Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@praznakova poslednu varku na stoklase cz. dalsie kupene kade tade. bolo dost narocne zohnat farby, napokon aj tak len 8 :(
Este otazka ku klucom, staci vam predloha polka z A4 alebo na velku A4? ja si myslim ze staci aj polka, bude len 10 klucikov, ale vyjadrite sa kludne, komu sa co viac paci?
@branki Troska som sa stratila ... ake predlohy? Aj tie budu?
@praznakova no povodna aktivita bola ze sa kluce ofotia a dietatko priraduje kluce na predlohu, tieto odtlacky co vyrabam su bonus 😉
@branki ahaa. Tak to si vymyslela s tym bonusom fakt ze super. Tesim sa. A5 bude stacit.
@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @liesi, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova
ahojte. pre info a tesenie sa hlasim, ze na predlohach pracujem ,bude ich 5. a cisla budu taketo 😉
ps: povodne to mali byt drievka, ale opracovat ich bolo velmi narocne a aj tak ostavali malinke triesky, potom som skusala pisat farbou (textil aj sklo) na hruby filc, no efekt bol nic moc. napokon prisiel manzel a odporucil mi "home monte" kamienkovu zabavicku 🙂 a tak sme sa zahrali na Marusku a pod snehom sme hladali a zopar sme nasli...
@ajabaja velmi pekne. Pozdravujem manzela.
Pekny vecer va zelam ja mam 4 rocne dievcatko a stale nevie pomenovat farby sj sa snou snou snazim ucit ale nikdy si to nezapamäta alebo nechce si to zapamëtat neviem co snou uz mam robit neviete nieco dakujem za rady 😉
@lenuskakika nevie pomenovat zakladne farby alebo ruxobu fialovu sedu ...?
Nevie zakladne ma zafixovane iba zltu a fialovu a snazime sa ucit zelenu ale tu uz
@praznakova nie
@lenuskakika napisem vam poobede do spravy.
@praznakova dobre dakujem
@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @ajabaja, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova kočky, v pondelok chcem spraviť objednávku v opitecu, tak ak odtial niečo potrebujete, kludne píšte 🙂
@liesi ja by som mozno tiez par veci. Dnes pozriem. Dam vediet. Dakujem.
@ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
Ahojte, ešte sa vás chcem spýtať, či chcete na kartičkách mať hore uvedený aj názov plodiny alebo nie. Kartičky s využitím plodiny by som urobila trochu menšie, jednak ide o prídavnú aktivitu a potom niektoré plodiny majú tých využití viac, tak by som dala aj viac ako dve pre jednu plodinu. ak ostane väčší formát budú na každú plodinu dve kartičky jej využitia. Na tieto menšie by som už názov plodiny určite nedávala - vyriešila by som to farebnými značkami na druhej strane kartičiek.
Samozrejme v návode na aktivitu budú uvedené aj druhové názvy rastlín aj možné využitie.
Dajte "like", ak súhlasíte s uvedením názvu na veľkých kartickách s plodinou a s menšími kartičkami pre využitie plodín. Prípadne napíšte iný návrh.

@ajabaja farebnost mi je jedno. Pre mba by mohli byt aj jednej farby ... su uzasne.