Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
TUto je final verzia, ak chcete pozrieť:
https://www.modrykonik.sk/blog/behulka/album/in...
´Veľkosť je tak akurát na fugúrky z kindervajíčok.
@ajabaja @branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
Baby, robim aktivitu postupnosti. Uz som si stiahla nejake predlohy z webu, ale myslim, ze sa nevyrovnaju kartickam z hry "Poviem Ti mami".
Chcela som sa spytat, ci niekto mate tuto hru: cervena krabica "Poviem Ti mami 1", pretoze by som sa inspirovala radsej touto hrou.
Ak mate tuto hru, dajte mi prosim vediet - spravim tie z webu.
Dakujem 🙂
@slniecko379 Nemáme žiadnu. 🙂
@slniecko379 my ju tiez nemame...
@slniecko379 nie 🙂
ani my ju nemame
@slniecko379
@slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @josenka @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
baby takze budu 3 jedle veci a 3nejedle
jedle veci bude chlieb, ovocny kolac, ....(este nieco)
a nejedle veci bude: betonova kocka, strikovany sveter, stolicka
moze byt?
cize bude 6 velkych zalaminovanych predloch +kazda predloha bude mat min. 4casti
niektore viac . niektore sa budu dat pouzit aj s inych
dajte mi vediet zajra idem do lidlu su tam v akcii folie 😀
@slniecko379 nemame ziadnu ;)
@slniecko379 ani my nemáme ani jednu
Oblecenia bude viac to je len na skusku 🙂
@slniecko379 tiez nemam ani jednu ☹
janka9898 @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @josenka @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
chcem vas poprosit, kto ma doma kluce nepotrebne, myslite na mna (postovne preplatim 😉 ) ja ako naschval neviem najst tu moju debnicku s klucmi.
Aj pre mna
ja som tiez za jednofarebny.-D
Pre mna tiez jednofarebny. Vyzera to super. Fantasticky. Farba mi je uplne jedno. Dakujem.
@slniecko379 Nie, nemame 🙂
@branki zajtra posielam.

@moninka1 jeeeeeeeej super krasne