icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

ajabaja
22. máj 2014

@ivaha vdaka... to je megadlha vymena...

katka159
22. máj 2014

@ivaha super teším sa to budu v pondelok doma asi... či už zajtra?

sliver
22. máj 2014

@katka159 mne niekedy stihne prísť na druhý den a niekedy na tretí, podľa toho odkial to ide 😉 a tiež či to ide už od rána... takže možno niektoré už zajtra budú mať prekvapenie a môžu sa tešiť 😉

sliver
22. máj 2014

@ajabaja že od 15.2. 😀

ivaha
22. máj 2014

@katka159 verim, ze niekto uz zajtra, preto som s tym letela doobeda, sama som zvedava 🙂

ivaha
22. máj 2014

@ajabaja veru riadne dlha, sa teraz vytesujem, ze kolko mame vsade zrazu plno miesta 😀 😀 😀 😀 😀

ivaha
22. máj 2014

@sliver dakujem som svihala a verila, ze to vcera dokoncim,ale aj tak sa mi podarilo pri malej zaspat-ako kazdy den aj teraz zaspavala o pol desiatej 😀 a to som verila kedze poobede nespala ze o osmej zalomi ,
tak som si trosku rano privstala, aby som to dobalila 😀, nech to odoslem naraz.Jaj ako sa mala tesila, sme to odnasali na trikrat na kare, to bolo radosti 🙂 🙂 🙂 🙂 sa vozit hore dole. A na zaver " este raz pojdeme?", "este nejake zabalme!!" 😀 😀 😀 😀

branki
autor
22. máj 2014

@ivaha super velka vdaka, veru sa nam to tu natiahlo 😀

zvalka
24. máj 2014

Ja mam baliiiiik 😵 ale neotvorenyyyyy 😀 prisla som neskoro domov a chcem s malou tak akurat pojdeme na to 😉

vmb
24. máj 2014

@zvalka tak ako to vyzerá? 😉

zvalka
24. máj 2014

@vmb no co som pozrela, tak UUUUUZASNEEEEE 🙂

len chcem po jednej si to pozriet pomaly, a napisem ku kazdej aktivitke 🙂 aj sa pripadne spytam, ak nieco budem potrebovat vediet 🙂 🙂 🙂 napr. tu hru semafor neviem ako sa to hra, ak by som mohla poprosit, neviem kto to vyrabal teraz rychlo 🙂
dnes sme nestihli nic, cely den vonku, ale obkreslovala pridane obrazky cez papier - dakujeme za aktivitku navyse 😵
uz sa neviem dockat, ked sa budeme hrat, ale vyzeraju vsetky supeeeeer 😵

zvalka
24. máj 2014

@vmb niektore maju magnet vzadu, a niektore nie, to naco? 🙂
este si musim ten navod aj k hre pozriet, nepoznam to velmi, ale je to paradne vyrobene 😵

zvalka
24. máj 2014

@sharonik no to je uzasna hra teda 😵 dakujeme 🙂 este mas aj viac predloh? ci to si ty nepisala, ze su aj tazsie urovne? ak ano, posles do e-mailu? ale aj toto je dost a je to fakt krasne urobena hra 😵 😵 😵

zvalka
24. máj 2014

@sliver tiez super, budeme sa ucit viazat snurky 🙂

zvalka
24. máj 2014

@lenka_l motanica super, tie gulicky, snurka, a je to aj dost tazke teda 😅 no naucime sa aspon zase nieco nove, pekne vymyslene 🙂 🙂 mam aj knizku motanica, tak poznam tento princip a je to super 🙂

zvalka
24. máj 2014

@ivaha - tak duha krasna, aj predlohy, a teda DAKUJEME za pridane darceky, uz sme hned aj obkreslovali - jedine, co sme stihli 🙂 a stale pytala tie sadrove odliatky vecer, uz to chcela malovat, cim to bude najlepsie? aj fixkami, ci skor stetcom a tak? 🙂

zvalka
24. máj 2014

@moninka1 no aktivitka vyzera super, takze este vyrobit bublivodu a vyskusame dakujeme a este raz ti dakujem za pomoc cmuk 😵

vmb
24. máj 2014

@zvalka pôvodne bolo len 11 kartičiek, ale to sa mi zdalo málo, tak som spravila 3dávky. Keďže niektoré ste chceli, aby sa to dalo pripnúť na chladničku, iné nie, tak som spravila verziu pre obe 🙂

zvalka
24. máj 2014

@slniecko379 to je perfektneeeeee 😀 😵 jaaaj, hram sa s princeznou a chodim po cesticke, dnes ked tami zazrela popolusku, uz mi o nej hovorila, tak zajtra jej ukazem, co sa s tym da, to je uzasneeeee 😵 aj krpec sa potesi autickovej drahe 😵

zvalka
24. máj 2014

@zvalka no tie kraje neobstrihaneeee 😅 ale krasne motyliky 😀 😀

zvalka
24. máj 2014

@jonki semafor vyzera paraaaadne, len prosim nejaky navod, ako sa s tym hrat 🙂 ale krasne to je, sikulka

zvalka
24. máj 2014

jaaaj zeny, Vianoceeeee, sa tu vytesujem, deti spia, a nechodia mi do tohooooo 😀

zvalka
24. máj 2014

@marusinka80 super hra, uff, ale aj tazkaaa 😅 😀 😵 krasne, zaujimave, super 😉

zvalka
24. máj 2014

inak som normalna 😅 no pokracujem, po jednej si ich pozeram 😵 😵

zvalka
24. máj 2014

@cvety super to je 😵 handricka, krieda, vsetko, co treba 🙂 🙂 super na motoriku, predpriprava pred skolickou 🙂

zvalka
24. máj 2014

@miskanasa super to ludske telo, budeme sa vzdelavat, krasne vyrobena aktivitka 🙂 🙂

smejem sa, som to rozobrala a teraz ako naspat😀 sa to zdalo, ze easy 😅 super

sliver
24. máj 2014

@zvalka zavidim ti, aj ja som velmi zvedava no som mimo domu uz treti den tak ani neviem ci balik prisiel... Uvidim v pondelok... Boze aj u nas budu vianoce, neviem sa dockat...

zvalka
24. máj 2014

@miskanasa kde si kupovala tie magneticke pasiky? dakujem

zvalka
24. máj 2014

@ivkaa1 super tie predlohy 🙂 😵 prosim ta, akou fixkou na to mozem pisat? dakujem

zvalka
24. máj 2014

@kozmikosaurus, krasne vyrobene, a ako sa s tym "pracuje" alebo hra? je to inak velmi krasny vesmir 🙂