Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@branki
http://predskolskyatlas.sk/grafomotorika-netrad... na tejto stranke je vyfotene to vysivanie pod nazvom vysivame decku...
@evkalv nemyslíš takéto niečo ?
https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...
Ahojte. čítam, že máte posledné volné miesto. velmi rada by som sa k vám pridala. ešte som nepozerala, že akú aktivitu by som robila, ale určite niečo vymyslím. velmi sa teším 🙂
@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @behulka @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi
Baby uz sme komplet, poprosim baby, ktore este nemaju vybrate aktivity, nech si nejake vyberu, nech mozme uzavriet kapitolu ,,vyberu,, a pustit sa do vyroby 😉
@ivaha no len ja nic take tvrde nemam moznost zohnat ☹
@ivaha a ja som tam dala zly obrazok myslela som detske vysivanie riadne s detskou ihlou...ten jezko je prevliekacka so snurkami a myslim ze prevliekaciek mame dost...no neviem nech sa mamicky rozhodnu ale taky pevny plast nemam odkial zohnat...☹
baby tak mame este jedno miesto nakoniec volne
@ivaha, @miskana veď to jedlo by podľa mňa mohlo byť z filcu alebo ušité, príp. aj uháčkované 🙂 (napr. volské oko - ja si teda určite to volské uháčkujem. Naši teraz majú kuchárske obdobie, tak sme vyrábali aj kuchynku a pomaly dopĺňame vybavenie - malí nám stále prestierajú na svoj stolík, tak si pravidelne robíme posedenie pri kávičke🙂) ), príbor možno tiež filcový alebo plastový pre zmenu, a predlohy k jedlám zalaminované.
@branki áno myslela som takého macka 🙂 je možné ho zapojiť do našich aktivít?
@branki co sa týka abecedy, myslela som urobiť klasickú pohyblivú montessori abecedu. Spoluhlásky červené, samohlásky modré. Žiadna iná farba v písmenách. Bola by to úplne celá abeceda, z každého písmena po 10 ks. Veľké tlačené písmená. Myslím, že pre deti od 3-5 rokov, by to mohlo byť ideálne. Každá mamička potom môže s písmenkami zaobchádzať ako uzná za vhodné ... môžu skladať slová, alebo sa učiť len písmenká ... záleží od veku dieťaťa. Prosím, dajte mi len vedieť, či sa vám to pozdáva, alebo mám vymyslieť ešte nejakú inú aktivitu, ak by náhodou macko neprešiel ... Teda nemusí byť macko, môže byť aj niečo iné 🙂

mame posledne miesto, nevahajte !!!! 😀
Dufam ze som na niekoho nezabudla, pre istotu sa najdite v albume navrhy. Kto tam nie je nech ma kontaktuje.