Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@iivkaa1 super.
@praznakova dakujem🙂
velmi pekne, tesim sa na pouzivanie 🙂
@natabun a kde hladas farby ktore by mali byt monte?
@praznakova fu klobuk dole, mas za sebou kopec roboty 😀
@iivkaa1 @janka9898 @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek @praznakova
Dievčence, preštudovala som pokyny na odosielanie balíkov, ktoré nám dala šéfka a navrhujem (v rámci dobrých zvykov 😉 ), aby sme zaokrúhlili poštovné na 4 - zvyšok zostane branki za ochotu a prácu, ktorú má s celou výmenou. 🙂
@iivkaa tu som našla montessori mapu, tak asi takéto farby, ešte nech sa vyjadria ostatní, ja sa moc montessori nevenujem ☹
http://www.ceske-montessori-pomucky.cz/products...
@josenka, @praznakova, @tehulka13 ja som tiež pred vianocami kupovala filc na vianočné ozdoby u nás v galantérke šírka 1m cena 3,6€, mali žltú, červenú, hnedú, zelenú a bielu ( tá bola ale taká tenka), ostatné super a krásne výrazné farby
@josenka @janka9898 @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek @praznakova
maminy mam mozno blbu otazku,len sa chcem opytat,ci nemate niektora nazvys nejaky filc,lebo je to drahsie, a nemam vela peniazkov.....pomohli by ste mi tym velmi....aby som spravila tie kontinenty z filcu ako chcete....postovne by som si zaplatila...dakujem krasne....
@branki ja som asi blba ale nevidim pokyny. Kukam sice z mobilu ale to by nemal byt problem... navigujes ma prosim ... dakujeem.
@sharonik s takou mapou by som bola maximalne spokojna. Krasna je. Myslim ze tato je aj v albume.
@josenka ako som pisala ja som este pokyny nenaska hihi ale suhlasim. Urcite to bude makacka.

@janka9898 Janka je to perfektneeeee 🙂