icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

tehulka13
2. feb 2014

@sharonik veeeeľmi krásne, a tá druhá časť, čo sa z plodín môže robiť, nemá chybu. 🙂

praznakova
2. feb 2014

@moninka1 klobuk dole. Citila som sa ako v ozajstnej skolke s ozajstnou monte ucitelkou.

tehulka13
2. feb 2014

@branki mňam, chutíííííí aj táto ochutnávka. Úžasné 🙂

josenka
2. feb 2014

@sharonik Super to vyzerá. 🙂 Takisto si môžem doma postrihať to zalaminované, v pohode.
@branki Krásne 🙂
@labudka Ružová už nie je, iba tmavožltá, svetložltá, zelená, hnedá a oranžová. 😉

josenka
2. feb 2014

@moninka1 Toto bude mať u nás určite úspech, predpokladám, že so skrutkami budeme chodiť všade. 😀

tehulka13
2. feb 2014

@sharonik tiež si zalaminované postríham, ak nebudeš stíhať

labudka
2. feb 2014

@josenka - môže byť oranžova ;)

evkalv
3. feb 2014

@branki dnes som poslala balik doobeda pod dodacim c.BE 362767515 SK dufam ze som dala dnu vsetko co bolo treba a ze sa nic nemenilo lebo stiham to tu sledovat len tak narychlo...nicky mamiciek som napisala na sacky navod som nedavala lebo je to aktivita ktora je hned jasna a navod netreba podla mna...peniazky na balik spat su zabalene v papieri a vlozene v sacku s mojim nickom...dala som tam spagat, baliaci papier a vyplneny podaci listok tak dufam ze som dala vsetko a ze balik pride v poriadku...potom poprosim info ci prisiel 😉

miskanasa
autor
3. feb 2014

@sharonik tiež si to postrihám ak nestihas🙂

ivaha
3. feb 2014

@moninka1 @praznakova @sharonik @branki , vsetko uuuzasne nadherne, velmi sa tesime, sikovne ste
branki, prosim ak budes este fabrit asi si nakoniec prosime aj my zafarbit na modru ak sa da, ak nie tak staci biela dik
sharonik, my si postrihame, ak netihas a mas toho vela
monika no super navod, ja takto nejako asi nezvladnem popisat

ivaha
3. feb 2014

@sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @liesi, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379 @tehulka13
pridavam fotku aj s cervikmi, dorobila som aj nejake snurkove, aby ste ich mali viac-takze aktivitka hotova
no a sutaz malých vtacikov pri chytani cervikov

praznakova
3. feb 2014

@ivaha paraaadicka. Tesim sa. Velmi. Som rada ze budu dvaja.

ivaha
3. feb 2014

@praznakova dik,urcite som chcela robit par,lebo aj my doma sa stale hrame spolu a najme ak su surodenci.

tehulka13
3. feb 2014

@ivaha fešáci 🙂 Tešíme sa.

branki
3. feb 2014

@ivaha jasne tvoje ostali este biele, ale nie je problem zafarbit a zalakovat 😉

ivaha
3. feb 2014

vdaka

branki
3. feb 2014

@ivaha tak tak velmi dobry napad, sameho by ho to nebavilo, najlepsie je s niekym pretekat 😉

josenka
4. feb 2014

@branki Balík dnes posielam, väčšina vrecúšok je označená (tie baby, ktoré dali vedieť) a ostatné nechávam na tvoj náhodný výber. Daj vedieť, keď dorazí, prosím ťa. 🙂

ellaeliska
4. feb 2014

Baby moje pexetrio presvita dnes zacinam odznova, neviem ako to stihnem, pridam aj foto

ellaeliska
4. feb 2014

Ja Trúba som si to vsimla az teraz, manzel isiel kupit laminovaciu foliu a dnes zacnem opat laminovat, prosim nehnevajte sa...... neviem co robit.

branki
4. feb 2014

ahojte,
dosli dalsie dva baliky, su na poste, nezastihol nas postar doma, jeden z Brutovce a druhy od. G.Cib. davam skratku nech tu nerozpisujem mena 🙂) kto sa spoznal, tak baliky dosli 😉 poobede skocim po ne

branki
4. feb 2014

@ivaha @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @liesi, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379 @tehulka13

tak hotovo, este asi 20 kusov zalakovat a hotovo. Posielam foto finalneho produktu. 😉 Dufam, ze to nase dietky oslovi.

branki
4. feb 2014

@ellaeliska a prekaza to ved to len budu ku sebe priradovat ci?

branki
4. feb 2014

@ellaeliska aha teraz pozeram ze to je pexeso, tak skus prilepit papier zo spodu a tak zalaminovat

tehulka13
4. feb 2014

@ellaeliska Myslím, že ako branki radí, malo by to výjsť. Dúfam, že už s tým nebudeš mať veľa roboty ☹

tehulka13
4. feb 2014

@branki prekrásne 🙂 Viem si predstaviť, koľko práce máš za sebou. ĎAKUJEME.

branki
4. feb 2014

@ellaeliska teraz rozmyslam, ze mozno aj tensi karton ti bude stacit podlepit a nemusis laminovat. Pre tuto vekovu kategoriu by to malo stacit.

praznakova
4. feb 2014

@ellaeliska a keby si to poukladala na farebny papier a tak zalaminovala? Farebny tmavy by nemusel presvitat.

praznakova
4. feb 2014

@ellaeliska ale je to naadherne. A keby si znova laminovala tak nestrihaj. To zvladneme. Ved daj vediet co si vymyslela ...

praznakova
4. feb 2014

@branki cervena je uplne super. Vyzera to uuuzasne. Paraaada.