Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@praznakova a o neboj sa, len ma zo mrzi, ze je to kvazi nedokoncene
@praznakova Ahoj,aj pre mna je to prva vymena, isla som do toho s radostou, no som si v danom momente neuvedomila uplne,ze to bude dost financne narocne....moja chyba... A tiez som este s laminovackou nemala skusenosti, a nevedela som, ze nieje dobre ked sa najprv laminuje a potom striha, ze sa to moze odliepat...
Mrzi ma len,ze si myslis, ze chcem dodat nekompletnu aktivitku a ze sa vyhovaram.... Robila som tu aktivitku s radostou.....A snazila som sa ju urobit najlepsie ako som vedela :( Tak mi prepacte...ak som sklamala....
@praznakova ahojky preloz mi este totoooo uz len toto mi chyba😀
INAK TO MAM VYTLACENE PO ANGLICKY AK NENAPISES tak poslem tiez az v pondelok ak napises preklad tak zajtra😀D
@branki @sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
Baby ospravedlnujem sa, ak mate pocit,ze sa vyhovaram,alebo chcem dat inak aktivitku ako bolo povodne... Robila som to najlepsie ako som vedela, a ano, je moja chyba,ze som neodhadla naklady na aktivitu,nakolko je to moja prva vymena.....No robila som to s radostou.... A viem,ze ste na tom stravili kopu casu a aktivitky su nadherne.... Snad budete aspon trochu spokojne s mojou a nebudete ma nejako odsudzovat.....
@janka9898 nezobrazuje sa mi to.
a ak mate pocit,ze som nedodrzala svoje zadanie, uz nemusim ist do dalsej vymeny.....a uvolnim svoje miesto...
@praznakova este raz
@janka9898 do hodky napisem. Idem okupat deti. Pitom sa na to vrhnem.
@praznakova ok dakujem
@janka9898 betonova forma- die Betonform, strk - der Kies, piesok - der Zand, cement - der Zement, betonova kocka- die Betonfliese
@janka9898 klucka die Klinke , pant - das Türgelenk, sklo - die Scheibe, zarubna - die Zarge, drevo -das Holz, dvere - die Tür
@iivkaa1 na jednej strane súhlasím s @praznakova, myslím si, že každý by mal dostať aktivitu kompletnú, tak, aby keď ju vybalí, mohol hneď začať používať, na druhej strane verím, že každý vstupoval do výmeny s najlepším úmyslom a napriek rôznym prekážkam sa snaží aktivitu dorobiť čo najlepšie.
Hoci toto nie je moja prvá výmena, viete, že u mňa sa tiež vyskytli nejaké problémy a dokonca som uvažovala o odstúpení, hľadala som rôzne alternatívy a možno to vtedy tiež niektorí vnímali ako vyhováranie. Preto som rada, že môžem nakoniec aktivitu odovzdať komplet a ešte aj s niečím navyše🙂
Ivka, ja si myslím, že tvoja aktivita zaujala a tešíme sa na ňu, preto je okolo nej aj toľko diskusie🙂 a chceme ju mať hotovú🙂 Držím ti palce
@sharonik dakujem...ja ju chcem odovzdat kompletnu,len som sa pytala na nazory..ja to nastriham,nieje problem .... je to diskusia,tak sa pytam na nazory....a nechcem si to nejako ulahcovat a podobne....
V podstate uz mam vsetko,len tie zvieratka mi treba nastrihat....dufam,ze sa vam aspon trochu bude moj vytvor pacit,fakt som sa snazila a aj ma to bavilo robit 🙂
@branki @sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
Baby aktivitka je hotova,uz len zvieratka dostrihat a zabalit,tak sa chcem opytat, na zaciatku sme diskutovali,ze niektore by chceli mat na tom kartone aj nakreslene obrysy kontinentov,ze kde patria....tak sa pytam, ci to takto chcete.....lebo sa mi zdalo,ze to ostalo nedoriesene.....dakujem

@branki ja som nechcela robit fazy mesiaca, len som chcela vytlacit karticku, tak ako bude na kalendari karticka pocasie dnes a pod sa vyberie konkretna znacka, ale necham to tak, lebo neviem ake je to velke