Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Prosim ak mate niekto BAKLAZAN A ANANAS, ponuknite mi dakujem
@srdeenko19 ja presne potrebujem tých dvoch čo máš sally vinz ja mám na výmenu ale blitz uluf melo ieks Ivan Tommy nevymenila by si mi tých dvoch za nieake ďakujem
@xxxxxnnnnn no lebo sa tu stale predava.a stale ten isty clovek.dolu su zas prispevky na predaj
@denisa7761 ahojky, Oki, vyberam si ieks citrón a ivan pomaranč 😊 napíš mi prosím do ip adresu 😊
@katuska19
@kudykady
@smejko_iva
Fórum neslúži na predaj a na kúpu. Je to proti pravidlám MK. Táto diskusia je založená na výmenu. Prosím rešpektujte to
@lucia1610 my potrebujeme posledných 3 na Vašej foto č. 2,19 a 24, sú ešte voľní ?
@yravas máme citrón IEKS a mrkvu...JIM....potrebujeme č.2 ULUF, č.19 LORUS, č.24 TOmmY
.
@vanessa071727 na výmenu máme iba : YIP-YAP, MAGGY
@vanessa071727 dobry den, ak by ste chceli paradajku, vymenila by som za papriku, dakujem
mam na predaj (0,40€ / ks) : MELO, POM, TOMMY, BLITZ, PER, EMMA, MIPO, ULUF, NOM-NOM, SALLY, OLAS, LORUS, VINZ
@denisa7761 prosim nechapem, chyba ti "cinziaku" ?
@matinka3 ahoj kúpila by som NOM-NOM, VINZ, TOMMY, OLAS je to ešte aktuálne?
Ahojte, máme naviac zemiak LORUS a chýba nám SEPP, IVAN, MELO, OLAS a TOMMY. Má niekto na výmenu?
@lucia1610 to je to samoopravovanie telefónom chýbal nám vinz a sally ale už sme zohnali ďakujeme