Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
Dik za radu, kočky.vyskusšam zalaminovat s farebnym papierom, .neviem ci stihnem postrihat.Budem sa snazit
@josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
na oživenie diskusie prikladám pár fotiek 🙂 - na prvej foto nachystané vrecúška s o semienkami, na druhej kopa zalaminovaných kartičiek, ktorá ešte čaká na ostrihanie (myslím, že to nejako stihnem a pošlem všetkým hotovú aktivitu, aby ste nemuseli nič dorábať (maximálne si ostrihať rohy do okrúhla ak budete chcieť a potrebovať), na tretej ukážka základnej aktivity (bez kartičiek využitia) a na poslednej je komplet aktivita, ako ju dostanete vy (ešte bude priložený pomerne rozsiahly návod, ten ešte nemám vytlačený) - 24 veľkých kartičiek, 30 menších a 12 sáčkov so semienkami.
Ako si všimnete na sáčikoch so semienkami sú farebné značky - mali by byť aj na opačných stranách kartičiek plodín aj využitia a slúžili by na kontrolu. Ak to tam nechcete mať dajte vedieť, aby som sa s tým zbytočne nezdržovala.
Priznám sa, že som trošku sklamaná z tlače, lebo po vytlačení nie sú obrázky tak ostré ako vyzerali v pc. Tak dúfam, že to nebude vadiť.
No ako sľubovaný bonus som pripravila ešte ďalších 6 plodín (rasca, orech, slivka, jablko, jačmeň a šošovica), predlohu na kartičky v pdf pošlem každej na mail - ktorá budete mať záujem si to vytlačte a zalaminujete sama. Semienka vám pošlem spolu s aktivitou (s výnimkou jačmeňa a kôstky slivky - tie si musíte zohnať).
@sharonik fuuuha. Tak toto je parada. Nadhera. Krasa. Vymakane. A urobene naozaj profesionalne. Tesim sa. 🙂 pre mna nemusis strihat ak nebudes stihat. Aspon pri strihani sa budem ucit semienka.
@sharonik @josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
baby tu su tie zvieratka zalaminovane, tak sa pytam ci ich mam aj strihat? ci si uz nastrihate same???
@iivkaa1 škoda,že si to zalaminovala vcelku, nebude to po strihaní také trvácne. Nabudúce budeš vedieť 🙂 Strihať pred laminovaním aj po laminovaní je síce dvojitá robota, o prplačke s ukladaním do fólii ani nehovorím, ale výsledok stojí za to. Tiež som sa s tým teraz pekne vyhrala (cez 1000 kartičiek 🙂, ale za dve noci som to zmákla.
Mne radšej nestrihaj, urobím si to sama a prípadne prelaminujem ak sa bude rozliepať.
@sharonik @josenka, @sharonik, @miskanasa, @nufanek, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
tak konecne som doma mala som neplanovanu navstevu mimo domu.-D ALE UZ SOM DOMA KONECNE
vecer postrihma posledne karticky co ma cakaju a este
musim v nemeckom jazyku urobit pre @praznakva vecer a zajtra odosielam konecne.-D

@praznakova no ten lak velmipomohol tym farbam, zocelilo ich a su krasne vyrazne, rpesne ako som si predstavovala 😉 potom pridam foto aj inych farieb