Výmena lapbookov
Ahojte mamicky, Mali by ste zaujem o vymenu lapbookov? Max. pocet 7 ucastnikov. Ak by nas bolo viac rozdelili by sme sa na dve skupiny.
navrhovane temy: ludske telo, dopravne prostriedky, rocne obdobia (mohli by sa rozobrat osobitne), zvierata( tiez by sa mohli rozobrat na domace lesne exoticke), farby a tvary. Pripadne mozte navrhnut temy vy 🙂
Haha, aha, aj tak...;)
Ahojte, tiez ma zaujimaju organizacne otazky pre aku vekovu kategoriu by sa to robilo a kedy bude deadline? Jedna mamina by spracovala jeden lapbook cely alebo iba casti z lapbookov?
@cilka17
Ja som za vsetkych 8 🙂 Ak nebudes urcovat temy, tak ja by som si vybrala na spracovanie domace zvierata...
@cilka17 ja som za 8, ked uz robis 4, urobis aj 8 🙂 aspon myslim. Uvidim ako sa mi bude darit, snad to dam. Ja by som si zobrala bu dopravne prostriedky, alebo ak sa bude robit ludske telo, chcela by som kosti. Ale nech sa vyjadria aj ostatne. A este mam otazku. Bude sa to robit na jeden ten otvaraci obal, alebo sa tam este povkladaju "zalozky"? Napr. tie dopravne prostriedky. Na hlavnom by sa to rozdelilo a na ostatnych by to bolo podla temy.
@cilka17 ja aom tiez za osem...tiez suhlasim, ze kazda z nas, co najlepsierozpracuje jednu temu, telo by som rozdelila na viacero lapbookov, ako uz niekto sa uchadzal okosti...tak aj dalsie sustavy by sa samostatnemohli spravit, pripadne jeden lapbook telo vseobecne...autorka nech napise, ci si kazda vyberame temu sama a mozno dake zakladne pokyny, info by sa zislo...a zvierata ako navrhujete robit? Bo aj tema exoticke zbierata je podla mna velmi siroka...bud potom este podla krajin abo oblasti-pust, savana...abo podla druhov- vtaky, cicabce...by samohli rozdelit...bo je to siroky zaber...co by na to?
@kapika ano je to velmi siroka tema - ved aj domace zvierata je velmi velka tema a nie to este exoticke... mozno by bolo najlepsie kebyze autorka napise okruh tem a rozdelime si to - ci uz zvietata ci rocne obdobia(tam sa tiez da - rok ako taky, jar, leto jesen, zima) ci ludske telo ci tvary ci farby... nuz vela sa da toho a osobne by som bola radsej kebyze sa neopakuju veci v jednotlivych bookoch 🙂
@cilka17 Ked uz by sme rozoberali jednu temu, mne by sa pacilo rozobrat cas 🙂 - rocne obdobia, tyzden, den, hodiny... 🙂
@mimamijami môže byť niečo ako ten môj + nejaké úlohy ešte na určenie času, prípadne charakteristické znaky pre dané ročné obdobie a tiež na pomenovanie dní v týždni podľa obrázkov /toto som chcela ešte vyrobiť pre malú/

Ak by sa dalo tak s touto témou, môj prvy kalendár, keďže za dva týždne rodim a pri troch deťoch, by bolo náročné vymýšľať niečo nové.. 🙂