icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

branki
4. feb 2014

@praznakova no ten lak velmipomohol tym farbam, zocelilo ich a su krasne vyrazne, rpesne ako som si predstavovala 😉 potom pridam foto aj inych farieb

ellaeliska
4. feb 2014

Dik za radu, kočky.vyskusšam zalaminovat s farebnym papierom, .neviem ci stihnem postrihat.Budem sa snazit

branki
4. feb 2014

@ajabaja @gega balicek som bola vyzdvihnut, dorazil 😉

ajabaja
4. feb 2014

@branki vdaka za info, verim, ze bude prehladny.

branki
4. feb 2014

@ajabaja aktivita vyzera super, nebudem viacej prezradzat nech maju baby prekvapko 😉 Aj fotky budem nahadzovat do albumu az ked balicky dorazia.

ajabaja
4. feb 2014

@branki vdaka, verim, ze potesi 😉 Tesim sa, ze sa tak tesis z "prekladky" u teba 🙂 no dobre, aj trosku zavidim, tolko zabaviek mat pokope 😀

sharonik
5. feb 2014

@josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
na oživenie diskusie prikladám pár fotiek 🙂 - na prvej foto nachystané vrecúška s o semienkami, na druhej kopa zalaminovaných kartičiek, ktorá ešte čaká na ostrihanie (myslím, že to nejako stihnem a pošlem všetkým hotovú aktivitu, aby ste nemuseli nič dorábať (maximálne si ostrihať rohy do okrúhla ak budete chcieť a potrebovať), na tretej ukážka základnej aktivity (bez kartičiek využitia) a na poslednej je komplet aktivita, ako ju dostanete vy (ešte bude priložený pomerne rozsiahly návod, ten ešte nemám vytlačený) - 24 veľkých kartičiek, 30 menších a 12 sáčkov so semienkami.
Ako si všimnete na sáčikoch so semienkami sú farebné značky - mali by byť aj na opačných stranách kartičiek plodín aj využitia a slúžili by na kontrolu. Ak to tam nechcete mať dajte vedieť, aby som sa s tým zbytočne nezdržovala.
Priznám sa, že som trošku sklamaná z tlače, lebo po vytlačení nie sú obrázky tak ostré ako vyzerali v pc. Tak dúfam, že to nebude vadiť.
No ako sľubovaný bonus som pripravila ešte ďalších 6 plodín (rasca, orech, slivka, jablko, jačmeň a šošovica), predlohu na kartičky v pdf pošlem každej na mail - ktorá budete mať záujem si to vytlačte a zalaminujete sama. Semienka vám pošlem spolu s aktivitou (s výnimkou jačmeňa a kôstky slivky - tie si musíte zohnať).

josenka
5. feb 2014

@sharonik Je to krásne, nemám čo dodať, super. 😵 Tie kontrolné značky sa mi tiež veľmi páčia, občas človeka pri niektorých plodinách zaváha. A už ste doma OK?

praznakova
5. feb 2014

@sharonik fuuuha. Tak toto je parada. Nadhera. Krasa. Vymakane. A urobene naozaj profesionalne. Tesim sa. 🙂 pre mna nemusis strihat ak nebudes stihat. Aspon pri strihani sa budem ucit semienka.

branki
5. feb 2014

@sharonik wau super, tak na toto sa tesim fakt, velmi pekne vypracovane.

branki
5. feb 2014

ozaj este pre info @evkalv balicek dorazil 😉

evkalv
5. feb 2014

@branki super som spokojna 😉 tak nech sa ti to vsetko dobre triedi 😉

iivkaa1
6. feb 2014

@sharonik @josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
baby tu su tie zvieratka zalaminovane, tak sa pytam ci ich mam aj strihat? ci si uz nastrihate same???

nufanek
6. feb 2014

@iivkaa1 hm, neviem, ci sa obrazky po nastrihani nebudu otvarat, dievcata tu pisali a aj som citala, ze je lepsie najskor postrihat a s medzerou rozlozit na foliu a zalaminovat, aj ked uznavam, ze by to bolo narocne, najma ked uz cas tlaci 🙂

iivkaa1
6. feb 2014

@nufanek no uz to mam zalaminovane ..... :(

josenka
6. feb 2014

@iivkaa1 Ja si ich prosím nastrihať a ak sa ti budú otvárať, tak aj zalepiť. Ďakujem.

iivkaa1
6. feb 2014

@josenka dobre 🙂

nufanek
6. feb 2014

@josenka ak sa budu otvarat neskorsie, tak cim ich lepit? Paskou?

nufanek
6. feb 2014

@iivkaa1 ja by som tiez tak ako josenka, dakujem

sharonik
6. feb 2014

@iivkaa1 škoda,že si to zalaminovala vcelku, nebude to po strihaní také trvácne. Nabudúce budeš vedieť 🙂 Strihať pred laminovaním aj po laminovaní je síce dvojitá robota, o prplačke s ukladaním do fólii ani nehovorím, ale výsledok stojí za to. Tiež som sa s tým teraz pekne vyhrala (cez 1000 kartičiek 🙂, ale za dve noci som to zmákla.
Mne radšej nestrihaj, urobím si to sama a prípadne prelaminujem ak sa bude rozliepať.

iivkaa1
6. feb 2014

@sharonik ano budem vediet a problem bol aj v tom,ze este nemam laminovacku, mi to robili v copy centre a aj to dost bolo drahe...nieto keby mi to tak mali robit....... no nabuduce si asi kupim laminovacku a bude to lepsie.....

sharonik
6. feb 2014

@iivkaa1 presne nad týmto som včera rozmýšľala, keď som pracne ukladala kartičky do fólii, že ako kvalitne a hlavne za koľko by to uložili v copy centre, takže úplne chápem...

iivkaa1
6. feb 2014

@sharonik dakujem za pochopenie...len za A4 pytaju 50centov.....

janka9898
6. feb 2014

@sharonik @josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
tak konecne som doma mala som neplanovanu navstevu mimo domu.-D ALE UZ SOM DOMA KONECNE
vecer postrihma posledne karticky co ma cakaju a este
musim v nemeckom jazyku urobit pre @praznakva vecer a zajtra odosielam konecne.-D

moninka1
6. feb 2014

@sharonik skusala si niekedy laminovat uz zalaminovane? tiez rozmyslam, ze si to doma este prelaminujem, len neviem, ci nevznikne nejaky problem ...

labudka
6. feb 2014

@iivka1 - mne nestrihaj,nastrihám si sama, dakujem

AJ ja mám laminované kartičky a su nastrihane pred laminovaním, takže sa nebudu rozliepať, tiež už len dokončiť a pobaliť a zajtra to letí smer branki

branki
6. feb 2014

@natabun balicek dorazil v poriadku 😉

sharonik
6. feb 2014

@moninka1 neskůšala, skôr som rozmýšľala, ak by sa dal vybrať ten obrázok, tak by som ho znovu zalaminovala, veď uvidíme

natabun
6. feb 2014

@sharonik krasne, kludne postrihame sami, ak nebudes stihat. s tou samokontrolou je to super.

natabun
6. feb 2014

@branki dakujem za info