Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@moninka1 klobuk dole. Citila som sa ako v ozajstnej skolke s ozajstnou monte ucitelkou.
@branki dnes som poslala balik doobeda pod dodacim c.BE 362767515 SK dufam ze som dala dnu vsetko co bolo treba a ze sa nic nemenilo lebo stiham to tu sledovat len tak narychlo...nicky mamiciek som napisala na sacky navod som nedavala lebo je to aktivita ktora je hned jasna a navod netreba podla mna...peniazky na balik spat su zabalene v papieri a vlozene v sacku s mojim nickom...dala som tam spagat, baliaci papier a vyplneny podaci listok tak dufam ze som dala vsetko a ze balik pride v poriadku...potom poprosim info ci prisiel 😉
@moninka1 @praznakova @sharonik @branki , vsetko uuuzasne nadherne, velmi sa tesime, sikovne ste
branki, prosim ak budes este fabrit asi si nakoniec prosime aj my zafarbit na modru ak sa da, ak nie tak staci biela dik
sharonik, my si postrihame, ak netihas a mas toho vela
monika no super navod, ja takto nejako asi nezvladnem popisat
@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @liesi, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379 @tehulka13
pridavam fotku aj s cervikmi, dorobila som aj nejake snurkove, aby ste ich mali viac-takze aktivitka hotova
no a sutaz malých vtacikov pri chytani cervikov
@ivaha paraaadicka. Tesim sa. Velmi. Som rada ze budu dvaja.
@praznakova dik,urcite som chcela robit par,lebo aj my doma sa stale hrame spolu a najme ak su surodenci.
vdaka
Baby moje pexetrio presvita dnes zacinam odznova, neviem ako to stihnem, pridam aj foto
ahojte,
dosli dalsie dva baliky, su na poste, nezastihol nas postar doma, jeden z Brutovce a druhy od. G.Cib. davam skratku nech tu nerozpisujem mena 🙂) kto sa spoznal, tak baliky dosli 😉 poobede skocim po ne
@ivaha @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @liesi, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379 @tehulka13
tak hotovo, este asi 20 kusov zalakovat a hotovo. Posielam foto finalneho produktu. 😉 Dufam, ze to nase dietky oslovi.
@ellaeliska a prekaza to ved to len budu ku sebe priradovat ci?
@ellaeliska aha teraz pozeram ze to je pexeso, tak skus prilepit papier zo spodu a tak zalaminovat
@ellaeliska Myslím, že ako branki radí, malo by to výjsť. Dúfam, že už s tým nebudeš mať veľa roboty ☹
@ellaeliska teraz rozmyslam, ze mozno aj tensi karton ti bude stacit podlepit a nemusis laminovat. Pre tuto vekovu kategoriu by to malo stacit.
@ellaeliska a keby si to poukladala na farebny papier a tak zalaminovala? Farebny tmavy by nemusel presvitat.
@ellaeliska ale je to naadherne. A keby si znova laminovala tak nestrihaj. To zvladneme. Ved daj vediet co si vymyslela ...
@branki cervena je uplne super. Vyzera to uuuzasne. Paraaada.

@sharonik veeeeľmi krásne, a tá druhá časť, čo sa z plodín môže robiť, nemá chybu. 🙂