Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
takze baby tu je suma sumerum co by som chcela k moje aktivite
z coho sa sklada:
1obrazok bude ten chlieb
2obrazok bude ovocny kolac(aby sa dali pouzit ingrediencie aj z chleba
3obrazok chcem pizzu-tu sa da pouzit aj ze s coho sa sklada cesto+oblozenie zelenina sunka syr... a aj zelenina co bude aj v polievke
4obrazok bude zeleninova polievka
5obrazok asi zmrzlina casti- mlieko smotana vajcia ovocie popr lad???
a este by som chcela asi 3nejedle veci tie som este nepremyslela
cize bude 8 obrazkou velkych v slovencine,nemcine, anglictine
+ kazda bude mat k tomu minimalne 4casti(vacsinou aj viac kedze sa daju pouzivat aj sucastne s inymi obrazkami)
bude to zalaminovane pekne a rozmyslam ze by som tam dala aj nit teda taku tu kovovu dierku ako byva na vystraznych tabulkach ze by boli potom spojene casti ktore patria k sebe previazane snurkou
chapete ako to myslim?😀
A PORADTE S TYI NEJEDLYMI VECAMI CO BY STE NAVRHOVALI
@josenka aj ja som pytala jeziska, no neviem 🙂 nasla som tuto, cena sa mi vidi super, aj recenzie http://www.alza.sk/hama-a41-d310103.htm?kampan=...
@branki pracovať sa mi dobre pracovalo, veľmi ľahko a jednoducho, teraz je to už suché, len sa mi nedará farbiť :( Teda farbí sa dobre, len JA som nespokojná. Moja predstava bola troška iná.... nie je to také pekné, ako som očakávala, ale idem niečo vymyslieť a potom dám foto 🙂 Ja mám modelovaciu hmotu KERA plast. Myslela som, že budem mať DAS, ale manžel doniesol KERU.
@moninka1 cakam na jeziska, len neviem ci mi tu laminovacku prinesie. Chcem sa spytat folie sa daju kupit aj v kancelarskych potrbach ci treba vacsie balicky z netu? Teda ak mi vies poradit. Ja by som laminovala cisla v kalendari. Len tam je problem, ze ked sa laminuje A4 v kuse a postriha sa, tak po case sa cisla rozliepaju, takze asi by sa museli postrihat a poukladat na foliu s medzerami a to by bolo dost precne :(
ahojte kde sa to da kupit, tie aktivíty, mam 3, 5 a 2 rocne dieta a na vianoce by to mohlo celkom byt tie aktivity
@juliakocka vyrábame si ich sami, každá každej....každa ma jednu aktivitu a robi ju pre vsetky v skupine.bohužial sme už plne:(
nieco taketo?
baby ale je tolen narychlo skusim pohladat este lepsi obrazok na vodu a strk hlavne
+budu tam napisy s tych jazykov sj.anj.nj

@josenka ja som kupovala aj kvoli inej výmene, tiež som dovtedy nemala žiadnu skúsenosť, kúpila som Peach PL 720 a zatiaľ spokojnosť.