Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
aha, diky, uz si pripadam uplne sisi... vdaka za trpezlivost.
tak mne prirad, prosim Hmatove pocitanie a Polovice ovocia. je to ok, ci mam este nejaku hladat? lebo niektore baby maju aj 4 na vyber. neviem, aka bola povodna dohoda.
@ajabaja Ak by si niečo ešte prihodila, bolo by super 😉 , niektoré baby už absolvovali viac výmien a tieto dve aktivity už majú. Pozerala si aj ten inšpiračný album https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... - niečo tam je aj celkom fajn na prácu a výsledný efekt veľký. 🙂
@ajabaja ako mas cas, ja ti mozem aj vecer nahodit tie veci. AJ tak cakam este na vyjadrenie 2 bab, ci sa pridaju alebo nie. Len ti nechcem nahodit iba tieto dve aktivity, ked este pridas jednu, aby ti baby za ne nehlasovali,a ptoom pridam zase dalsiu tak v tom bude chaos. Dam ti to do albumu naraz. Mne sa inac pozdavaju tie zapalky alebo palicky, podobnu aktivitu zatim nema nikto 😉
@ajabaja som rada, že vidím tvoje meno 😵 poslala som @branki ešte nejaké nápady, ak by bolo z toho niečo použiteľné.
Magnetické chytanie rybiek (šitie), Golo stavebnicu (princíp rovnaký ako Tangram), a nejaký hlavolam - niečo na štýl Ubonga detskej verzie, či Katamina (ak si pamätáš na Tetris z detstva, tak niečo také) - len teda maximálne 3-4 dlaždice.
@ajabaja Vieš čo, možno toto by bolo ľahšie na manipulácie, drôtik je predsa len tenučký. A mohli by to navliekať aj sami, napr. podľa farieb. Alebo by sa dali urobiť rôzne predlohy a tým by sa precvičila nielen matika, ale aj pozornosť a farby... Jój, už som sa rozbehla 😀 .
Zdroj je http://testyyettrying.blogspot.sk/2012/07/car-r...
@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
Ahojte dievcata, budem robit objednavku zo stoklasy http://www.stoklasa-sk.sk/, maju tam dost velke postovne-skoro 4 eura, ale ak sa nas spoji viac, mali by sme mensie. Aj v minulej vymene sme sa dohodli viacere, ja som urobila objednavku a potom rozposlala balicky za obycajne postovne, vyslo to ovela menej na posotvnom. V stoklase maju toho straasne vela, treba sa tam dlho hrabat, ale maju v dobrej cene napr filc, goralky, chlpate drotiky, gombiky, nite........treba sa tam len pohrabat 🙂 nemusite sa ani registrovat, staci ked mi napisete kody tovaru-vpravo asi 6 miestne cislo , co ste si vybrali a ja to objednam.Objednavku buem robit asi tesne pred vianocami.
@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha
Baby tak na zaklade hlasovania tieto aktivity su uz uplne jasne, za ostatne sa este musi hlasovat. Tym vas chcem vyzvat, kto este nehlasoval nech tak urobi 😉
@josenka - tangram
@sharonik - priradovanie kvet-plod-kostka
@miskanasa - stolovanie
@nufanek - kalendar
@janka9898 - z coho sa vyraba
@branki - kluciky
@slniecko378 - postupnosti ,,poviem ti mami,,

@branki aha, ano, tieto dve som myslela. takze obe su obsadene? ale v tom albume vcera neboli, ze su niekym vybrane. ach jaj. uz sa v tom stracam..