Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@iivkaa1 podla mna by si to mala urobit inaksie. Mne kludne posli papierovu verziu a ja si filc dorobim. Zbytocny nemam. Ale potom kupim. Zbytocne budes davat peniazky za postovne. Ak mi vystrihnes na obycajny biely papier continenty ja si to dokoncim. Nebudem mat s tym problem. Mozno aj ine baby by to takto mohli doriesit ... len obrys mi urobis. Co ty na to?
@praznakova jeeej dakujem si zlata.....kludne ti urobim papierovy,teda tie kontinenty ti obkreslim a vystrihnem....len,aby ste neboli sklamane,ze to nieje komplet dokoncene.....ostatne sa namakate a ja to takto dodam...ale fakt,niesom na tom financne tak, aby som si to mohla dovolit,aj ked rada by som Vam to dokoncila :(
@iivkaa1 nic sa nedeje. Kazdy sa mozeme kedykolvek dostat do zlej financnej situacie. Kontinenty nebude az taka katastrofa. To budeme mat vystrihnute raz dva. Dolezity je zaklad a zvieratka. Tesim sa na tuto mapu velmi. A ak by di mala problem so zalaminovanim tak mi to posli a ja si to zalaminujem.
@praznakova zaklad a zvieratka budu.....mam to kde zalaminovat.... 🙂 ale dakujem
@iivkaa1 ok. Ked nieco tak pis. Ja sa vzdy prisposobim. 🙂
@branki kuknem cez pocitac lebo fakt ze som uplne mimo. Ta nie a nie to najst. Nevadiii budem pozerat. Hi.
@iivkaa1 ja nejaké kúsky mám, z tých farieb čo sú na mape tak žltú, červenú, zelenú a bielu. preto som chcela vedieť aké veľké asi budú tie kontinenty, aby som vedela či z toho nevyjde len po 1-2ks. Takže sa pripájam k návrhu @praznakova poslať mi len papierové predlohy. Poštovné by ťa asi vyšlo viac ako keď by si to isté množstvo filcu kúpila. Prípadne keď budeš mať urobené tie predlohy, pošli mi do IP veľkosti tých svetadielov, ktoréby mali byť z farieb čo mám a ak by to bolo zaujímavé, tak by som ti poslala.
@praznakova jasne,keby nieco pisem 🙂
@branki naslaaaaaa tazko ale predsa. Z mobilom to ide tazsie...cafte
@praznakova Z kurzu montessori.
@natabun super. Myslela som ze napises nejake tri farby. Toto je uplne perfektne.
@natabun takto farebne som si to predstavovala.

@sharonik tak tu sme sa davnejsie dohodli ze zemegula format A3 a k tomu primerane velke kontinenty....