Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
Ahojte kočky, tak ja už pomaly finišujem. Ešte pár detailov a môžem baliť. Všetky písmenká budete mať v jednej taštičke, ktorá sa dá uviazať. Predlohy vložím do euroobalov. Budú vytlačené farebne. Všetko bude v jednej veľkej obálke. Ak máte nejaké otázočky, dotazy, komentáre, som tu pre vás. Ďakujem.
@praznakova prenádherné, čarovné... neviem, čo dodať 🙂
@praznakova @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
kocky tak tu je na A4 tie obrazky zvierat...len prvy riadok nieje dobre vidiet...mozem nahradit inymi? ale budu take ako tam...lebo bolo to skenovane a lepsie sa nedalo, nakolko tu knihu nemam doma :(
@tehulka13 dakujeeem. Som sa snazila z celej duse 🙂
@praznakova Úplne profi to vyzerá 😵 .
@iivkaa1 no asi sa budem učiť aj ja 🙂
@tehulka13, @praznakova dievčatá zajtra okolo obeda by som chcela postať ten opitec, tak dajte vedieť, čo potrebujete 🙂
teda vlastne už dnes :D
@iivkaa1 @praznakova @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
dievcata posielam foto vtacikov,vzdy jeden z paru ma aj chvostik-akoze maminka, ak by ste mali zaujem o konkretne farby, tak mi prosim napiste,su ocislovane, cislo 1 ma rezervovane miskanasa,potom este poslem foto celej aktivitky aj s cervikmi.ps trosicku su farby skreslene
sharonik-mozu byt taketo morske tvory?
vdaka dievcata, som rada, ze sa bude aktivitka pacit
@ivaha parááádička 🙂 toto som vôbec nečakala... že to bude tak úžasne krásne. Mne osobne je jedno aká farba ... nech si farba vyberie nás.

@sharonik ja myslim ze to mas premakane vymyslene.