icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

praznakova
21. jan 2014

@ajabaja farebnost mi je jedno. Pre mba by mohli byt aj jednej farby ... su uzasne.

branki
21. jan 2014

@ajabaja mne sa to velmi paci, a vyhovuje mi to aj takto

ajabaja
21. jan 2014

@praznakova poslednu varku na stoklase cz. dalsie kupene kade tade. bolo dost narocne zohnat farby, napokon aj tak len 8 :(

natabun
22. jan 2014

@ivaha dakujeme, zrniecka netreba 🙂

josenka
22. jan 2014

@ajabaja Sú krásne - drôtiky aj korálky, verím, že to drobca zaujme. 🙂

janka9898
24. jan 2014

@ajabaja velmi pekne

branki
24. jan 2014

Este otazka ku klucom, staci vam predloha polka z A4 alebo na velku A4? ja si myslim ze staci aj polka, bude len 10 klucikov, ale vyjadrite sa kludne, komu sa co viac paci?

josenka
24. jan 2014

@branki Myslím, že A5 by mohla stačiť pre túto vekovú kategóriu.

praznakova
24. jan 2014

@branki Troska som sa stratila ... ake predlohy? Aj tie budu?

miskanasa
autor
24. jan 2014

@branki stačí A5

branki
24. jan 2014

@praznakova no povodna aktivita bola ze sa kluce ofotia a dietatko priraduje kluce na predlohu, tieto odtlacky co vyrabam su bonus 😉

praznakova
24. jan 2014

@branki ahaa. Tak to si vymyslela s tym bonusom fakt ze super. Tesim sa. A5 bude stacit.

ajabaja
24. jan 2014

@branki A5 🙂

ajabaja
24. jan 2014

@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @liesi, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova
ahojte. pre info a tesenie sa hlasim, ze na predlohach pracujem ,bude ich 5. a cisla budu taketo 😉
ps: povodne to mali byt drievka, ale opracovat ich bolo velmi narocne a aj tak ostavali malinke triesky, potom som skusala pisat farbou (textil aj sklo) na hruby filc, no efekt bol nic moc. napokon prisiel manzel a odporucil mi "home monte" kamienkovu zabavicku 🙂 a tak sme sa zahrali na Marusku a pod snehom sme hladali a zopar sme nasli...

josenka
24. jan 2014

@ajabaja Najprv som bola trochu mimo, že načo čísla 😅 , ale potom som kukla do albumu a pochopila. Sú veľmi pekné 🙂 🙂 .

praznakova
24. jan 2014

@ajabaja velmi pekne. Pozdravujem manzela.

lenuskakika
24. jan 2014

Pekny vecer va zelam ja mam 4 rocne dievcatko a stale nevie pomenovat farby sj sa snou snou snazim ucit ale nikdy si to nezapamäta alebo nechce si to zapamëtat neviem co snou uz mam robit neviete nieco dakujem za rady 😉

praznakova
24. jan 2014

@lenuskakika nevie pomenovat zakladne farby alebo ruxobu fialovu sedu ...?

lenuskakika
24. jan 2014

Nevie zakladne ma zafixovane iba zltu a fialovu a snazime sa ucit zelenu ale tu uz
@praznakova nie

praznakova
25. jan 2014

@lenuskakika napisem vam poobede do spravy.

lenuskakika
25. jan 2014

@praznakova dobre dakujem

liesi
25. jan 2014

@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @iivkaa1, @josenka, @miskanasa, @monika1, @labudka, @natabun, @ajabaja, @nufanek, @slniecko379, @tehulka13, @praznakova kočky, v pondelok chcem spraviť objednávku v opitecu, tak ak odtial niečo potrebujete, kludne píšte 🙂

tehulka13
25. jan 2014

@liesi ja budem chciet, dakujem za moznost pripojenia sa k objednavke, dam coskoro vidiet.
🙂

ajabaja
25. jan 2014

@liesi juuj, ja by som ale vela toho. popremyslam, ci by to nebolo moc naraz a ozvem sa. vopred vdaka 🙂

praznakova
26. jan 2014

@liesi ja by som mozno tiez par veci. Dnes pozriem. Dam vediet. Dakujem.

tehulka13
26. jan 2014

@liesi PRosím Ťa, dalo by sa na mňa počkať do pondelka večera? Máme návštevu z ďaleka, odchádza v pondelok poobede od nás, tak by som sa dostala k tomu asi až večer

liesi
26. jan 2014

@tehulka13 oki, tak pošlem objednávku v utorok. jeden deň hore dole 🙂

tehulka13
26. jan 2014

@liesi Ďakujem veľmi pekne, zajtra do večera dám vedieť, ak by sa mi dalo aj skôr, budem sa snažiť. 🙂

branki
27. jan 2014

@liesi ja sa pridam tiez, ked mozem. Napisem ti do IP.

sharonik
27. jan 2014

@ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
Ahojte, ešte sa vás chcem spýtať, či chcete na kartičkách mať hore uvedený aj názov plodiny alebo nie. Kartičky s využitím plodiny by som urobila trochu menšie, jednak ide o prídavnú aktivitu a potom niektoré plodiny majú tých využití viac, tak by som dala aj viac ako dve pre jednu plodinu. ak ostane väčší formát budú na každú plodinu dve kartičky jej využitia. Na tieto menšie by som už názov plodiny určite nedávala - vyriešila by som to farebnými značkami na druhej strane kartičiek.
Samozrejme v návode na aktivitu budú uvedené aj druhové názvy rastlín aj možné využitie.
Dajte "like", ak súhlasíte s uvedením názvu na veľkých kartickách s plodinou a s menšími kartičkami pre využitie plodín. Prípadne napíšte iný návrh.