Výmena lapbookov
Ahojte mamicky, Mali by ste zaujem o vymenu lapbookov? Max. pocet 7 ucastnikov. Ak by nas bolo viac rozdelili by sme sa na dve skupiny.
navrhovane temy: ludske telo, dopravne prostriedky, rocne obdobia (mohli by sa rozobrat osobitne), zvierata( tiez by sa mohli rozobrat na domace lesne exoticke), farby a tvary. Pripadne mozte navrhnut temy vy 🙂
Ja som za viac roznych tem, nech je to pestrejsie, mne viac vyhovuje lapbooky na rozne temy, ci uz vseobecnejsia tema abo specifickejsie, radsej ako mat osem lapbookov na podobnu temu...aj ked mozno ani to nemusi byt odveci, napr.ludske telo rozobrate na osem tem, al. Aj ten cas a to...to rozobratie a specifikovanie tem som myslela skor tak, ze keby aj boli rozne temy, nech sa zadaju jasnejsie...napr. tie zvierata abo lu.telo...ja mam uz 4,5r. A uz dost vie z viacerych oblasti, tak u nas je to skor take pestrejsie ucenie, z kazdeho trosku, ako jedna tema...ale prisposobim sa vacsine ;) rozhodnite...rada skusim cokolvek...;)
Môj názor, keďže je ľudské telo rozsiahlejšie, tak ho môžu robiť 2-3 maminy, iba si vyberú, ktorú oblast, prípadne dve oblasti, ktoré na seba nejako nadväzujú.
Poprosila by som autorku o nejake zhrnutie. Ak by sa dalo, tak ja by som chcela robit kosti. A ked urobim a budem mat cas, kludne vezmem este jednu temu, ktoru nebude nikto robit. No radsej slubim len jednu, kedze neviem, ako mi to pojde. Ak by sa nejaka mamina rozhodla hned pre dve a ja urobim len jednu, kludne druhu odkupim, aby to bolo spravodlive. Mam este otazku. Mozu byt aj aktivity na vymalovavanie? Resp. je tu niekto, kto preferuje len nejaku farbu obalu? Mne je to jedno.
S tym ludskym telom suhlasim, tak sa daju rozkuskovat mnohe temy, autorka by to mala vyhodnotit a rozhodnut, ake temy su na vyber...odla mna ich moze nyt viac ako osem, nech si kazda nieco blizke najdeme a zostavajuce temy bud presunieme do dalsieho kola :-P si trufam, co? Hehe abo mozno ako pisete, daktpre dokazu a chcu spravit viac...aj ja kludne odkupim, ak by dakto robil navyse a zaujalo by ma to....no ved uvidime, ako nam to pojde, mnohe sme asi novacikovia, tak nevieme odhadnut...
Žienky a nebolo by lepšie mať napr. dva návrhy (teda dve témy) na spracovanie - aby si mohla napr.u mňa vybrať mamina to čo jej pasuje lepšie? Napr. keď autorka rozkuskuje témy tak z ľudského tela niečo navrhnem a napr. z ročného obdobia alebo zvieratá a potom sa už konkrétna mamina rozhodne ktorý lapbook by jej viac pasoval... ci jeden či oba... viem že niektorá tu už dávala ľudské telo - myslím že vnútorné orgány- tak toto by už mohla spracovať ona ako návrh keby chcela...a druhý by mala ten kalendár - a čo by sa ktorej mamine viac hodilo toto by si u nej vybrala... či zlý nápad?
@aktaktak ja som sa vobec nenahnevala 🙂 ved sa dohodnime na temach, co doma este nemate. Mohla by zakladatelka rozpisat temy a kazda si vyberieme jednu hlavnu a pripadne, ked bude cas, si vyberieme z tych co zostanu druhu. Kludne moze byt navrhnutych aj 30 tem a robit sa bude 8. Nemam s tym najmensi problem.
Neviem ako to funguje, je to moja prvá výmena. Ale myslím si, že každá by mala navrhnúť nejaké témy, z nich sa urobí zoznam, každý si niečo vyberie, čo mu vyhovuje..
prípadne sa zahlasuje a tie, ktoré budu mať najviac ohlasov sa rozdelia..
Chápem správne výmene?
Funguje to tak? 🙂
Mne by sa pacila timova praca 2-3 maminy na temu napr. ludske telo. Prisposobim sa. Mam uz dajake lapbooky spracovane alebo rozpracovane, ale ludske telo napr. nemam. Tiez rada odkupim ak niekto dokaze viacero tem spracovat. Co sa tyka temy nemam preferencie.
ja si osobne myslim,ze ludske telo sa da kludne aj do jedneho lapbooku dat, ak mate obal kludne tam sa daju dolepit strany.... tiez som za viac tem aby sa spracovalo....poslem foto na inspiraciu 🙂
Kto je za rozoberanie jednej temy na drobene nech da tu like....napr lud telo kazda mamina by si vzala nejaku sustavu....
kto je za to aby sme rozobrali kazda jednu temu dajte tu like....napr jedna mamina ludske telo druha rocne obdobia.........
Mohli by sme kazda napisat, navrhnut 4 temy postupne do komentov pod sebou a navzajom u kazdej z nas kazda zahlasuje za jednu navrhovanu temu, ktoru by od navrhovateky rada dostala spracovanu...tak sa nam mozno podarivy vybrat, co by sa kazdemu pacilo, teda tie z vas, ktore uz dake lapbooky doma mate, budete mat na vyber, co ine by ste si radsej vybrali od nas ostatnych na spracovanie...co vy na to? navrhujem, aby kazda z nas povinne spracovala len jednu temu...my, co to robime prvykrat si vyskusame ako to zvladame, a ak nam to pojde nabuduce mozme viac tem...
Ahaateda ta temu,ktora u kazdej z nas dostane najviac hlasov, tu spracuje, ale to bolo asi jasne, ze? hehe
@kapika uz je vytvorena skupina, dostala si pozvanku do IP 🙂
Už asi píšem neskoro, je to uzavreté?

Mne je to tiež jedno. Aj keď som za viac tém