icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

natabun
12. dec 2013

@josenka hej hej, to je logicke a da sa s tym len suhlasit, aj mne sa zda do konca februara dlha doba.....

branki
12. dec 2013

@josenka no to je tiez dobra poznamka s tym terminom.

Baby nechajme to uz tak, nekomplikujme (30 moze byt zase problem pre baby co maju zlozitejsie aktivity)
Spravime potom druhe kolo, ked bude zaujem. Ja som bola za viacej aktivit kvoli tomu, ze urcite mojho nezaujmu vsetky, teda dufam ze aspon polovica ho zaujme, Moj je pohybovy typ, furt by len niekde lietal behal, skakal, takze v klude ho zaujat na desat minut je uspech. Takze by mal bohaty vyber, ale ako spominam, spravime druhe kolo a tko chce sa zapoji...

tehulka13
12. dec 2013

@josenka Je to dobrý nápad, zvúčšiť skupinu na 30, len ja riešim aj finančnú záležitosť, aj časovú pre pexeso. A pre 30 by som do toho už nešla. Vyrobiť 30x20 kartičiek by som časovo neutiahla. Možno, zostaňme pri jednej aktivite, a keď sa nám to overí, môžeme sa zase spojiť a vychytáme chyby, vylepšíme, čo sa dá. A možno potom si na začiatku stanovíme ľahšie aktivity, a po 2. Teraz by som asi nemenila pravidlá, pre mňa by to bolo náročné.

ivaha
12. dec 2013

@praznakova je to super a este ma napadlo,ze by si to mohla rezat aj tym kolieskom, co je na pizzu. Teda aspon ja mam take , ze by to nareazlo a zda sa mi to jednoduchsie

praznakova
12. dec 2013

@ivaha áno s takým to režem 🙂 a idem to jednoducho 🙂

josenka
12. dec 2013

@behulka No, tak aspoň mám dôvod, prečo tú kocku nešiť 😉 . Díky za macka - 21x (ale bavilo ma to). No a galantérka existuje, dokonca ju majú kamarátkini rodičia 🙂 .

josenka
12. dec 2013

@tehulka13 Ja ťa chápem, to bola len moja reakcia na dvojvýmenu.

miskanasa
autor
12. dec 2013

baby, neviete, objednávala už ivaha tie veci?🙂

ivaha
12. dec 2013

@miskanasa ahojcek,este som neobjednavala, mnoho maminiek sa este neozvalo

ivaha
12. dec 2013

@nufanek @branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13 @josenka @salonkaa @uhlopriecka
ahojcek dievcata, prosim ak este mate nieto o zaujem o objednavku zo stoklasy, tak mi prosim napiste do IP, nech to mozem zosumarizovat vdaka

ivaha
12. dec 2013

este nieco som objavila od maminky mirinka9,pacia sa mi tam tie kocky

praznakova
12. dec 2013

@ivaha je to super 🙂

praznakova
12. dec 2013

Ahojte kočky, tak JA som sa dostala úplne do finále a myslím, že toto u mňa zvíťazilo. Ak budete súhlasiť, tak začnem vyrábať 🙂 Počkám na vaše názory. Nemám už samohlásky, tak len spoluhlásky som urobila. A musím vám ešte napísať, že dnes moja malá (skoro 2 ročná) doniesla kinderko a do neho začala ukladať písmenká .... tiež dobrý nápad na pár písmenok ... 🙂 detičky sa proste vynájdu. Krásny večer prajem 🙂

ivaha
12. dec 2013

@praznakova prosim cim si to farbila?

praznakova
12. dec 2013

@ivaha farbila som s temperovou farbou, ale da sa aj s akrylovou. Je to v podstate jedno. Obe su vhodné na modelovaciu hmotu. Len temperova je lacnejsia. A ked som kupovala mali z temperovych lepsie farby modrej a cervenej 🙂

tehulka13
12. dec 2013

@praznakova prekrásne 🙂

branki
12. dec 2013

@praznakova krasne to je, uz sa na to tesim 😀

praznakova
12. dec 2013

môj 5-ročný mi hovorí: Maminka moja, toto je krááásne 🙂 no myslím, že v tom prípade sa môžem pustiť do roboty ... som rada, že červená bude prevažovať, lebo s tou červenou to vypadá dobre. Teraz som spokojná. Bude to makačka, ale bude to stáť za to 🙂 Dúfam, že aj vašim detičkám sa to bude tak isto páčiť a keď nebudú skladať, tak aspoň zakladať, vykladať, prekladať ...

josenka
13. dec 2013

@praznakova Je to krásne, obdivujem ťa za trpezlivosť. 🙂

miskanasa
autor
13. dec 2013

@ivaha @branki neviem koho mam oznacit ale nie som za tu dvojnásobnu aktivitu🙂

praznakova
13. dec 2013

Kočky, tak som sa do toho pustila 🙂 zatiaľ len na červeno 🙂 odporúčam použiť temperovu farbu, s akrylovou by to nešlo. Celú plochu namažem farbou, nechám uschnúť a potom pretrem vodou a potom zošúcham servítkou a ešte prstami to troška prešúcham ..

praznakova
13. dec 2013

.. myslela som tak, že AKRYLOVA farba nejde zošúchať. Akrylova farba je dobrá, keď chcete niečo namazať a už to nedať dole 🙂 Tá drží perfektne.

josenka
13. dec 2013

@branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
Baby, ak by ste chceli niečo z http://www.opitec.sk/ , dajte vedieť do IP, chystám sa objednávať.

praznakova
13. dec 2013

@josenka do kedy prosím? ja by som rada niečo odtiaľ objednala, pozerala som, že nad 95€ doprava zdarma ... inak je myslím 5€ doprava... potom by si mi to poslala na moju adresu, ked to pride k tebe ?

josenka
13. dec 2013

@praznakova Áno, tak to tam vychádza. Rada by som to stihla do Vianoc, už som predbežne dohodnutá s @nufanek, čím viac nás bude, tak rozrátame tú dopravu (možno bude zadarmo? 😉 ) a potom vám to pošlem domov.

nufanek
13. dec 2013

@branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13 @josenka
prave som citala, ze ked urobime objednavku do 17. bude expedovana este do Vianoc, po 17. az v novom roku, takze treba vyberat do toho 16. aby sme to stihli

tehulka13
13. dec 2013

@josenka ďakujeme. Pozriem sa, či sa mi niečo hodí a dám vedieť. 🙂

ajabaja
13. dec 2013

@sharonik ahojte, aj ja som za 2.akt.len ako bude prebiehat vyber? druha naj z 1. hlasovania, ci?

miskanasa
autor
13. dec 2013

@josenka nemám záujem🙂

praznakova
13. dec 2013

@josenka super. Ja budem mať určite okolo 20€ a potom ešte si možno niečo len tak pre seba vyberiem ... čakám len koľko budem toho potrebovať a určite sa najneskôr v pondelok vyjadrím. Ešte to tam prelúskam, lebo ja by som tam kúpila snáď všetko 🙂