Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@evkalv jupppíííí🙂🙂🙂
@lenivka reagujem na tie tri obrazky co si pridala- mne sa velmi paci to skladanie geo tvarov podla predlohy🙂
@weronnka18 dakujem za schvalenie mojej pritomnosti tu🙂 a vobec mi to nevadi- som rada, ze sa moje veci pácia🙂
@barbora21 Mozem sa prihlasit ako dalsi nahradnik ak niekto nepotvrdi ucast, alebo si rozmysli? Chcela by som pre maleho vyrobit nieco na ucenie farieb....este nemame napr nanuky-ak bude zaujem rada ich vyrobim aj viac. Ak nie nevadi, budem sa u vas inspirovat, ponukate krasne aktivitky 🙂
@malamargaretka tak to urob, aj mne by sa to pacilo velmi prevelmi 🙂
baby nevyzerá to nádejne s tými vrchnákmi a s tým podkladom:( z kartóna ho nechcem robiť, to by nemalo dlhú trvácnosť :(
ide niekto robiť to tienové pexeso?
Baby,tak mozu byt tie cestoviny. Cestoviny budu bezvajecne, zafarbene potravinarskou farbou.
@malamargaretka @lenivka geo tvary podla predlohy z machovej gumy uz mame 🙂
@macinka13 aj mne sa tie cestoviny pacia chcela som to urobit malej ale uz nemusiiiim 😉 uvidim ci ich nebude ochutnavat lebo mame doma pripravenu taku aktivitku ze prenasa polievkovou lyzicou take mensie cestoviny - zvieratka do druheho poharika a ked sa na nu nepozeram sup do ust a uz chrume a potom vypluva kade tade 😉 takze super by boli take hrubostenne cestoviny ako penne co tak lahko neprehryzne 😀
BABY TOTO UZ MAME V ALBUME 🙂 zatial 9 aktivit
V ALBUME JE 10 AKTIVIT 🙂
baby, mne sa este hrozne pozdava toto http://www.boyohboyohboycrafts.com/2011/09/gues... nechcete niektora?

@malamargaretka ano ano bude slimacik uz je to schvalene 😉