Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
Tak este raz, vsetky uz vyherne aktivity su v tomto albume
https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre...
TIETO MOZETE ZACAT VYRABAT.
Pod kazdou fotkou prebieha diskusia, kde kludne pridavajte svoje postrehy, predstavy, navrhy, namietky, co vas napadne. Dobre by bolo, keby kazdy predstavil svoju aktivitu aku ma predstavu o nej.
Vdaka
@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
Baby a hlavne @behulka.
@tehulka13 suhlasila, ze vyrobi hmatove pexeso. (o ktory je dost velky zaujem). A tym padom by uz bola aj aktivita @behulky jasna (spol.hra). SUhlasite, mozem ju zaradit do albumu?
kto zháňa filc, aj tu je link , mamina z MK predáva zbytok modrého a bledohnedého
https://www.modrykonik.sk/market/vianoce/yvcl/v...
@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
tak som narychlo vyrobila kruh, asi bude musiet byt o nieco vacsi, na tu jesen sa mi skor paci cervena, ale na ukazku aj s oranzovou, ten kalendar je jeden A4 a druhy A3, asi skor A4
Tak mrknite a dajte pripomienky 🙂
jeeej to vyzera super 🙂 aj ja som za, aby jesen bola cervena 🙂
Ok, bude hra 🙂 Kto by bol veľmi, veľmi proti - alternatíva ostáva hmatové pexeso. Môžem spraviť na rozlišovanie tvarov, nie na povrch.
Ahojte dievčatá, tak som sa snažila prelúskať aspoň zbežne týchto milých 20 strán 🙂 Som tu teda nová, budem robiť hmatové pexeso a k nemu by som sa chcela vyjadrovať asi pod jeho fotkou v albume, kde sú zadelené naše aktivitky. TIež tam uvítam, ak budete ma´t nejaké požiadavky, návrhy, zlepšenia. Bude to tak prehľadné pre nás všetky. Veselé tvorenie a nech tie naše deťúrence nájdu v tých krásnych aktivitách aj tú lásku, čo im tam budeme vkladať 🙂
Ahojte kočky, asi pod aktivitu sa nedá vložiť obrázok, tak ho vkladám tu. K písmenkám urobím pár predlôh na trojpísmenové slovíčka, aby si detičky mohli písmenká vkladať na správne políčka. Môže to vyzerať aj takto? Alebo sa vám viac páči vzor, ktorý je pri kamienkoch? Prosím dajte mi vedieť vaše názory pod moju aktivitu ... rada by som tento týždeň vyrobila aspoň predlohy a zalaminovala ich, aby som sa mohla po Vianociach venovať písmenkám. Ďakujem 🙂
@praznakova Predloha by bola obrázok a farebné písmenká. Ďaľší obrázok v danom riadku a slovo som si robila len pre seba ... ale môžem urobiť aj takto ako je to urobené. Druhý obrázok a slovo je na to, že ukážete len samostatný obrázok a dieťa vyskladá slovo z písmenok (pre väčšie deti) ...
@praznakova ešte som chcela napísať, že obrázok môžete voliť akýkoľvek materiál, napríklad ak máte doma zvieratká ako LEV, SOB, OSA, PES, VLK - môžete nahradiť zalaminované inými a použiť čierne slovo vedľa 🙂
Ja by som vás chcela poprosiť vyjadriť sa, o koľko párov hmatového pexesa by ste mali záujem. Pôvodne som myslela, že 10 párov, avšak skúsenosti mamičiek vravia, že menej. Ďakujem za každý názor. 😉

@praznakova ja som viac za stvorce