Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@zuzana1011 mám všetky tri,môžme meniť 🙂
@lenuska2012 mamička pred Tebou 2 minutky písala tiež IP a ona tiež má všetky, tak som uprednostnila ju, ale ďakujem
@rainbow1313 dobry den mate aj na predaj? Ivana
@rainbow1313 Dobry den, kupim uhorku. (Uz nam chyba len ta)
mame navyse MELO, MAGGY,TOMMY, BLITZ, IVAN, PER, EMMA, MIPO, ULUF, NOM-NOM,SALLY, IEKS, OLAS, LORUS VINZ (0,40€/KS+posta)
Posuniem MELO a BLITZ- 0,40eur/kus.
Dobry den tak by som kupila
ak sa da 4,10,11,15,17,19,20 dakujem.
@rainbow1313 po kolko 1/ ks- predavate?
Chcem sa spýtať, ked posielate 2ks stikeez, v klasickej obálke obyčajne kolko centov platíte na pošte? Bo vždy som platila 0,50€ a teraz, že 0,65€ podla cenníka hmotnosť je cca 10g a rozmer tiež nebol presiahnutý....tak, že či som ja sprostá alebo pani na pošte si potrebuje privyrobiť :D Ďakujem za odpoved 🙂
@lenkaplenkapodprsenka je to tak obyčajná listová zásielka 0.50eu a keď je obálka vypuklá platí sa 0.65 eu nakoľko to ide cez stroj a mohlo by sa to poškodiť
@lenkaplenkapodprsenka ja aj za jedneho platim 0,65 c.😨
@lenkaplenkapodprsenka ja ich posielam 1.triedou a platim 0,85€ lebo je to vypukle a ked je obalka bublinkova alebo obycajna a rovna tak len 0,70€
Zháňame 1) seep,2) maggy, 3)ellie, elvie a eddie, 4) lorus. Navyše máme ieks, blitz, super-bell, smoob a nom-nom. Iba výmenu, najlepšie osobne v Bratislave-Petržalke.
Mam navyse: zemiak kapusta rajcina mango (14,15,16,19) potrebujem ananas citron jahoda brokolica cucoriedka tekvica kivi (3,6,16,18,20,22,23)
Zháňame už len hrozno. Navyše máme ieks, blitz, super-bell, nom-nom a smoob. Iba výmena, najlepšie osobne v Bratislave.
Ponúkam melon, jahoda, citron 0,50/ks + poštovné
baby mame vela navyse ak mate zaujem piste 0,50 ks
ja mám tiež dosť navyše, tiež ak máte záujem, píšte. 0,50 kus + pošta.
Kto ma 3ku teda ananas? Vymenim pripadne kupim. Dakujen

@lenuska2012 mame uz vsetky nazbierane,takze uz len predavam...0,40€/ks