icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

miskanasa
autor
7. dec 2013

@praznakova ja som viac za stvorce

evkalv
8. dec 2013

@branki mam 14 lajkov na ten moj kobercek co je nadpolovicna vacsina takze mozem zacat nakupovat material a vyrabat ???

branki
8. dec 2013

@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka

Tak este raz, vsetky uz vyherne aktivity su v tomto albume
https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre...
TIETO MOZETE ZACAT VYRABAT.
Pod kazdou fotkou prebieha diskusia, kde kludne pridavajte svoje postrehy, predstavy, navrhy, namietky, co vas napadne. Dobre by bolo, keby kazdy predstavil svoju aktivitu aku ma predstavu o nej.
Vdaka

branki
8. dec 2013

@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka

Baby a hlavne @behulka.
@tehulka13 suhlasila, ze vyrobi hmatove pexeso. (o ktory je dost velky zaujem). A tym padom by uz bola aj aktivita @behulky jasna (spol.hra). SUhlasite, mozem ju zaradit do albumu?

nufanek
8. dec 2013

@branki ja suhlasim 🙂

iivkaa1
8. dec 2013

@branki suhlasim 🙂

janka9898
8. dec 2013

@branki JA VECER alebo zajtra nahodim ze cco vsetko by bolo z toho jedla prip nejedlych veci aby ste odsuhlasili potom by som to dala v pc a sem ze ci sa pacia obrazky a potom hura vyrabat.-D

janka9898
8. dec 2013

@branki a stym exesom a s hrou suhlasim.D

nufanek
8. dec 2013

@josenka na koho sa obratit s tou objednavkou zo stoklasy? Stratila som prehlad 🙂

josenka
8. dec 2013

@nufanek Veľkú hromadnú robí @ivaha, ja si budem objednávať sama tiež niečo, budem to mať bez poštovného, lebo u nás majú predajňu - takže ako chceš, v pohode môžeš so mnou alebo s ivahou. 🙂

nufanek
8. dec 2013

@josenka tak asi cez teba 🙂 kedy budes objednavat?

sharonik
8. dec 2013

kto zháňa filc, aj tu je link , mamina z MK predáva zbytok modrého a bledohnedého
https://www.modrykonik.sk/market/vianoce/yvcl/v...

nufanek
8. dec 2013

@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
tak som narychlo vyrobila kruh, asi bude musiet byt o nieco vacsi, na tu jesen sa mi skor paci cervena, ale na ukazku aj s oranzovou, ten kalendar je jeden A4 a druhy A3, asi skor A4
Tak mrknite a dajte pripomienky 🙂

branki
8. dec 2013

@nufanek wau super to je paci sa mi ze aj ten filc si tam do toho pekne zapracovala, a jesen sa mi tiez viac hodi cerveny papier

ivaha
8. dec 2013

@nufanek krasne to je,perfektne
na jesen sa hodi ta cervena
ake su velke prosim tie karticky ked je to na A4?Lebo to vyzera dobre pri tom kruhu, taka akurat velkost, len ci nebudu velmi malinkate

nufanek
8. dec 2013

@ivaha kruh ma priemer 7 cm a stvorcek na cislo by mal na A4 velkost 3x2,5 keby to bolo na A3 4,5x3 keby bolo len 5 tyzdnov tak by bol vacsi, len kvoli 2 mesiacom to musi byt vacsie 🙂 taA4 by asi sedela lepsie pod kruh pride pocasie dnes a pod kalendar vrecuska

miskanasa
autor
8. dec 2013

@branki aj ja suhlasium

iivkaa1
8. dec 2013

jeeej to vyzera super 🙂 aj ja som za, aby jesen bola cervena 🙂

sharonik
8. dec 2013

@nufanek vyzerá to senzačne, ako sa to bude točiť, keď je v strede ten gombík prilepený? To som nejako nepochopila 🙂 kruh je super, s tými filcovými dekoráciami

nufanek
8. dec 2013

@sharonik na rucicke je vystrihnuta dierka a cez nu je rucicka prevlecena na gombik

behulka
8. dec 2013

Ok, bude hra 🙂 Kto by bol veľmi, veľmi proti - alternatíva ostáva hmatové pexeso. Môžem spraviť na rozlišovanie tvarov, nie na povrch.

sharonik
8. dec 2013

@nufanek no už som to pochopila 🙂

josenka
8. dec 2013

@nufanek Napíš do IP, čo potrebuješ, mám v pláne objednávať čo najskôr - aby to bolo do Vianoc doma. 🙂

tehulka13
8. dec 2013

Ahojte dievčatá, tak som sa snažila prelúskať aspoň zbežne týchto milých 20 strán 🙂 Som tu teda nová, budem robiť hmatové pexeso a k nemu by som sa chcela vyjadrovať asi pod jeho fotkou v albume, kde sú zadelené naše aktivitky. TIež tam uvítam, ak budete ma´t nejaké požiadavky, návrhy, zlepšenia. Bude to tak prehľadné pre nás všetky. Veselé tvorenie a nech tie naše deťúrence nájdu v tých krásnych aktivitách aj tú lásku, čo im tam budeme vkladať 🙂

nufanek
8. dec 2013

@josenka ked mozem, zajtra cez den napisem, musim to preratat 🙂

praznakova
9. dec 2013

Ahojte kočky, asi pod aktivitu sa nedá vložiť obrázok, tak ho vkladám tu. K písmenkám urobím pár predlôh na trojpísmenové slovíčka, aby si detičky mohli písmenká vkladať na správne políčka. Môže to vyzerať aj takto? Alebo sa vám viac páči vzor, ktorý je pri kamienkoch? Prosím dajte mi vedieť vaše názory pod moju aktivitu ... rada by som tento týždeň vyrobila aspoň predlohy a zalaminovala ich, aby som sa mohla po Vianociach venovať písmenkám. Ďakujem 🙂

praznakova
9. dec 2013

@praznakova Predloha by bola obrázok a farebné písmenká. Ďaľší obrázok v danom riadku a slovo som si robila len pre seba ... ale môžem urobiť aj takto ako je to urobené. Druhý obrázok a slovo je na to, že ukážete len samostatný obrázok a dieťa vyskladá slovo z písmenok (pre väčšie deti) ...

praznakova
9. dec 2013

@praznakova ešte som chcela napísať, že obrázok môžete voliť akýkoľvek materiál, napríklad ak máte doma zvieratká ako LEV, SOB, OSA, PES, VLK - môžete nahradiť zalaminované inými a použiť čierne slovo vedľa 🙂

tehulka13
9. dec 2013

Ja by som vás chcela poprosiť vyjadriť sa, o koľko párov hmatového pexesa by ste mali záujem. Pôvodne som myslela, že 10 párov, avšak skúsenosti mamičiek vravia, že menej. Ďakujem za každý názor. 😉