Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
Ja poprosim obrysy, asi nie som jedina co to nestihla. Posielam v pondelok, potom vysvetlim....makam
aj ja sa isto pridám ak sa rozhodnete....
@iivkaa1 ak este stihas,tak aj mne s obrysmi prosim🙂
@slniecko379 jasne budes mat 🙂
@iivjaa1 ja tiez si prosim pre istotu s obrysmi. Dakujem velmi pekne.
@iivkaa1 @branki @sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
Dievcata, tak aktivita kalendar uz je takmer hotova. Este sa chcem spytat, laminovacka zalaminuje aj vykres, ano? Cisla dni su vytlacene na vykrese, uz postrihane. Kazdej pridam laminovaciu foliu, kto ma laminovacku moze si rovno porozkladat a zalaminovat, kto nie moze pouzivat cisla tak, ako su. Este jedno, treba aj popis k aktivite? Lebo uz sa mi o tom aj sniva 😀
@praznakova v poriadku, mas s obrysmi 🙂 a nemas zaco dakovat....dufam,ze sa bude aspon trochu pacit...
@iivkaa1 @branki @sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
k tomu popisu, ja si myslim, ze ku jasnym aktivitam, ako napr. aj kalendar od @nufanek, alebo vesanie pradla od @gega, alebo tkanie koberca... netreba popis, dolezity je pri aktivitach ako tangram, alebo hra od behulky, kde treba pravidla, alebo nie je z aktvity jasne co treba robit 😉
@nufanek mne nedavaj foliu na laminovanie. Mam doma. Dakujem.
@iivkaa1 urcite bude 🙂
@ajabaja, @branki, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @labudka, @liesi, @miskanasa, @moninka1, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
Dievčatá, dá sa do IP posielať správa s prílohou?
Tie čo budete mať záujem aj o rozšírenie mojej aktivity, pošlite mi do IP svoju mailovú adresu, aby som vám mohla poslať podklady k ďalším 6 plodinám. Niektoré semienka k rozšíreniu vám pošlem teraz s aktivitou, zvyšné si budete msieť pozháňať ( jačmeň a slivkové kôstky).
@ajabaja, @branki, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @labudka, @liesi, @miskanasa, @moninka1, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13 @sharonik
ahojte, tak uz tu bude asi utlm, vacsina aktivit uz je na ceste, tak davam otazku do plena. Chcete teda aj druhe kolo, kto ma v plane sa zucastnit a kedy by ste navrhovali zacat. 😀
@branki
ahoj. so mnou mozes ratat aj do druheho kola 🙂 navrhovala by som termin zacatia v marci, nech si trocha oddychneme 🙂 ale ak ostatni navrhnu skor, prisposobim sa.
vdaka 🙂
@branki ahojcek. Dakujem. Ja nebudem pokracovat. Budem rada ked vas budem moct aspon sledovat.

@iivkaa1 aj ja si to tam prosím 🙂 ďakujem