂 urcite este napisem co a ako....dakujem veeelmi pekne za moznost byt vo vymene a vsetkym co do toho vlozili kus svojho srdiecka 🙂
@amilla @sharonik @ask, @amilla, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba
baby, dnes aj nam prisiel balicek, velka vdaka vsetkym... lucka, geoboard je paradny - klobuk dole, martina, tie obrazky su ako z netu, vyhrala si sa na nich - fakt krasne..., silvia - knizocka je uplne uzasna, netuska - aktivitka je mila a ten pozdrav ma dostal...🙂 a takto by som mohla pokracovat dalej, fakt krasne veci, este sme nestihli vsetko vyskusat, ale naozaj dakujem.... , neviem, ci bola uroven vyssia ako v prvom kole, ako pisala atomica, v tom prvom bolo niekolko fakt uzasnych veci, ktore velmi casto pouzivame a vzdy s vdacnostou myslim na dobre odvedenu robotu bab, ktore ich robili ... 😉
no a amilla si budes musiet v dalsom kole trosku napravit reputaciu... 😉 .... vdaka baby....
@martina646 a kolko stoji taky balicek aktivit?
@moncaninca to je vymena...🙂 kazda mamicka robi jednu aktivitu pre vsetky v skupine a potom sa aktivity zozbieraju a kazda naspat dostane rozne... 😉
@sunsun @amilla @sharonik @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba
aj nám prišiel balíček dnes 🙂 krásne vecičky sú v ňom. ďakujem všetkým maminám za lásku a čas, ktorý obetovali pri výrobe. ďakujem 🙂
Ahojte dievcata, velmi sa tesim, ze geoboard sa paci 🙂 Postupim chvaly tvorcovi - mojmu manzelikovi 😉 Ja som mimo domu, tak som si balik este nebola vyzdvihut, ale uz sa neviem dockat 🙂
@sunsun @amilla @sharonik @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba
Baby, hlásim príchod balíku, dnes akurát včas, Jojko má dnes meniny, takže megadarček. Ďakujem vám veľmi pekne, aktivity sú super. 😵 Dnes sme stihli geoboard @tatrankalucka - malý už aj gumičky naťahoval a dokonca aj manžel to okomentoval, že chudák chlap, sa čosi navŕtal, takže pozdravujeme a ďakujeme. 🙂 Počúvali sme CD od @tisba a mali sme "háda celá rodina", super sme sa zabavili, krásne urobené. 🙂 Knižka od @silvia259 mala tiež úspech, malý lepil o dušu, suché zipsy sú u nás IN, ďalší level budú predložky. 😀 Priraďovačka od @ask, tiež super, je tam lietadlo, auto, chrobáčiky, naše najobľúbenejšie veci, Jojino to zvládol priradiť. 🙂 Ešte sme navliekali gumičky od @netuska78, zatiaľ len tak, vyzerá to rozkošne na tej malej ručičke a aj malý sa rehotal, že čo to má na prštekoch. 😀 Ďalej sme robili motýlikov od @droby, tiež naše obľúbené suché zipsy a mne sa páči aj tá kapsička na motýlikov 🙂 , tiež veľmi pekne urobená aktivita.Ešte sme stihli šróbovať od @ivianocka - tá drevená podložka je super, myslím, že táto aktivita nám vydrží veľmi dlho. 🙂 Skontrolovali sme aj zmrzlinky od @macinka13 - zatiaľ sme len prikladali zmrzlinky na papierové predlohy, čo je pre našu vekovú kategóriu úspech, pekné, farebné, malého to zaujalo. 🙂 Ostatné sme ešte nestihli, pokračujeme zajtra. Baby, ďakujem vám všetkým, ja som s touto výmenou veľmi spokojná. 🙂 A Marcelka - ďakujeme za vytriedenie a odoslanie. 😵
ahojte, chcela by som sa spytat, kedy budete zacinat dalsie kolo vymeny?
Ahojte maminy tak dnes som konecne odbalila balik aj ja pekne nas cakal doma ,boli sme tyzden mimo domu 😉 takze ...aktivitky su vsetky uzasne teda az ba jednu ale nebudem to viac rozoberat, lebo myslim ze kazdy vie ktoru myslim a tiez som presvedcena ze kazda jedna z nas je inak talentovana nieco sa podari viac nieco menej...snaha bola a to sa ceni..som uz v tretej vymene tak vuem ako tak posudit a vzdy sa najdu slabsie a vymakane aktivitky ale o tom to je a z vlastnej skusenosti moju malu vzdy zaujima to,co sa mne nepaci 😀 😀 😀 je to prenu,takze hlavne nech su deticky spokojne,stastne a zaujate na nicom inom nezalezi 😉 chcem sa vam vsetkym podakovat za aktivitky,vas cas,snahu a usilie...ja uz dalej nepokracujem lebo z troch vymen toho mame kopu nestihane sa s tym ani hrat takze trochu pauza a potom uvidime...idem uz od leta do prace takze koniec volneho casu 😉 😉 😉 prajem vam este vela suprovyvh vymen a aktivit 😉 😉
@milatenko1 no mozeme hned ako sa nas uzbiera dost 🙂
@martina646 krásna aktivita, ďakujeme 🙂
@josenka @sunsun @amilla @sharonik @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba
Kočky vďaka za aktivitky, sú úžasné a som veľmi rada že ste má prijali🙂 malému ich davkujem pomaly,ked mám teraz málo času naňho nech potesim vzdyniecim. Zatiaľ maximalny úspech priradovacie kartičky od @ ašk a obliekanie panacika @josenka
Veľká vdaka
@macinka13 za triedenie a uzasne dorucenie🙂
Baby, pridavam dnesnu skusenost z praxe. Boli sme s Linduskou u lekarky a vedela som, ze to bude v cakarni na dlho, tak som pribalila par aktivitiek do tasky, konkretne s nami cestovali tvary a obrysy od @ivka03, motyliky od @droby a karticky od @ask. No a poviem vam, boli sme atrakcia cakarne 😀 Najskor deticky nakukali a nakoniec sa chceli vsetky hrat, tak sme skladali spolocne. No a nakoniec som im povedala, ze maminky im take doma spravia 😅
@martina646 Tesime sa, super fungujete 😵
@martina646 nám sa toto stáva pravidelne, chalani keď máme ísť k doktorke už si objednávajú čo im mám zobrať, dokonca aj mm sa už na to pýta, či som im niečo nachystala 😉
@martina646, @droby, @barbora21, @ask, @ivka03, @macinka13, @josenka, @evkalv, @atomica87, @sunsun, @amilla, @chrumka84, @ivianocka, @liesi, @netuska78, @tatrankalucka, @silvia259, @tisba
Divečatá, chcem sa spýtať, ak ste sa už hrali s tými farebnými paličkami odo mňa, či vám náhodou nepúšťajú farbu. Ja som skúšala aj s mokrými rukami a nič. No chcem poznať viac názorov, nakoľko plánujem z toho ešte vyrábať, tak aby som vedela🙂 Ďakujem

Oh a zabudla som...ked som chytila geoboard do ruky som skoro zhykla...fakt skvely. @tatrankalucka velke D