icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

iivkaa1
15. jan 2014

@janka9898 Janka je to perfektneeeee 🙂

janka9898
15. jan 2014

@iivkaa1 dakujem som rada ze to pekne ide len to mlieko mi nevytlacilo pekne.-D TO BOLA len skuska ked este toner tlaci ale zajtra bude tlacit cely den.-DDD

iivkaa1
15. jan 2014

@janka9898 fakt sikulka 🙂

janka9898
15. jan 2014

@iivkaa1 JA NIE TO TLACIAREN A LAMinovacka.DDD

iivkaa1
15. jan 2014

@janka9898 @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek @praznakova

baby, mozu byt tieto zvieratka???? ze ich preskenujem, vytlacim a zalaminujem???

praznakova
15. jan 2014

@iivkaa1 super.

iivkaa1
15. jan 2014

@praznakova dakujem🙂

ajabaja
15. jan 2014

velmi pekne, tesim sa na pouzivanie 🙂

ajabaja
15. jan 2014

@iivkaa1 krasa. tesim sa 🙂

iivkaa1
15. jan 2014

@ajabaja dakujem...prosim vyjdri sa ci chces kontinenty z filcu alebo farebneho kartona....

praznakova
15. jan 2014

@natabun a kde hladas farby ktore by mali byt monte?

branki
15. jan 2014

@janka9898 @iivkaa1 @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek

Baby organizacne pokyny mate uz v nasom albume. Keby nieco pytajte sa.

branki
15. jan 2014

@janka9898 jasne staci, kazdy nech ide iba po svoje financne moznosti 😉 Popripade, ked to mas spracovane mozme sa dohodnut ze nam to poslel na mail, a my si to dotlacime (teda kto bude mat zaujem )

branki
15. jan 2014

@iivkaa1 tiez som za karton podklad a kontitnenty z filcu. Co sa tyka rozmeru karticiek, mne by stacili take ake su na pexese.

liesi
15. jan 2014

@iivkaa1 aj ja poprosím kontinenty z filcu. a zvieratká sa mi páčia 🙂

branki
15. jan 2014

@iivkaa1 a teraz ma napadlo, kebyze urobis ten podklad z nejakej lacnejsej deky, nevyjde to lacnejsie ako karton ?

branki
15. jan 2014

@praznakova fu klobuk dole, mas za sebou kopec roboty 😀

josenka
15. jan 2014

@janka9898 Vyzerá to výborne. 🙂

janka9898
15. jan 2014

@josenka dakujem kocky
uvidim ako zajtra zozeniem folie v akej cene a podla toho este mozno pridam nieco

josenka
15. jan 2014

@iivkaa1 @janka9898 @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek @praznakova
Dievčence, preštudovala som pokyny na odosielanie balíkov, ktoré nám dala šéfka a navrhujem (v rámci dobrých zvykov 😉 ), aby sme zaokrúhlili poštovné na 4 - zvyšok zostane branki za ochotu a prácu, ktorú má s celou výmenou. 🙂

josenka
15. jan 2014

@janka9898 V lidli mali akciové, možno ešte nebudú vypredané, skús pozrieť.

branki
15. jan 2014

@josenka jooj nie ja v ziadnom pripade nesuhlasim, mozme to dat na 4 e, ale poslem to 1tr.. Ja som dala druhu triedu, aby ste aspon na postovnom trochu usetrili 😉

janka9898
15. jan 2014

@josenka viem tie somsi aj kupila ale ja kravalen jeden balik.-(
a uvidim mozno zajtra este skocim je to sice riadne od mesta ale tak uvidim ako co
a tie s lidla su super akurat pasuju na moje velkosti len tu mensiu prestrihujem na jeden krat.-DDD

sharonik
15. jan 2014

@iivkaa tu som našla montessori mapu, tak asi takéto farby, ešte nech sa vyjadria ostatní, ja sa moc montessori nevenujem ☹
http://www.ceske-montessori-pomucky.cz/products...
@josenka, @praznakova, @tehulka13 ja som tiež pred vianocami kupovala filc na vianočné ozdoby u nás v galantérke šírka 1m cena 3,6€, mali žltú, červenú, hnedú, zelenú a bielu ( tá bola ale taká tenka), ostatné super a krásne výrazné farby

janka9898
15. jan 2014

@josenka JA SUHLASIM S POSTOVNYM ved s tym bude dost roboty zabalit a pri dvoch detoch je niekedy tazke len upratat.-D

iivkaa1
15. jan 2014

@josenka @janka9898 @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @natabun @nufanek @praznakova
maminy mam mozno blbu otazku,len sa chcem opytat,ci nemate niektora nazvys nejaky filc,lebo je to drahsie, a nemam vela peniazkov.....pomohli by ste mi tym velmi....aby som spravila tie kontinenty z filcu ako chcete....postovne by som si zaplatila...dakujem krasne....

praznakova
15. jan 2014

@branki ja som asi blba ale nevidim pokyny. Kukam sice z mobilu ale to by nemal byt problem... navigujes ma prosim ... dakujeem.

praznakova
15. jan 2014

@sharonik s takou mapou by som bola maximalne spokojna. Krasna je. Myslim ze tato je aj v albume.

sharonik
15. jan 2014

@iivkaa1 aká veľká bude tá podložka, teda tá zemeguľa a aké asi veľké jednotlivé kontinenty?

praznakova
15. jan 2014

@josenka ako som pisala ja som este pokyny nenaska hihi ale suhlasim. Urcite to bude makacka.