icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

praznakova
5. dec 2013

@ivaha dakujem, ja urcite pozriem ci nieco nebudem potrebovat a napisem 🙂

gega
5. dec 2013

@ivaha super ak by sa rozhodlo za vesanie pradielka objednala by som filc aku hrubku treba vybrat?

josenka
5. dec 2013

@miskanasa Tak to fakt neviem 😅 , skús @sharonik - ona chcela deťom brať filc na jedlo. 😉

branki
5. dec 2013

baby inac s tymi klucmi vas nenapada este nejaka aktivita, co by sa dalo vyrobit ku nim, bo iba priradovacka mi pride fadna, skoda nejako este nevyuzit tie kluce

behulka
5. dec 2013

@ivaha @josenka Stoklasa sa dala osobne vyzdvihnúť v PB, na SNP je taká zastrčená galantérka s veľmi ochotnou pani - skúste zistiť, či to ešte funguje, a ak by si to vyzdvihla, bolo by to bez pošty, ak niekedy chodievate do mesta.

miskanasa
autor
5. dec 2013

@gega vraj 0,9

behulka
5. dec 2013

Kľúče by mohli byť rybičkami, tá foto je len pre predstavu - stačí magnet na šnúrke a vareška:

miskanasa
autor
5. dec 2013

@ivaha tak ja by som vzala č.:090574 1mix........3 balenia

josenka
5. dec 2013

@behulka To si ma teraz úplne potešila, už aj tam zajtra frčím alebo pošlem mamu. Ďakujem! 😵
@ivaha Ak to bude osobne, tak to môžem vybrať.

josenka
5. dec 2013

@branki Vieš čo mi napadlo - skúsim tie kľúče otlačiť do nejakej hmoty čo stvrdne (možno tá slaná plastelína) a malý by ich tam ukladal, on miluje kľúče. Ale to nemusíš robiť, len to môžeš dať ako tipy k návodu.

miskanasa
autor
5. dec 2013

@ivaha a este
190694.....2ks
390413...1 bal

miskanasa
autor
5. dec 2013

@josenka nepozrela by si mi už zajtra ten filc co som pisala ivahe teraz?ja by som si to už zacala robit

branki
5. dec 2013

@josenka no vyskysam s tou plastelinou, dobry napad,uvidim ake to bude pracne a ci to vobec pojde

miskanasa
autor
5. dec 2013

@ivaha a este 1 bal....070404...100ks

josenka
5. dec 2013

@branki No, myslela som len tú časť, čo ide do zámky - vieš, ako to robia zlodeji vo filmoch. 😀 😉
@miskanasa Ak tam pôjdem zajtra ja (lebo už nebývam priamo v meste), tak ti to pozriem, určite tam ale pôjdem budúci týždeň - bude stačiť?

miskanasa
autor
5. dec 2013

@josenka uvidime kedy bude @ivaha pisielat obhednavku...ale ak pohdes zajtea tak mozes mi to zobrat.bolo tam 5 kodov🙂

josenka
5. dec 2013

@miskanasa Písala, že až tesne pred Vianocami, každopádne, zajtra to skúsim zistiť a dám vedieť.

ivaha
6. dec 2013

@miskanasa ten filc urcite tu druhu hrubsiu sadu, ta sada najtensich filcov nie je dobra su uplne tenunke a aj v tej druhej sade, kde su na vyber tri varianty mixov aj tam su niektore tenunke. Tie tretie hrubsie som este nemala, ale ja si objednam urcite tie, myslim, ze to je 1-2 mm. Ak budes jedlo sit, tj zosivat z dvoch vrstiev, tak staci aj ta druha hrubka, pripisem este kod tovaru. Myslim, ze pre @gega by bolo na oblecenie asi vhodnejsia az ta tretia hrubka.

ivaha
6. dec 2013

Ja chcem este spomenut, ze mozem robit aj obidve aktivity, taj ak si niekto vyberie vtacika, tak spravim a a tym, co si vybrali zlomky, mozem robit tie.

ivaha
6. dec 2013

@miskanasa @gega hrubka 0,9 je kod 090574
hrubka 1.5-2 je kod 090684
@praznakova @salonkaa @ sharonik objednavku budem robit asi az ten tyzden pred vianocami a trva zhruba 4 dni, kym vyplatim a pride to domov, takze asi az medzi vianocami to pride.
Ked sme sa spojili viacere maminky, tak to postovne bolo minimalne, napr ak sme boli iba 4 tak bolo celkove postovne aj s tym ze som odoslala balik iba 1,60. A uz teraz je nahlasenych aspon 5-6 mamiciek.Tak vyberajte a ja si to idem zapisovat, prosim ak by bolo mozne napisat mi do IP suhrn vsetkych kodov dik
PS potom ked mi pride balik, mi poslete peniazky na ucet

Jaj a este jedna vec. Ak je tam napisane ze BOUNS, to znamena ze dana vec sa da objednat za bonusovu cenu, len ak je urcita vyska nakupu, napr za kazdych 20-25 eur jeden bonus. Inak nie je v bonusovej cene.Aj preto je lepsie ak bude vycsia vyska nakupu ak si nahodou objednate nejake bonusy.

miskanasa
autor
6. dec 2013

Citala som na doeach ze to bezne robia z 0,9....a urcite to nebem sit, nakoljo nie som takto zrucna🙂

ivaha
6. dec 2013

@nufanek @sharonik @miracle @branki sprava vyssie aj pre vas 🙂

ivaha
6. dec 2013

@miskanasa ide len o to , ze v tej sade nie su vsetky rovnako hrube, nietore su tenunke a niektore hrubsie, zial ja ju este nemam doma, lebo som ju len pre niekoho objednavala ale v nasej vymene robila @ninison telo a ona tam pouzila aj hrubsi, tak sa skus jej opytat na hubky,ake pouzivala 😉

ajabaja
6. dec 2013

@branki
ahoj, napadlo ma frotaz - prekreslovanie cez papier. ale to zavisi od vypracovania a hrubky predlohy, teda kluca.

branki
6. dec 2013

@ajabaja no ja chcem dat skutocne kluce, takakto to je na obrazku, mam to v plane, uvidim ci sa mi podari zohnat tolko klucov, lebo chcela som 10 klucov na osobu t.j. 200 klucov 😀 a mozno urobim z 5 tie otlacky do plasteliny akonavrhla @josenka

ajabaja
6. dec 2013

@branki to je tiez super napad, ta frotaz m anapadla, len ako navrh na vyuzitie, mozno to tam ken napisat do navodu na pouzitie 🙂

myslis, ze dnes sa uzavrie hlasovanie? chcela by som objednat material a tesim sa, tak nech viem na co 🙂
a este, technicke detaily, otazky na maminky, resp. popis ako to bude vyrobok vyzerat mozem dat do komentara pod aktivitu? vdaka.

branki
6. dec 2013

@ajabaja no ked decka zaspia pozriem kto kde hlasoval, lebo pri niektorych aktivitach je 16 hlasov a pri niektorych len 6,7 , takze nie kazdy hlasoval pri kazdej aktivite, spravim sumar, ze kto kde nehlasoval, hadam sa to do vecera uzavrie 😉

branki
6. dec 2013

@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha

tu su dalsie vyherne aktivity:
@josenka - tangram
@sharonik - priradovanie kvet-plod-kostka
@miskanasa - stolovanie
@nufanek - kalendar
@janka9898 - z coho sa vyraba
@branki - kluciky
@slniecko378 - postupnosti ,,poviem ti mami,,
@iivkaa1 - mapa sveta
@liesi - tienove divadlo
@natabun - fazy mesiaca

Takze uz mame polovicu 😉

praznakova
6. dec 2013

@branki hlasuje sa aj za vlastnú aktivitu?

branki
6. dec 2013

@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha

chcem vas poprosit skontrolujte, ci ste hlasovali za vsetky aktivity, ulahcite mi tym pracu 😉