icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

sharonik
10. dec 2013

@josenka ja som kupovala aj kvoli inej výmene, tiež som dovtedy nemala žiadnu skúsenosť, kúpila som Peach PL 720 a zatiaľ spokojnosť.

janka9898
10. dec 2013

takze baby tu je suma sumerum co by som chcela k moje aktivite
z coho sa sklada:
1obrazok bude ten chlieb
2obrazok bude ovocny kolac(aby sa dali pouzit ingrediencie aj z chleba
3obrazok chcem pizzu-tu sa da pouzit aj ze s coho sa sklada cesto+oblozenie zelenina sunka syr... a aj zelenina co bude aj v polievke
4obrazok bude zeleninova polievka
5obrazok asi zmrzlina casti- mlieko smotana vajcia ovocie popr lad???
a este by som chcela asi 3nejedle veci tie som este nepremyslela
cize bude 8 obrazkou velkych v slovencine,nemcine, anglictine
+ kazda bude mat k tomu minimalne 4casti(vacsinou aj viac kedze sa daju pouzivat aj sucastne s inymi obrazkami)
bude to zalaminovane pekne a rozmyslam ze by som tam dala aj nit teda taku tu kovovu dierku ako byva na vystraznych tabulkach ze by boli potom spojene casti ktore patria k sebe previazane snurkou
chapete ako to myslim?😀
A PORADTE S TYI NEJEDLYMI VECAMI CO BY STE NAVRHOVALI

nufanek
10. dec 2013

@josenka aj ja som pytala jeziska, no neviem 🙂 nasla som tuto, cena sa mi vidi super, aj recenzie http://www.alza.sk/hama-a41-d310103.htm?kampan=...

miskanasa
autor
10. dec 2013

@janka9898 napadol ma cement🙂ale to je asi blbosť🙂🙂

janka9898
10. dec 2013

@miskanasa no len ako ho rozdelit sak sama netusim z coho je😀
ALE NAPADOL ma beton alebo betonova tvarnica na mur domu ze tam vy sa dalo ze cememt strk piesok voda
mozno j forma na tu tvarnicu

miskanasa
autor
10. dec 2013

@janka9898 no, beton som myslela:🙂🙂aj mamina sa niečo naučí🙂

praznakova
10. dec 2013

@branki pracovať sa mi dobre pracovalo, veľmi ľahko a jednoducho, teraz je to už suché, len sa mi nedará farbiť :( Teda farbí sa dobre, len JA som nespokojná. Moja predstava bola troška iná.... nie je to také pekné, ako som očakávala, ale idem niečo vymyslieť a potom dám foto 🙂 Ja mám modelovaciu hmotu KERA plast. Myslela som, že budem mať DAS, ale manžel doniesol KERU.

miskanasa
autor
10. dec 2013

@ivaha ahoj, objednávala si už tie veci?🙂

janka9898
10. dec 2013

@miskanasa takze betonova tvarnica bude dalsie 6te v poradi este vymysliet dalsie dve

nufanek
10. dec 2013

@moninka1 cakam na jeziska, len neviem ci mi tu laminovacku prinesie. Chcem sa spytat folie sa daju kupit aj v kancelarskych potrbach ci treba vacsie balicky z netu? Teda ak mi vies poradit. Ja by som laminovala cisla v kalendari. Len tam je problem, ze ked sa laminuje A4 v kuse a postriha sa, tak po case sa cisla rozliepaju, takze asi by sa museli postrihat a poukladat na foliu s medzerami a to by bolo dost precne :(

josenka
10. dec 2013

@janka9898 Tá betónová tvárnica je super. 🙂

juliakocka
10. dec 2013

ahojte kde sa to da kupit, tie aktivíty, mam 3, 5 a 2 rocne dieta a na vianoce by to mohlo celkom byt tie aktivity

miskanasa
autor
10. dec 2013

@juliakocka vyrábame si ich sami, každá každej....každa ma jednu aktivitu a robi ju pre vsetky v skupine.bohužial sme už plne:(

janka9898
10. dec 2013

@josenka no to hej len este dalsie dve nejedle neviem

janka9898
10. dec 2013

@josenka my sme si kupili taku najlacnejsiu len na teple laminovanie za cca 17eur
ale viem ze je este aj taka kde sa da sj na studeno lisovat napr na male kalendariky ze je folia iba z jednej strany

ivaha
10. dec 2013

@miskanasa ahojcek este som neobjednavala, lebo este nenapisali maminky, ostatne, co by si zelali

ivaha
10. dec 2013

@gega pridavam do diskusie nejaky obrazok na telicko a dalsi na inspiraciu,
Ja si mysli, ze by mohlo byt aj viac oblecenia ako 3 ks a ja by som prijala radsej nejake sytejsie farby zelenu, cervenu ...... ako bielu a oranzovu, lebo oranzove bude asi telicko

branki
10. dec 2013

@ivaha no ja by som dala lente a zimne oblecenie, ze by sa to mohlo aj vrstvit napr. ked to nebude velmi komplikovane na vyrobu

josenka
10. dec 2013

@janka9898 Ani ja 😝 a to som už aj pozerala na youtube ako sa to robí, že by ma niečo inšpirovalo. 😉

branki
10. dec 2013

@janka9898 ved moze byt aj cely dom, a k tomu okna, dvere, strecha, tehla, kamen, drevo, podla toho aky obrazok by bol

nufanek
10. dec 2013

@miskanasa mas skupinu pre deticky 10 - 20 mesiavov? Je tam uz plno? 🙂

janka9898
10. dec 2013

@branki nieco vymyslim😀

sharonik
10. dec 2013

@janka9898 možno košeľa- látka, niť, gombíky alebo nohavice, tam by išiel aj zips, príp. guma

janka9898
10. dec 2013

@sharonik NO LEN uz BY bolo asi moc oblecienia musim skusit tu betonovu tvarnicu(tehlu)
A DALEJ NIECO vymyslim

sharonik
10. dec 2013

@janka9898 a aké oblečenie ešte bude, keď sa ti zdá veľa? Som bola v tom, že tam máš zatiaľ iba jedlo 🙂 ten betón napadol aj mňa, to je dobrý výber

janka9898
10. dec 2013

@sharonik asle myslim ako aktivita je uz tu to obliekanie oblecka tak aby som vymyslela nieco take super ako ten betoooooon😀DD

sharonik
10. dec 2013

@janka9898 tak skús niečo ako kreslo alebo čalúnenú stoličku- drevo, molitan, látka, klinčeky alebo spinky, lep🙂 ale to asi nie, to bol taký okamžitý nápad

janka9898
10. dec 2013

@sharonik teraz pracujem na tom betone zajtra skusim nieco vymysliet aby sa to aj dobre rekladalo do tych jazykov

janka9898
10. dec 2013

nieco taketo?
baby ale je tolen narychlo skusim pohladat este lepsi obrazok na vodu a strk hlavne
+budu tam napisy s tych jazykov sj.anj.nj

janka9898
10. dec 2013