icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

janka9898
9. feb 2014

@branki rozmyslam ci vytlacit este navod kmojej aktivite z coho sa vyraba?
myslim ze je to jasne ale asik vytlacim este
uz mam hotovku len idem na poval pohladat krabicu .-D

branki
9. feb 2014

@janka9898 no teiz si myslim, ze v marci by sme mohli zacat vyrabat, a dovtedy pomaly vybrat aktivity a zhanat material, aby to nebolo naraz vela. 😉

branki
9. feb 2014

@janka9898 no je to tiez jasna aktivita, takze ani nemusis, ale ked sa ti velmi chce a sa nudis tak mozes 😀

janka9898
9. feb 2014

@branki este musim splasit taku krabicu musim zajtra na poval zajst a vytiahnut veci nejake az mozem doobeda poslat

branki
9. feb 2014

@janka9898 v pohode staci aj poobede 😉

janka9898
9. feb 2014

@branki musim doobeda bo poobede uz chlap ide do polska tak by som nemala ako poslat ale nieco najdem.-D
A ma tam byt aj baliaci papier a spagat ze?
dobre to dobalim v aute.-D KEDZE SPAGAT nemam ale dobalim tak ako ma byt.-D

branki
9. feb 2014

@janka9898 ked nemas doma spagat, tak nedavaj, ja mam 🙂

miskanasa
autor
9. feb 2014

@branki ja by som rada sla dp dalsieho kola, tiež som za marec, ale navrhy kludne mozme za mna aj teraz🙂

gega
9. feb 2014

@branki aj my sa radi pridame. Marec je v pohode.

evkalv
9. feb 2014

@branki somnou uz neratajte uz to nijako nestiham a 3 vymeny nam zatial stacia 😉

josenka
9. feb 2014

@branki Ja sa do druhého kola nezapojím, čaká ma toho veľa do školy so staršími chlapcami. 🙂 Prajem vám pekné aktivity, veľa chuti, elánu a dobrých nápadov. Rada sa však na vás budem chodiť pozerať. 🙂

tehulka13
9. feb 2014

@branki ďakujem za ponuku, nezúčastním sa 2.kola a prajem vám veľa pekných nápadov, nech vám všetko pekne výjde. Teším sa na aktivitky 1.kola a na čas, keď si na vás pri hraní sa s nimi spomenieme.

nufanek
9. feb 2014

@branki mozem poprosit adresu do ip? 🙂

nufanek
9. feb 2014

@branki @ajabaja, @branki, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @labudka, @liesi, @miskanasa, @moninka1, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13 @sharonik

"Balicek" je takmer zabaleny 🙂 urobila som jednu foto iba tak rozlozene na nastenke, bez cisiel. Chcela som vas poprosit, ak sa vam bude zdat, ze nieco treba pristrihnut, napr. rok, tak pristrihnite 😀 je tam este volne miesto vedla pocasia na fazy mesiaca, pripadne papierovy teplomer 😉 trochu ma mrzi, ze na kruhu su mesiace a rocne obdobia vypisane rukou. Spekulovala som nad tym, ze tiez vytlacim, ale karton je dost tvrdy, keby to bolo iba na vykrese, tak by sa vlnil, na kancelarsky som nechcela tlacit, neviem si predstavit, ze by som to este musela lepit 🙂

nufanek
9. feb 2014

branki @ajabaja, @branki, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @josenka, @labudka, @liesi, @miskanasa, @moninka1, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13 @sharonik

Este jedna vec 4 papieriky, na ktorych je vytlaceny november maju na druhej strane vytlaceny aj iny mesiac, jednu stranu mi tlaciaren vytlacila zle, uz som nemala nahradny papier, tak som tlacila na druhu stranu. Cize ten spravny je november, nespravny na druhej strane je preciarknuty, tak snad to nebude problem, je to pevny papier, nepresvita.

sharonik
9. feb 2014

@nufanek je to dokonalé. Veľmi sa na tvoju aktivitu tešíme🙂

josenka
9. feb 2014

@nufanek Vyzerá to úúúžasne, riadne si sa namakala - robiť to pre 20 ľudí. 😵 Už rozmýšľam, kam zavesíme nástenku, aby sa chalani doma nepovadili 😀 .

praznakova
10. feb 2014

@nufanek fuuuha. Tak toto bola riadna makacka. Je to naadhera. Tesim sa. Velmi. A najviac sa tesim na to ze vlastne v tomto mozeme pokracovat aj nasledujuce roky ... uzasne. Aktivitka na cely zivot. A vzdy nova. Neokukana.

gega
10. feb 2014

@nufanek nadherne uz sa na to tesime nevieme sa dockat 🙂

tehulka13
10. feb 2014

@nufanek Nemá to chybu, prekrásne. 🙂

ajabaja
10. feb 2014

@branki ratajte so mnou, damy 😉 tesim sa.

ellaeliska
10. feb 2014

Dnes som poslala balik, ak sa bude dat a budete spokojne rada sa zapojim,.

sharonik
10. feb 2014

@branki dnes som poslala balík, všetko priložené (peniaze a podací lístok v obálke).

labudka
10. feb 2014

@branki - balíček som poslala včera. @ nufanek - wau super tešíme sa
Kočky ja sa najbližšej výmeny nezúčastním, čaká má náročné obdobie, tak možno až potom.
Ale už sa teším na všetky aktivitky z tejto výmeny, juchuuu,

branki
10. feb 2014

@nufanek nadhera, krasna praca, uz utekam kupit nastenku, nech to je kde davat 😉 tesim sa aja ja na to

branki
10. feb 2014

@ivaha @praznakova abeceda a vtaciky doleteli v poriadku 😉

praznakova
10. feb 2014

@branki super. Posta sikovna. Iba ma zaujina. Volal kurier?

branki
10. feb 2014

@praznakova jj volal, je to dobry napad do buducna, budem aj svoje cislo uvadzat. Najprv dokonca sms poslu, ze dorazi kurier. Aspon nieco, ked uz clovek za to tolko penazi plati.

praznakova
10. feb 2014

@branki áno áno, teraz si spomínam, pani z pošty hovorila, že najprv sms pošlú. A potom volajú. Ja som len chcela vedieť, či to naozaj tak funguje 🙂 tak super, že funguje 🙂

ivaha
11. feb 2014

@nufanek suuuuuper krasne,velmi sa tesime 🙂
@branki vdaka za info a este raz vdaka za ustretovost-zabudla som este spomenut , ze ani navod som nepribalila-, kedze to bolo vsetko tak narychlo a tu som ho uz nemala kde tlacit.Verim vsak, ze nie je az taky potrebny k tejto aktivitke.
Ohladne druhého kola, mozes mi dat vediet, ked budete zacinat, ale zatial neslubujem, lebo som slubila aj nasej skupine ze vo februari si spravime druhe kolo a zatial tento rok mam nejaky nabity a stale sa na nas nieco necakane vali,ze nestiham.Aj som rada, ze to balenie pripadlo tebe, najhorsie su taketo situacie, s ktorými vobec neratas a zrazu vyskocia a uplne vsetko ide bokom a musi sa to riesit,ale nastastie uz je trosku lepsie, bola tu cela rodina a vsetci sme makali, normalne to vyzeralo ako v programe vitajte doma-extreme makeover home edition, kde za tyzden postavia cely dom.Je az neuveritelne ako sa to vsetko
stihlo a najme v takom malickom priestore.Uz sa budu len dokoncovat malickosti,dufam ze uz budem doma ked dorazi balicek- no a je tu pomaly polka februara ako to rychlo leti
Ak sa mi bude dat, tak velmi rada sa zapojim, ale vyzera to tak ze asi nebudem stihat dve vymeny naraz.Velmi sa tesim na vseky aktivitky, zial nestihala som sledovat a aj sa zapajat tak ako by som chcela, ale velmi som rada, ze som sa zapojila a uz sa neviem dockat nasich "uloh"-ako ich s dievcatami volame.Este raz vdaka