Vylúčili mi dieťa z tanečnej
Vlastne je mi len smutno, moje dieta plakalo, ze ju vylucili z tanecnej. vraj mala konflikty s inymi detmi. ale ona je velmi ziva, tak to vadilo tej pedogigicke, nevedela ju zvladnut. chodi aj na ine kruzky, tam v pohode.
ale osobne si myslim ze ucitelka tam nieco nezvladla, alebo mala antipatiu.
asi je to pre moju dceru dobre, nieco sa nauci na tom, a dam ju niekde inde, kde sa bude snazit lepsie zaradit.
@anamaria75 A inak stazujes sa, ze nie sme empaticke. Vsade obvinujes trenerku. Ak ti niekto napise daco kriticke, je to hlupa analyza. Plus som sa nikde nedocitala, ze si vysvetlila dcere, preco nechodi na tanecnu. Cakas empatiu. Pozri sa na to z pohladu rodica, ktory tam ma dieta, ktoremu tvoja dcera robi zle. Take nieco sa deje podla reakcii, len si zmazala prispevok. Malokto vie realne a kriticky zhodnotit svoje dieta. Uplne akoby ti usla pointa, hladas utechu v smutku, ale o tom to nie je. Dcera nech si zoberie ponaucenie. To, ze na inych kruzkoch ako pises v pohode - nuz mozno ano, mozno len prizmuria oci, mozno nemas info. Mas zaujimavy pohlad na empatiu.
@anamaria75 ono úplne by možno stačilo, keby si dcére jasne vysvetlila, že na tréningoch sa má riadiť pokynmi trénera. Ak nie, odhlásiš ju.
Ak vieš, že je živá a má problém fungovať v skupine, už dávno mala byť priebežná komunikácia s trenerkou, ako vidí dcéru v skupine ona.
Slečne povedať, že Ti je tiež ľúto, že ju vylúčili, ale každé správanie má svoje dôsledky.
Uz to ako si napísala, že vraj mala konflikty s inými deťmi. Prečo vraj? Prečo spochybňuješ info od trénerky?
Tam mal prejsť dialóg, ak nič iné, aby ste sa poučili, čo presne bol v skupine problém a vyhli sa tomu do budúcna.
My sme mali na tanečnej dieťa čo bolo doslova ako "pytel blech" Dnes je z nej úžasná slečna. Obrovský posun urobila.Ale tam išiel jasný postoj od rodičov, že na tréningu šéfuje tréner. A nikomu veru neubližovala. Tomu hovorím živá.
@reanda Ako si prisla na to, ze ak ma konflikty s inymi detmi to nie je jej vina?
@sisaka Ani neunikla, len uz niektore prispevky vymazala. Hned na 1. strane nas ale upozornuje, ze jej dieta nikdy nezacina prve....to je nahoda, udajne fyzicky ublizuje inym detom, ale nezacina prva....vsetky tie deti ju biju a ona len reaguje
@mircalla tak ľahšie je zvaliť vinu na trénerku ako to nezvládla, má atipatiu a ktovie čo ešte voči danej slečne ako priebežne sa informovať či je všetko OK a byť sebakritický k vlastnému dieťaťu, hľadať riešenia a posúdiť či vôbec to dieťa zvládne taký či onaký typ tréningu, skupinový či individuálny šport.
@nikaeli neviem aku radu mi chces poskytnut, ked trenerka NECHCE DIALOG, npaisala riaditelka a vylucila nas. Rozumies? nemam tam uz moznosti ktore chcete analyzovat a radit.
@anamaria75 nechce dialóg, lebo toho už asi mala plne zuby a k žiadnej náprave neprišlo. Hľadaj inu tanečnú, ak dcéra chce chodiť, určite sa da nájsť aj iný krúžok a dcéru upozorní, že ak sa nebude adekvátne správať, tak bude niesť dôsledky za svoje správanie. Tonje také ťažké sa otvorene porozprávať s vlastným dieťaťom? Veď sedemročná už nie je bábätko
@anamaria75 aj táto tvoja reakcia na mňa o niečom vypovedá... Ja by som to na tvojom mieste nenechala len tak -> lebo učiteľka nechce dialóg. Síce ju vyradila, viac ju nevezme, no ja ako matka by som chcela vedieť prečo. Do budúcna by vám to mohlo pomôcť, ak chce ešte niekam chodiť. Neverím, že by ti učiteľka nevysvetlila svoje dôvody. Ale ty ich nechceš počuť. A mne to môže byť jedno. Len nechápem, na čo si potom zakladala diskusiu. Tiež nie si bábätko, aby ťa trebalo poľutovať.
... rozumiem a nebudem viac otravovať, prepáč.

@scorpionflower1 nesúhlasím. V každej nájdeš dobre i horšie príspevky. Je už na tebe na ktoré viac upriamis svoju pozornosť