icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

josenka
6. dec 2013

@branki Ak sa ti chce, bude to fajn, ale možno by aj stačilo len vymazať z tohto albumu fotky aktivít, ktoré sa robiť nebudú. Pokiaľ ide o diskusiu, tak ja by som ju uprednostnila tu vo fóre. V podstate vyzerá, že už mám jasné, že bude tangram, takže:
@branki @miskanasa @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha @iivkaa1
Tangram budem vyrábať z machovej gumy A4. K tangramu vám priložím aj drevenú kocku, aby ste ho mohli využívať nielen ako hlavolam, ale aj rodinnú hru. Pravidlá dostanete. Zároveň vám k nemu dám aj rôzne predlohy na skladanie. Budem sa snažiť, aby boli zalaminované, ale nemám laminovačku, takže v najhoršom prípade ich budete mať v euroobaloch. Celý výtvor dostanete v uzatvárateľných vreckách. Ak súhlasíte, dajte mi, prosím, lajk pod príspevok, ak máte nejakú pripomienku, napíšte mi ju. 🙂

labudka
6. dec 2013

@branki - mám vymyslieť niečo iné? keďže k mojim aktivitám je málo hlasov, tak môžem skúsiť ponúknuť niečo iné čo možno viac zaujme, hm?

miskanasa
autor
6. dec 2013

@praznakova teraz neviem, stolovanie alebo prevliekacka?_)

ajabaja
6. dec 2013

@praznakova
@branki
skvely napad. ja nestiham priebezne citat diskusiu a vela veci mi unika :(
som za debatu pod konkretnou akt. na foto. vdaka.

miskanasa
autor
6. dec 2013

@labudka mne sa páčia tie stopy zvierat co mala iivka1 😀

miskanasa
autor
6. dec 2013

@branti aj ja so m za komenty pod aktivitou

ajabaja
6. dec 2013

@iivkaa1
zvieratka - co najrealnejsie obr. z papiera, ale pokojne aj ziadne a pouzije plastove, co mame doma asi vacsina
mapa - idealne z filcu vo farbach monte kontinentov
velkost A3

branki
6. dec 2013

Prave vam idem pisat ku @labudke aby sme ukoncili uz to hlasovanie tam to este nie je stale jasne. Takze poprosim zahlasovat @sharonik @nufanek @ivaha @evkalv @ajabaja ku aktivitam labudky. Vdaka.

branki
6. dec 2013

a takisto este aktivita @behulky nie je jasna, poprosim zahlasovat @gega, @ivaha . Vdaka

praznakova
6. dec 2013

@miskanasa stolovanie 🙂

nufanek
6. dec 2013

@miskanasa stolovanie

nufanek
6. dec 2013

@iivkaa1 mapa A3 tiez suhlasim s filcom a ked zvieratka tak zalaminovane

sharonik
6. dec 2013

@iivkaa1 ja by som bola za mapynsvetadielov z filcu a zvieratká asi obrázky

behulka
6. dec 2013

@branki to bude na teba príliš náročné 😒 - ja som za jednu možnosť od každého - prípadne nech si to maminy vydiskutujú mimo teba.
My máme takmer polovicu doma, no vždy sa dá niečo darovať kamarátom zo škôlky, z ihriska, či susedom, keď prídu na návštevu - a to bude radosti 😵 darček len tak, bez sviatku.

moninka1
6. dec 2013

@iivkaa1 aj ja som za filc, A3 je podla mna minimum, ale zavisi to aj od nakladov-aby to nestalo vela penazi. farby kontinentov by som tiez uvitala vo farbach montessori, a zvieratka budu super zalaminovane, lahko si doplnime dalsie a sucasne su podla mna potrebne, kedze nie kazdy ma doma 😉 . budu tam aj popisky kontinentov a zvieratiek?

natabun
6. dec 2013

@iivkaa1 aj mne by sa páčil filc

josenka
6. dec 2013

@branki @ivaha Takisto sa prikláňam k @behulka - uzavrime to na jednu aktivitu a inú aktivitu nech si mamičky vydiskutujú medzi sebou. Chápem, že keď má niekto doma identickú aktivitu, radšej by inú, tak sa baby medzi sebou môžu dohodnúť. Ty potom domov dostaneš už len sáčky označené menom a vytriediš ich do balíkov. Už aj takto toho máš veľa a veľa roboty ťa ešte aj čaká. Naviac ten tvoj mladší je fakt ešte len drobček, takže doma tiež toho máš určite dosť. 🙂

ninison
6. dec 2013

@ivaha @miskanasa
ahojte kocky, ja som objednavala filc cez repromakreativ.sk - maju filc od belgickeho vyrobcu artemio. mala som od nich hrubky 1mm a 2mm. naozaj kvalitny a neda sa to porovnat s inym filcom. nasledne som objednavala odinakadial, lebo som potrebovala sedy a mali vypredany. a hnus, hroza...vratila som ten filc spat. trhal sa, rozpadal sa, farebnost vyslovene nepekna... rovnako som kupila filc u nas v papiernictve a tiez nic moc. inak aj ja chcem doma spravit malej vesanie pradielka na stipceky a podla mna (a skusenosti ktore mam z human body) je 1mm filc dostatocny. s tym hrubsim by sa tazsie manipulovalo pri pripinani kolickami..

ivaha
6. dec 2013

@josenka @behulka
Ak myslite, kludne sa teda prikolnim k vacsine a moze byt jedna aktivita a pripadne sa dohodneme A k suhlasite a aj @branki ja sa dobrovolne hlasim, ze balicky mozem vyzbierat, potriedit a rozposlat. Robim to aj v nasej vymene a je toho ozaj dost 400 sackov potriedit a 20 balikov pobalit .Tazko si to viem predstavit, ak mate doma dvoch a viac drobcov. Ja mam len jednu divosku, tak to mozem spravit ja a rada sa toho ujmem 🙂

behulka
6. dec 2013

@ivaha 😵 to je super! Ja by som to nedokázala, ani rozložiť by som si to nemala kde, aby sa k tomu deti nedostali.

sharonik
6. dec 2013

@branki už mám zahlasované u všetkých 🙂

nufanek
6. dec 2013

@ninison mne sa ten vyber filcu a hlavne moznosti vyberu roznych rozmerov

janka9898
6. dec 2013

@miskanasa TAL sa mi to paci bez tych predloh kazdy si da na anier co chce.-D

branki
6. dec 2013

@ivaha ja som za, ja by som to mohla robit, az keby starsi zaspal, lebo ten ma velmi rad balicky 😉 ked to ostatnym babam neprekaza.

gega
6. dec 2013

@branki myslim ze uz som vsetko zahlasovala ☺ 🙂 opytam sa kolko nas je nech zacnem pradielko a snurky zhanat 🙂

nufanek
6. dec 2013

@miskanasa
@behulka
@praznakova
@gega
@josenka
@branki
@iivkaa1
@jarka9898
@ellaeliska
@sharonik
@natuban
@monika1
@slniecko379
@labudka
@miiluska
@ivaha
@evkalv
@liesi
Zienky ja by som asi radsej objednavala zo stranky, ktoru nam tu hodila @ninison repromakreativ.sk uz len ten filc tam je na vyber v roznych hrubkach a variantoch, metraz, rolky, 30x30......

nufanek
6. dec 2013

@branki ked chcem navrhnut veci ohladom toho ako bude vyzerat ten kalendar, tak sem, ci do albumu alebo ako?

branki
6. dec 2013

@gega 20 nas bude

branki
6. dec 2013

@nufanek no baby chceli radsej pod fotkami, ze je to prehladnejsie tak mozes tam, a tu mozme uz potom riesit ostatne veci

nufanek
6. dec 2013

@branki ok