Výmena Harry Potter
Vymemime figurky tie na foto mame na vymenu chyba nam harry potter,hermiona,fred weasly,minerva mcgonagallova,dumbledore

Prosím, kúpim obyčajného Harryho, posledná postavička nám chýba. Ponúknite, vďaka.
@heidi4 Prosím nemáte ešte voľného svietiaceho Voldemorta? Nemáme nič z toho, čo zhánate, ale ak mate, snáď by sme sa nejako dohodli. Sme z Bratislavy, nie je treba posielať.
@bronkacarankova ja som zo Stupavy, ale v stredu budem v BA poobede. 🙂 mam este vsetky figurky 🙂
@heidi4 ahoj, dlhšie som tu nebola...dá sa ešte vymeniť ginny za siriusa?
@lenocka.35 ahoj, sorry, ginny uz nemam, ani uz ziadnu figurku nezhanam 😊 mam len zvysnych 10 ks na mojej poslednej foto tu niekde (hagrid, neville, voldy, svietiaci voldy, lupin, nevid. ron, poskodeny dobby zdarma a neviem este akych)
Ahojte, má niekto Minervu?
@srdeenko19 ahoj ten neviditeľný to je ron? Ak áno mala by som záujem o všetky tri
Ahojte dievčatá chcela by som mojim dievčatám doplniť sériu chyba nám harry, hermiona, neviditeľný ron, severus, draco, hedviga, remus, voldemort a luna... Ak má srdeenko ešte volne tie tri co pridávala tak okrem tých a na výmenu mame ginny, 2x dobby, 2x dumbledor a svietiaceho voldemorta.... Ďakujem baby”

Ahojte, naozaj sa u nikoho prosím už nenájdu tieto postavičky?
2x albus
2x draco
1x ron
1x dobby
KUPIM 🙏🏾