Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
baby inac s tymi klucmi vas nenapada este nejaka aktivita, co by sa dalo vyrobit ku nim, bo iba priradovacka mi pride fadna, skoda nejako este nevyuzit tie kluce
@miskanasa ten filc urcite tu druhu hrubsiu sadu, ta sada najtensich filcov nie je dobra su uplne tenunke a aj v tej druhej sade, kde su na vyber tri varianty mixov aj tam su niektore tenunke. Tie tretie hrubsie som este nemala, ale ja si objednam urcite tie, myslim, ze to je 1-2 mm. Ak budes jedlo sit, tj zosivat z dvoch vrstiev, tak staci aj ta druha hrubka, pripisem este kod tovaru. Myslim, ze pre @gega by bolo na oblecenie asi vhodnejsia az ta tretia hrubka.
Ja chcem este spomenut, ze mozem robit aj obidve aktivity, taj ak si niekto vyberie vtacika, tak spravim a a tym, co si vybrali zlomky, mozem robit tie.
@miskanasa @gega hrubka 0,9 je kod 090574
hrubka 1.5-2 je kod 090684
@praznakova @salonkaa @ sharonik objednavku budem robit asi az ten tyzden pred vianocami a trva zhruba 4 dni, kym vyplatim a pride to domov, takze asi az medzi vianocami to pride.
Ked sme sa spojili viacere maminky, tak to postovne bolo minimalne, napr ak sme boli iba 4 tak bolo celkove postovne aj s tym ze som odoslala balik iba 1,60. A uz teraz je nahlasenych aspon 5-6 mamiciek.Tak vyberajte a ja si to idem zapisovat, prosim ak by bolo mozne napisat mi do IP suhrn vsetkych kodov dik
PS potom ked mi pride balik, mi poslete peniazky na ucet
Jaj a este jedna vec. Ak je tam napisane ze BOUNS, to znamena ze dana vec sa da objednat za bonusovu cenu, len ak je urcita vyska nakupu, napr za kazdych 20-25 eur jeden bonus. Inak nie je v bonusovej cene.Aj preto je lepsie ak bude vycsia vyska nakupu ak si nahodou objednate nejake bonusy.
Citala som na doeach ze to bezne robia z 0,9....a urcite to nebem sit, nakoljo nie som takto zrucna🙂
@branki to je tiez super napad, ta frotaz m anapadla, len ako navrh na vyuzitie, mozno to tam ken napisat do navodu na pouzitie 🙂
myslis, ze dnes sa uzavrie hlasovanie? chcela by som objednat material a tesim sa, tak nech viem na co 🙂
a este, technicke detaily, otazky na maminky, resp. popis ako to bude vyrobok vyzerat mozem dat do komentara pod aktivitu? vdaka.
@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha
tu su dalsie vyherne aktivity:
@josenka - tangram
@sharonik - priradovanie kvet-plod-kostka
@miskanasa - stolovanie
@nufanek - kalendar
@janka9898 - z coho sa vyraba
@branki - kluciky
@slniecko378 - postupnosti ,,poviem ti mami,,
@iivkaa1 - mapa sveta
@liesi - tienove divadlo
@natabun - fazy mesiaca
Takze uz mame polovicu 😉
@branki hlasuje sa aj za vlastnú aktivitu?

@ivaha dakujem, ja urcite pozriem ci nieco nebudem potrebovat a napisem 🙂