icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

ivaha
10. dec 2013

@branki no aj mne by sa to tak pacilo, len to musis napisat @gega ,pridala som jej ja fotky, lebo pisala, ze nema dobru postavicku

ivaha
10. dec 2013

@janka9898 no ja by som tiez rada vacej nejedlych veci a mohli by to byt tak, co deti pouzivaju aby vedeli ako sa vyrabaju,napr kniha-strom, papier kludne mozu byt aj taketo trojkartickove a aspon ich bude viac, plysova hracka-latka, vypchavka,ocka, aj oblecenie je fajn-bavlna nit latka gombiky,zips, beton sa mi tiez paci, kedze staviame, tak mala pozna, alebo co pisali dievcata sedacka aj skrina

sharonik
10. dec 2013

@janka9898 okno, topánka

janka9898
11. dec 2013

@ivaha ok tak to rozdelim asi na 4jedle a 4nejedle
alebo aj viac ale mozem ich spravit ak chcete aj via ale budu mensie na a5
cize ako maly zosit nie ako cely kancelarsky hm

branki
11. dec 2013

@janka9898 ja si myslim, ze staci aj aj polka kancelarskeho papiera, ved uz su to vacsie deticky, aj lepsie sa to bude skladovat

janka9898
11. dec 2013

@branki OK TAK BUDE ASI 5-6jedlych
a 5-6 nejedlych uvidim kolko vymyslim😀
S TYM ZE NIEKTORE INGREDIENCIE SA budu datpouzit pri viacerych obrazkoch

slniecko379
11. dec 2013

@moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @moninka1, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13

Ahojte baby.
Snazim sa vnimat vsetko co sa tu pise, ale obcas sa stracam. Preto vas chcem poprosit, aby ste na mna zbytocne niekedy necakali s vyjadrenim ku konkretnej aktivite (aby som vas neuberala o cas) a "vyjadrujem suhlas" s tym, ako bude navrhnuta ostatnymi 🙂

Ohladom laminovacky - ja sa chystam kupit tu, ktoru odporuca labudka (Peach PL740), nakolko vraj laminuje aj trocha hrubsie folie.

Ohladom doplatenia nakladnejsich aktivit. Samozrejme prispejem na aktivitu, ktora by mala byt nakladna, pozadovanou sumou.

Ja mam vybranu aktivitu "karticky s casovou postupnostou". Uz ju mam rozpracovanu - potom ju preposlem na pripadnu korekciu.

Som velmi rada, ze sa zucastnujem tejto vymeny a velka vdaka pre "organizatorky" 🙂

josenka
11. dec 2013

@branki Je nás 20 alebo 21?

branki
11. dec 2013

20 by nas malo byt, nesedi niekto?

praznakova
11. dec 2013

Baby aj ja niekedy nestíham všetko prečítať, ale tak ako bolo napísané, aj ja som ochotná prispieť finančne, ak by bola nejaká aktivita náročnejšia ... prosím, len mi dajte vedieť. Čítala som, že by to malo byť max. 40€.

josenka
11. dec 2013

@branki Ja už asi neviem počitať 😅 , v príspevku od @slniecko379 som narátala 20 ľudí, ale ja tam nie som. 😨

branki
11. dec 2013

@josenka prave pozeram na to moninka1 je tam dvakrat 😉

josenka
11. dec 2013

@branki Jéj, ďakujem, no, slepnem na tej materskej 😀 .

branki
11. dec 2013

@josenka hehe no bola som chvilu zmatena aj ja 😀

slniecko379
11. dec 2013

@josenka prepáč 🙂

ivaha
11. dec 2013

fuu dievcata pozrite ake perfektne som objavila

ivaha
11. dec 2013
branki
11. dec 2013

@ivaha juuj to je krasa, ale neviem si to predstavit vyrabat pre tolkych ludi, ale je to bomba 😀

ivaha
11. dec 2013

@branki no to asi len kazdy sam pre seba,aspon nieco si budeme moct doplnit do mapy.Ja som taka malo kreativna, tak stale zhanam nejake inspiracie

josenka
11. dec 2013

@slniecko379 To mi nevadí, veď správu som prečítala, pri takom množstve to je normálka 🙂 , ja som sa len dostala do pomykova, či som neobjednala málo machovej gumy na tangram. 😀

josenka
11. dec 2013

@ivaha Nádhera, prosím ťa, kde na to chodíš? Ja som tiež len taká kopírka a recyklácia 😀 ...

nufanek
11. dec 2013

Zienky neviete poradit, kde sa da kupit lacna priesvitna samolepiaca folia, nieco take ako tie samolepiace tapety

nufanek
11. dec 2013

@josenka ty sa do kolkych vymen zapajas naraz :D stihas, ja som vcera notmalne zavahala, ci zvladnem dve 🙂

josenka
11. dec 2013

@nufanek Ale zvládneš. 🙂 No, šiši som, strašne som sa namotala, občas mám pocit, že to viac baví mňa ako malého 😀 . Ale keď začne ťahať tú krabicu a vyberať, tak mám radosť. 🙂

nufanek
11. dec 2013

@josenka 🙂

nufanek
11. dec 2013

@josenka mne sa veeelmi paci ten maco co si vyrabala, ale teraz nanho nemam cas, maly uz vie to plastove zapinanie zatlacat a strasne ho bavia kable a zasuvky a zastrcky, suche zipsy aj normalne, chcela by som nieco take super, co by ho zaujalo aspon na pol hodiny, zatial som nenasla 🙂 tebe sa maly hra s tym macom?

josenka
11. dec 2013

@nufanek Ďakujem. Vieš čo, najprv ho to moc nechytilo, ale teraz už začína - otrhá suchý zips, vytrhne patentky, rozopína aj zips a najviac ho momentálne baví tá karabínka. Nášho tiež bavia také technické veci, pozri sa, tento link som mala v albume pri macovi https://www.modrykonik.sk/blog/mirinka9/album/n... - tak na toto namotávam môjho muža, aby mu to urobil pod stromček.

nufanek
11. dec 2013

@josenka zaujimave 🙂 idealne by bolo, keby tam nieco aj svietilo. Ja som mu chcela velmi sit latkovu knizku, aj som nazbierala inspiravie, no neviem, kedy bude

josenka
11. dec 2013

@nufanek Mne sa zase páčia tie edukačné kocky, v diskusii o šití ich baby občas mávajú. Ale to je taký projekt, že kým to ja vyrobím, tak malý aj vyrastie 😀 . Pri macovi to bolo jednoduché - sľúbila som to iným, tak som ho musela urobiť. 🙂

nufanek
11. dec 2013

@josenka nevies, kedy asi pride ta objednavka zo stoklasy do obchodu? este som rozmyslala, ze by som nieco priobjednala, ze by si mi to poslala spolu