Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@ivaha to ma tiez napadlo s tymi farbami, rozmyslam ze to este prelakujem a tak by to malo byt v poriadku @praznakova mozem sa ta spytat, ty silakovala tie pismenka? A s akym lakom? Vdaka za odpoved
@branki ja som nelakovala. Ale existuje lak prave na taketo farby. A presne ako pises farba tam potom ostane. Kupit ho bezne v papiernictve. Uz si nepamatam co stoji. Ja som nelakovala lebo ja som vlastne farbu zosuchala ... iba vyrite pismeno ostalo zafarbene. Aby bolo vidno.
@branki mne farby tiez z toho co je otvorene. 🙂
Sorry za preklepy pisem z tabletu
@praznakova aha oki skusim pozriet, vdaka za radu 😉
@branki ja preklepy robim z mobilu. Niekedy strasne.
@praznakova ja neznasam dotykove veci, aj mobil som uz vymenila 😀 mam tu brata na navsteve tak mi okupuje pocitac 🙂
@miskanasa no ved to, ze este by sa mozno nasla maminka co by to stihla. Ale zase co ked to ma uz @ellaeliska vyrobene, nerada by som aby doslo k nejakemu konfliktu. Aspon kratka sprava by bodla od nej.
No neviem naozaj, ja by som Urcite oslovila niekoho ineho....predsa je to uz dlha doba....a ak sa ozve, tak do dalsieho kole.to musi pochopit
Jasne, kto si ako objedna, tak mu to dodam 😉 uz si to zapisujem.
Tak problem vyrieseny, ellaeliska uz pisala ip ☺☺ 🙂 takze sme predsa plny pocet
...s tým laminovaním je to pravda ako písala ivaha a je to aj logické, lebo ak nie sú zaliate všetky okraje obrázka nemá to čo držať pokope, v jednej výmene sme dostali obrázky, ktoré sa celé rozpadli po jednej manipulácii a je to škoda, mamička sa s tým určite natrápila a za chvíľu je to zničené, preto by sa mal každý obrázok vystrihnúť a naukladať vedľa seba s menšou medzerou a vtedy to naozaj vydrží....ja len tak 🙂 mám s tým skúsenosti v škôlke sme sa toho nalaminovali ajajááááj 🙂 🙂 🙂
@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @liesi, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova
tak, damy, konecne dorazili vseky koralky.
posielam vam na foto na kuk. drotiky su v 10 farbach, no koralky v pozadovanej velkosti a farbe, dreve, s potrebym otvorm sa mi jednoducho zohnat nepodarilo :(
navrhla som preto mznost, ze dve arby sa budu opakovat 2x. je to zlta a cervena. koralok som dala tolko, aby po sucne rovnakej farby vyslo 10.
oranzova 2+8, cervena 3+7. je to pre vas takto prijatelne?
dalsie casti balicka - cisla, znamienka a predlohy predvediem nasledne 🙂
vdaka za komenty.
@ajabaja paraaada. Prosim ta kde si ich objednavala?

@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @liesi, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova ahojte dievcata, velmi sa mi pacia vase prace a uz sa velmi tesim
K mojej aktivitke, zhanala som tie pruzkovane chlpate drotiky a nepodarilo sa mi zohnat, v kiku uz davno nemali a na tto cistenie fajok su sice pasikave ciernobiele, ale je to taky pevky tvrdy drot, nie taky makky ako klasicke chlpate a bala som sa aby sa deti na tom nahodou neporanili, takze budu len jednofarebne.Este dolepim oci a poslem foto dvojic vtakov,aby ste si pripadne mohli vybrat farebnu kombinaciu.
A este mam jednu prosbu na maminky, ktore laminuju.Poprosila by som, ak laminujete a aj mensie casti, aby ste ich najskor vystrihli a az potom zalaminovali, aby zostal po okraji aspon 4mm pas cistej zalaminovanej folie.Totiz ak sa to zalanimuje cele a az potom vystrihuje, tak ta folia casom odpadne. Uz sa nam to stalo aj z predoslej vymeny a to sa s tym hrame asi len dva tyzdne a na striedacku s ostatnymi.Aby teda vasa praca a aj financie nevysli nazmar poprosim takto.Je s tym sice viacej prace-dvakakrat vystrihovanie, ale aktivitka bude potom kvalitna a nadlho sa s nou budeme moct hrat.Dakujem velmi pekne
branki -poprosim nam nefarbit,farebne je to krasne, len sa bojim tej potravinarskej, lebo sme tak nieco mali a mala ked sa stym hrala a potili sa jej rucky, tak ta farba isla dole
sharonik-nam nevadi vymena plodin za ine ak nam potom posles aspon mailom predlohy a pokusime sa ich drobit a tesime sa ze ich budeme mat viac.Mozem ti vyrobit tie ryby?