icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

evkalv
12. okt 2013

@malamargaretka ano ano bude slimacik uz je to schvalene 😉

malamargaretka
12. okt 2013

@evkalv jupppíííí🙂🙂🙂

malamargaretka
12. okt 2013

@lenivka reagujem na tie tri obrazky co si pridala- mne sa velmi paci to skladanie geo tvarov podla predlohy🙂

malamargaretka
12. okt 2013

@weronnka18 dakujem za schvalenie mojej pritomnosti tu🙂 a vobec mi to nevadi- som rada, ze sa moje veci pácia🙂

ask
12. okt 2013

@barbora21 Mozem sa prihlasit ako dalsi nahradnik ak niekto nepotvrdi ucast, alebo si rozmysli? Chcela by som pre maleho vyrobit nieco na ucenie farieb....este nemame napr nanuky-ak bude zaujem rada ich vyrobim aj viac. Ak nie nevadi, budem sa u vas inspirovat, ponukate krasne aktivitky 🙂

ask
12. okt 2013
lenivka
12. okt 2013

@malamargaretka tak to urob, aj mne by sa to pacilo velmi prevelmi 🙂

lenivka
12. okt 2013

@evkalv ja by som dnu do slimacika dala gulocku, ktora by sa posuvala do stredu a spät..

avalsorim
12. okt 2013

baby nevyzerá to nádejne s tými vrchnákmi a s tým podkladom:( z kartóna ho nechcem robiť, to by nemalo dlhú trvácnosť :(

ide niekto robiť to tienové pexeso?

lenivka
12. okt 2013

@tisba SEMAFOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 chceme my 🙂

atomica87
12. okt 2013

@evkalv co pride...pletiem vsetko mozne, hackujem, venujem sa sperkom z recy materialov, pletiem z drotu, vyrabam chainmail, malujem, robim grafiku...vzdy robim to, na co mam prave chut

lenivka
12. okt 2013

@lenivka a bolo by to bez dalsej prace navyse, len strcit dnu .. ak nie, tak ja si ju tam dodatocne urcite dam 🙂

evkalv
12. okt 2013

@lenivka ano bude tam koralka taka vacsia a my v nasom mame dve aby ju to dlhsie zabavilo 😉

macinka13
12. okt 2013

Baby,tak mozu byt tie cestoviny. Cestoviny budu bezvajecne, zafarbene potravinarskou farbou.

sunsun
12. okt 2013

@macinka13 super....🙂 za mna ano...🙂

barbora21
12. okt 2013

@gega tieto dve sa mi pacia aj ked by sme ich teraz nevyuzili ale odlozime 🙂

barbora21
12. okt 2013

@malamargaretka @lenivka geo tvary podla predlohy z machovej gumy uz mame 🙂

barbora21
12. okt 2013

@ask dam vediet, si treti nahradnik 🙂

evkalv
12. okt 2013

@macinka13 aj mne sa tie cestoviny pacia chcela som to urobit malej ale uz nemusiiiim 😉 uvidim ci ich nebude ochutnavat lebo mame doma pripravenu taku aktivitku ze prenasa polievkovou lyzicou take mensie cestoviny - zvieratka do druheho poharika a ked sa na nu nepozeram sup do ust a uz chrume a potom vypluva kade tade 😉 takze super by boli take hrubostenne cestoviny ako penne co tak lahko neprehryzne 😀

barbora21
12. okt 2013

@macinka13 moze byt

barbora21
12. okt 2013

@tisba mozem dat teda semafor do albumu?

barbora21
12. okt 2013

BABY TOTO UZ MAME V ALBUME 🙂 zatial 9 aktivit

https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

barbora21
12. okt 2013

Baby pridavam este nejake navrhy od myska2233 co mala ona v albume a pacili sa mi - nemali by ste niekto zaujem nieco z toho urobit?

tisba
12. okt 2013

@barbora21 ano, samozrejme mozes 🙂

barbora21
12. okt 2013

@janceh co papaju zvieratka by sa mi tiez pacilo 🙂

barbora21
12. okt 2013
sunsun
12. okt 2013

baby, mne sa este hrozne pozdava toto http://www.boyohboyohboycrafts.com/2011/09/gues... nechcete niektora?

sunsun
12. okt 2013

@gega ta retaz je fajn...🙂

barbora21
12. okt 2013

@sunsun pocasie je super, ja som to mala s detmi v skole ale mali sme to na magnetickej tabulke a plus k tomu aj aktualny mesiac a aktualny den a kazdy si este pomocou smajlikov urcil svoju naladu, takto sme zacinali kazdy jeden den 🙂

sunsun
12. okt 2013

@barbora21 no to prevedenie by sa dalo rozne vymysliet a myslim, ze sledovat pocasie a vediet ho zaznacit je aktivitka, ktoru by nase deti zvladali... a mohla by byt pre ne zaujimava...🙂