icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

josenka
13. dec 2013

josenka @branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
Takže baby, čo budete chcieť z opitecu, dajte vedieť do 16.12. do večera - 20.00, aby to prišlo do Vianoc. Napíšte mi kód tovaru, počet kusov, prípadne farbu - ak treba. Píšte prosím do IP.

branki
13. dec 2013

@josenka ja pozriem vecer nieco a dam vediet 😉

moninka1
13. dec 2013

@josenka aj ja sa asi pridam k objednavke z opitec.sk, pozriem to, ked deti zaspia

branki
13. dec 2013

@ajabaja uz sme to nechali tak, bude druhe kolo 😉

praznakova
13. dec 2013

@josenka iba som sa chcela spýtať, či by nebolo dobré poslať ti peniažky za tovar ihned, aby si to nemusela platit zo svojho. Lebo aj prevod nieco trva .... aby si to mala ked budes uhradzat. lebo mozno niekde zavazi aj uhrada 🙂

gega
13. dec 2013

@ivaha pokusim sa take ieco urobit a nahodim to ako vzor 🙂

josenka
13. dec 2013

@praznakova Dobrý nápad 🙂 . Vieš čo, môžeme to urobiť tak, že objednám a hneď vám obratom pošlem číslo účtu - dohodneme to potom v IP.

praznakova
13. dec 2013

@josenka super 🙂 a poštovné potom doľadíme ... prípadne pošlem o pár euro naviac 🙂

josenka
13. dec 2013

@praznakova Žiadne naviac 😠 😀 , preto robíme hromadku, aby nás to vyšlo lacno 😀 😎 .

tehulka13
14. dec 2013

josenka josenka @branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova
Chcem sa spýtať, ak by mal každý možnosť poslať peniaze na účet za poštovné, keď balíčky pôjdu naspäť po roztriedení, či by to nebolo lepšie ako posielať ich v krabici. Ale, ak by s tým malo byť viac práce kontrolovať, kto zaplatil, kto nie, pokojne môžeme poslať aj v krabici.
A inak, mňa už v trenčianskom kraji poznajú asi všetci stolári a firmy, zatiaľ som našla jedného pána, čo má sústruh, ktorý by bol ochotný mi 400ks vyrobiť, avšak najskôr po novom roku, a to by som nemala istotu, či stihnem nalepiť materiály. Ešte sa mi má vyjadriť jeden posledný oslovený stolár a od toho sa uvidí, z čoho to spravím. Možno budem musieť nakoniec prejsť k víčkam. Veľmi som túžila po drevenom, ale ako mi vravia stolári, je to piplačka, a teraz majú všetci toho veľa.

sharonik
14. dec 2013

@tehulka13 ja mám skúsenosť z predchádzajúcich výmen, že sme dali vždy do krabice a myslím, že neboli problémy. @ivaha čo myslíš ty na návrh @tehulka13 posielať peniaze na poštovné na účet?

behulka
14. dec 2013

@tehulka13 stolára mám doma a poslal ma s tým fuč, vraj piplačka a časožrút 😖 a naviac by bolo treba výsledok doladiť, aby to nemalo ostré hrany pre detičky. Za mňa kľudne viečka 🙂

ivaha
15. dec 2013

@sharonik @tehulka13 no mne by to bolo jednoduchsie do krabice, tak, ci tak to budem na poste vyplacat v hotovosti,peniazky mam pri sebe,hned si ich dam do krabicky a nemusim niekolkokrat -20 krat kontrolovat na ucte, ci prisli. Nestratia sa,ked su v baliku, kedze balik musim podpisat pri prevzati a najlepsie je ich dat do obalky s menom a prezyvkou z konika a je vsetko jednoduchsie pre mna.Viem si aj niekolkokrat spocitat, ci ich mam vsetky atd.Lepsie je ich mat v hotovosti pri sebe. 🙂

branki
15. dec 2013

baby tak som skusala narychlo do plasteliny otlacit kluc, vyjadrite sa ci to nie je blbost. Skusala som len hrdlo kluca bez konca foto.c.1 ale nie je to ono, lepsie je otlacit cely kluc a len by sa vkladal dnu foto c.2. Je to zatim len v plasteline otlacene, takze len na skusku, bude to v hranatej forme a ratam ze biele, kluc mozno by som zafarbila nejakou farbou, a forma by ostala biela, co vy nato?
Je to v skaredej zelenej plasteline otlacene, inu nemam, maly mi zmiesal vsetky farby dokopy 😀

branki
15. dec 2013
miskanasa
autor
15. dec 2013

@branki ja som za koce, nie za cele kluce🙂

nufanek
15. dec 2013

@branki aj mne sa viac pozdavaju konce 😉

labudka
15. dec 2013

@branki -aj ja som za konce ;)

branki
15. dec 2013

Oki tak potom, ked uz budem mat hmotu hodim sem obrazok ako to bude vyzerat. 😉 Vdaka za vas nazor.

josenka
15. dec 2013

@branki Tiež konce. 🙂

evkalv
15. dec 2013

@branki ja som tiez za konce..

praznakova
15. dec 2013

@branki ja ti hned zajtra rano skusim spravit z tej hmoty KERA plast. Dnes som to uz nestihla :( ale rano zamakam a nafotim a poslem a poviem, ze ako sa robilo. Do vecera by to mohlo byt suche 🙂

ivaha
16. dec 2013

@branki asi ked das len konce bez hlavicky, bude to tazsie a o to zabavnejsie

praznakova
16. dec 2013

ahojte kočky, takže som sľúbila, že z modelovej hmoty urobím odtlačok, či to pôjde s KERA plast. Tu je výsledok. Mne osobne sa to páči. Dala som len konce. A ide to ľahšie ako celé kľúče. Ale musí sa urobiť napríklad dosť tučný obĺžnik (hrúbkovo) a potom najlepšie držať ho v ruke a tak odtláčať Ak nie je hrubý , tak sa mi to rozleje ... skúšala som tam dať potom kľúč a je to super 🙂 iný nepasuje xixi 🙂 vidno že to bude pasovať len na jeden 🙂 teším sa.... branki môžeš začať ... a asi tá KERA by mala byť najlacnejšie, majú ale len bielu a terrakotu. Nechám to ešte uschnúť, večer sa ohlásim ako je to po uschnutí... Mne osobne bude stačiť aj biele, ja si to potom prípadne zafarbím, alebo bude farbiť krpec... to bude tiež zábavné 🙂 Neviem, či 10 kľúčov nebude veľa, z dôvôdu, že budeš potrebovať dosť modelovacej hmoty, kvôli hrúbke. Ale uvidíš koľko ti vyjde z 1kg, potom podľa toho zvážiť koľko kľúčov urobíš....

praznakova
16. dec 2013

@praznakova potom som to po bokoch obrezala. Jeden som urobila širší. Ale podľa mňa úplne stačí aj ten menej širší. Alebo vymyslieť iné tvary 🙂 to nechám na branki

branki
16. dec 2013

@praznakova super dakujem za vyskusanie, Tak pojdem kupit teda tu hmotu a kde sa da zohnat, teda s akym zameranim obchod, najradsej by som v nejakom kamennom. Vyskusam cez sviatky ze co bude najlepsie, Ja to planujem natlacit do takej obdlznikovej formy aby boli rovnake tie kluce tvarovo uvidime ako to pojde 😀

praznakova
16. dec 2013

@branki ževraj aj v Tescu ju majú. Ja som kupovala kg za 4,10€ to len orientačne aby si vedela čo stojí ...a to som kupovala v kreatívnych potrebách, čo v podstate nie je až taký lacný obchod. V tescu neviem po čom sa pohybuje, mám ho ďaleko, tak sa mi tam nechcelo :( ... Chcela som objednať aj cez net ale poštovné ma vždy zabije :( neoplatí sa ...

praznakova
16. dec 2013

@branki v kocke to bude super 🙂 už sa na to teším 🙂 a ak môžeš kľudne nechaj biele, doma si kreatívne zafarbíme, ak bude potreba ...

branki
16. dec 2013

@praznakova vdaka pozriem, ja ho mam za rohom, tak sa pojdem pozriet 😉

sharonik
16. dec 2013

Majú v koh-i-noor obchode aj v iných v papiernictvach@branki