Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@gega Tak to je fajn veľkosť toho panáčika, super. 🙂 A podľa mňa, neviem, čo ostatné baby, by si nemusela robiť krajinku, radšej viac oblečenia alebo ešte kúsok väčšieho panáčika a stačí pridať dlhý kus šnúry a štipce, doma si to natiahnem normálne medzi dvoma stoličkami a môžeme vešať. 🙂 Oblečko by si mi páčilo rôzne - tričko, gate, sukňa, šaty,...
To hnede na pravej strane si nevsimajte tento skusobny by patril nam 🙂 este by som tpo vylepsila aj lucep pre slniecko travicku asdi nalepim z flisu....
@branki @janka9898 @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @josenka @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
poprosim o zahlasovanie ci chcete krajinku alebo viacej pradielka stipce podla farby dlhsiu snuru?
@gega ja tiez radsej viac pradielka aby nebola opat bitka ... lebo uz to vidim ako to u nas dopadne... hi.

@praznakova Ďakujem 🙂 . Trošku ma štve, že to neprilieha tak, ako som si predstavovala, pritom som skúšala 4 rôzne rozmery tak, aby to vyšlo na tú A4. Ale to bude asi tým, že je to strihané nožnicami, skúsim ešte narezať, uvidím.