icon

Výmena na tému - Veľká noc a jar

vampgirl
20. jan 2015

Ahojte,

rada by som zorganizovala vymenu aktivit na temu JAR a VELKA NOC. Moja predstava je, ze by nas bolo max 15 a aktivity by mohli byt trochu prepracovanejsie, nie len nieco stiahnute z internetu a zalaminovane 😉 Vekova kategoria tak 2-5r.

Casovo by sme cca do konca januara vytvorili skupinu, ponukli navrhy a niekedy koncom februara/zaciatkom marca by sme si rozoslali hotove aktivity, nech sme pripraveni na jar 🙂

@silsil, @kimiko, @mimamijami, @meryenes, @kiariq, @emka23, @dendus kocky vy ste davnejsie prejavili zaujem tak napiste ci ste si to nerozmysleli 🙂

Strana
z2
vampgirl
autor
22. jan 2015

Kocky je nas uz tusim 10 tak vytvorim sukromnu skupinu a tam mozeme dat kazda konkretne navrhy, nech mame troxhu prehlad....

kajka18
22. jan 2015

Inspiracia 😉

kiariq
25. jan 2015

@vampgirl prepac, zabudla som odpisat... 🙂 inspirativny album s jarnymi aktivitami ma @kajka18 vo svojom fotoblogu, ak ho chces vidiet, musis ju poziadat o priatelstvo

drahuska11
25. jan 2015

@vampgirl ahoj, rada by som sa pridala, ale vekove rozpatie 2-5 je dost vela, moj syn ma teraz 1r7m, takze by som radsej nieco co by bolo prenho uz aj teraz vyuzitelne...tak ak sa nazbierate mamicky s detmi v podobnom veku, rada sa ku skupinke pridam 🙂

kajka18
26. jan 2015

@drahuska11 ja mam doma 3apol rocnu a 1,5 rocnu... a najdem si tam navrhy pre obe 🙂 ale myslim, ze vacsina aktivitiek co sme tam dali su pre mensie deticky... teda okolo 2-3rokov 🙂 mozes na to mrknut a uvidis? 🙂

vampgirl
autor
26. jan 2015

@drahuska11 pridam ta a pozri ci ta to zaujme 🙂

pacalik
26. jan 2015

ahojte.....da sa ku vam este pridat? este nikdy som v nijakej vymene nebola..... ale hadam by som to zvladla.... viete poradit kde najst napady- navrhy? 🙂

kajka18
26. jan 2015

@pacalik ahoj.... pridam ta do nasej sukromnej skupinky a mrkni sa tam na navrhy.... mozes kludne aj na moje sukromne albumy a ak si zadas do googla vrecuskove aktivity alebo busy bags, tak tam ich najdem kooopu 😉

pacalik
27. jan 2015

ok, vdaka, pokukam 🙂

lallya
30. jan 2015

Ešte sa môžem pridať?

hela_tn
30. jan 2015

baby, este mate miesto?🙂

kajka18
30. jan 2015

@lallya
@hela_tn
Pozvem vas do nasej sukromnej skupinky... popozerajte sa tam a skuste prosim cez vikend dat navrhy a zahlasovat 😉

catalina30
3. feb 2015

@kajka18 Ahojte, dalo by sa ešte pridať? Teda ak beriete aj úplných nováčikov 🙂.

kajka18
3. feb 2015

@catalina30 ak zvladnes dnes pridat návrhy, tak ta vítame 🙂 hodím ta do nasej skupinky... a jasné, nováčikov berieme... keby si potrebovala poradit, napíš 🙂

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2