Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@sliver dakujem som svihala a verila, ze to vcera dokoncim,ale aj tak sa mi podarilo pri malej zaspat-ako kazdy den aj teraz zaspavala o pol desiatej 😀 a to som verila kedze poobede nespala ze o osmej zalomi ,
tak som si trosku rano privstala, aby som to dobalila 😀, nech to odoslem naraz.Jaj ako sa mala tesila, sme to odnasali na trikrat na kare, to bolo radosti 🙂 🙂 🙂 🙂 sa vozit hore dole. A na zaver " este raz pojdeme?", "este nejake zabalme!!" 😀 😀 😀 😀
Ja mam baliiiiik 😵 ale neotvorenyyyyy 😀 prisla som neskoro domov a chcem s malou tak akurat pojdeme na to 😉
@vmb no co som pozrela, tak UUUUUZASNEEEEE 🙂
len chcem po jednej si to pozriet pomaly, a napisem ku kazdej aktivitke 🙂 aj sa pripadne spytam, ak nieco budem potrebovat vediet 🙂 🙂 🙂 napr. tu hru semafor neviem ako sa to hra, ak by som mohla poprosit, neviem kto to vyrabal teraz rychlo 🙂
dnes sme nestihli nic, cely den vonku, ale obkreslovala pridane obrazky cez papier - dakujeme za aktivitku navyse 😵
uz sa neviem dockat, ked sa budeme hrat, ale vyzeraju vsetky supeeeeer 😵
@slniecko379 to je perfektneeeeee 😀 😵 jaaaj, hram sa s princeznou a chodim po cesticke, dnes ked tami zazrela popolusku, uz mi o nej hovorila, tak zajtra jej ukazem, co sa s tym da, to je uzasneeeee 😵 aj krpec sa potesi autickovej drahe 😵
jaaaj zeny, Vianoceeeee, sa tu vytesujem, deti spia, a nechodia mi do tohooooo 😀
@marusinka80 super hra, uff, ale aj tazkaaa 😅 😀 😵 krasne, zaujimave, super 😉
inak som normalna 😅 no pokracujem, po jednej si ich pozeram 😵 😵
@kozmikosaurus, krasne vyrobene, a ako sa s tym "pracuje" alebo hra? je to inak velmi krasny vesmir 🙂

@ivaha vdaka... to je megadlha vymena...