Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
Ahojte kočky, tak ako som písala poobede, prvé kolo prechádzky po obchodoch nedopadlo dobre :( formičky ABECEDA zatiaľ nemám ... ALE zajtra doobeda idem na druhé kolo 🙂 Jeden obchod som nestihla, tak dúfam, že budú mať a môžem opäť niečo vyrobiť 🙂 Potom nafotím 🙂 Prajem každému krásny večer ešte 🙂
@praznakova ahoj ved ta abeceda co si robila bola super, ked ti nejdu ofarbit pismena, tak by som skusila tu celu hmotu ofarbit, alebo farebnu rovno kupit, modru a cervenu
@moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13, @josenka
Ahojte.
Pozerala som, ze viacere by ste sa rady zucastnili aj inej vymeny subezne s touto. Tak ma napadlo, ze ak by nas bolo vramci tejto vymeny viac, mohli by sme spravit namiesto 1 aktivity aj 2 aktivity v mnozstve podla zucastnenych (napr. ak by malo zaujem o 2 aktivity 10 bab, kazda by sme vyrobila dalsich 10 aktivit mimo tych co sme sa dohodli vsetky).
Usetrili by sme na postovnom a na mnohych organizacnych dotahovackach.
A stratila som sa v tom, kto ma na zodpovednost hromadne triedenie a zasielanie balikov, ale navrhovala by som, aby sme "danej" vyrobili z druhej aktivity kazda po 1ks navyse bez toho aby ona robila tuto 2. aktivitu.
Co si myslite, mal by niekto zaujem?
@slniecko379 Ahojcek, ja som sa hlasila, ze by som to zozbierala a potriedila a odoslala. Uz som jednu vymenu balila.Je toho dost 400 baôicklov potriedit a pobalit tolko krabic a kedze mam len jedno dieta, a muz mi pomohol, tak sa to dali, preto som sa aj branki ponukla, aby to nemuslea robit ona, aj tak je to narocne usledovat a viest celu vymenu-viem, lebo aj to som robila 🙂
@slniecko379 ja by som bola za, len neviem, ako by sme sa dohodli na termíne, aby sme zároveň všetko stihli ale nenaťahovali čas tým ktoré majú záujem iba o prvé aktivity. Tie čo sú prvýkrát vo výmene by si to mali dobre rozmyslieť, lebo niekedy je ťažké si predstaviť koľko času trvá vyrobiť všetko 20 krát, aby sme zase nemali veľké oči a nakoniec zistíme že naše možnosti najmä časové sú nedostatočné 🙂 ale určite ten čas venovaný výrobe sa nám vráti v podobe osttatných aktivitiek a spokojnosti našich drobcov pri nich🙂
@branki už som rozmýšľala že budem farbiť s potravinárskou farbou, ktorá je akákoľvek. Takže by to vyzeralo tak ako biele... lenže to môj manžel povedal, že to nie je až tak MOC DOBRE VIDNO. V obchode majú len bielu a terrakotu. Inú farbu bhž nie ... no ale aby si videla o čom hovorím, ukážka príchádza och :( Toto je myslím to najlepšie, čo som vedela vykúzliť. Ak zafarbím celé, tak opäť nevidno písmenko.... Baby, tak sa vyjadrite. Na jednej strane, je to také zaujímave, lebo je to iné .... ale fakt neviem ... ešte by som to prelakovala, aby to bolo lesklé... Lak zatiaľ nemám. Ale myslím, že by to mohlo byť o niečo krajšie 🙂 Ďakujem za vaše názory a ak mi napíšete, že je to OTRASNÉ, vôbec sa hnevať nebudem 🙂
@ivaha Viem si predstavit, co to vsetko obnasa - ja by som nebola schopna to organizacne zvladnut. Myslela som, ze ak by si dostala z tej druhej aktivity bez zucastnenia po jednom kuse, bola by to pre Teba motivacia 🙂 Ale asi nie. Chapem 🙂
@moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @josenka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
Baby, moj navrh na druhu aktivitu nerieste 🙂
@slniecko379 jaj to som nemyslela, ja som len odpisala ze to budem balit, ale s tymi druhymi aktivitami kludne suhlasim, je to dobre mat zaroven spolu dve kola, klen ak ste niektora prvy krat vo vymene ozaj je dobre to zvyzit, lebo to trva vela casu a pride aj kriza a aj vas to preestane bavit robit len jednu aktivitu a nie to este dve- a jmne sa to stalo a to som sa dokonca nazvala zavislacka,tak ma to drzalo.Samozrejme ale aj kriza prejde.Vsetko sa da, len na to treba casu a chuti, takze ja kludne mozem ist do toho,suhlasim s druhou aktivitou.
@praznakova praveze mne sa to taketo ohromne paci, je to take zaujimave, len sa bojim tej potravinárskej farby, lebo my sme nieco takto mali a vsetko zostalo farebne, lebo sa aj rucky zapotia.Mozno kebyx si to aspon akylovou,normalne zafarbit a potom len povrch utret a bude to taketo pekne zaujimave-ja som ZA
@moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @josenka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
Ak by mal niekto zaujem o druhu aktivitu, dajte vediet. "Ivaha" by nam to roztriedila vramci tejto vymeny. Termin by ostal nezmeneny. 🙂 A navrhla by som casovo menej narocne aktivity ako tieto, ktore mame rozpracovane.
@ivaha. Vdaka 🙂 Ja mam pocit, ze som sa tiez stala zavislacka na tychto aktivitach, tak cakam, kedy na mna dolahne kriza 🙂 Snad nie tak skoro 🙂
@praznakova Mne sa to celkom páči, skús, či to nebude púšťať a ak by si potrebovala potravinársku farbu, u nás majú všelijaké - môžem ti kúpiť. A ak by to púšťalo, tak radšej akryl, veď toto je skupina pre väčšie deti a tie by to už do úst snáď nedávali.
@praznakova a neskúšala si iba to písmenko vyfarbiť napr. Nejakou fixkou (buď čo je na textil predávajúaj po jednom kuse - červenú, modru aj čiernu, alebo nejakú permanent). Neviem teda či to vobec pojde, nikdy som takouto hmotou nerobila, bol to len taký okamžitý nápad. Prípadne s temperkami. Len to bude riadna makačka vyfarbovať toľko písmenok ☹
@praznakova - mne napadlo farbit tie pismenka lakom na nechty, aj keby t kvaplo kusok vedla, tak odlakujes ...
@slniecko379 ja sa rada pridam aj s ruhou aktivitou
@praznakova podla mna je to pekne 🙂
ku mojej aktivite (karticky s casovou postupnostou): je rozmer zalaminovanej karticky 80 x 110 cm pre vas OK?
@slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @josenka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
baby ja som teiz za dve aktivity, ved sme aj tak chceli robit druhe kolo vymeny,t ak tako by sa to zjednodusilo 😀 @slniecko379 dobry napad.
Len by som navrhla pozmenit termin na koniec februara, aby sme sa neplasili zbytocne, predsa je to 20 aktivit naviac. Tak ak niekto nebude vyslovene proti tak sa mozme dohodnut na dvojvymene 😉
@ivaha a vdaka za vyriesenie logistiky, dalo by sa to aj u mna ale s odretymi usami neviem ci by som nemusela strazit baliky, lebo starsi ked vidi balik, hned otvara, ze co mu doslo 😀
@ivaha, @branki, @slniecko379 komu sa máme hlásiť s druhou aktivitou? Ja by som možno navrhovala nechať koniec januára zatiaľ pre prvú aktivitu a priebežne dohodnúť tú druhú, uvidíme ako budeme s výrobou postupovať a potom si dohodnúť konečný termín pre obe. Niektorí ľudia ( a ja medzi nich teda patrím robia všetko na poslednú chvíľu, takže ten predbežný januárový termín by nás aspoň trochu tlačil🙂 Dva apol mesiaca je veľmi dlhá doba a ktorejkoľvek môže do toho prísť niečo nepredvídateľné. Kto bude v pohode stíhať, začne aj s druhou aktivitou, kto uvidí, že je to nad jeho možnosti môže sa druhej vzdať.
@slniecko379 pre mna urcite ano 😉
@slniecko379 aj ja som za dvoj aktivity
@slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @josenka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
baby, kto este necital, sme velmi akcne, a riesime, ze budeme vyrabat aj druhu aktvitu naraz (bude to jednoduchsie z hladiska logistiky, aj organizacne ) takze kto je za druhu aktvitu lajknite tento prispevok, nech viem, ci vsetci suhlasia. (nikoho nenutime, kto nesuhlasi samozrejme ostaneme pri jednej. )
@slniecko379 haha sme dali naraz prispevok
@slniecko379 ja tiez suhlasim s dvojaktivitami len tiez potrebujem aby sa termin posunul predsa idu vianoce budeme mat ine starosti ako vyrabat aktivitky a 40 ks fakt nie je malo...😉
termin by sme dali na koniec februara

@nufanek Neviem, veď mi to napíš a ja to skúsim ešte poslať, či by to prišlo všetko spolu. Oni to totiž objednávajú ako na obchod.