Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Ahojte potrebujeme uluf,jim,ieks,ivan,nom-nom,yip-yap,ellie,evie &eddie,tommy
Máme ma výmenu:sally,P.A,2ks pom,blues
Pekny den, mame na vymenu 2,3,5,5,6,7,9,11,13,14,18,20,20,22,23,23,23,23. Potrebovali by sme 4,8,24. Uplne super by bolo ak by sa nasiel niekto na vymenu v Pezinku alebo Senci. Dakujem
Ahojte,na výmenu máme tieto stikeez:BLUES,PER,YIP-YAP,2xP.A,SEPP,POM,MIPO,JIM
Potrebujeme:BLITZ,IEKS,IVAN,MELO,SUPER-BELL,MAGY,OLAS,TOMMY
ahoj mám číslo 10 a 14 predám po 0,10€ + pošta
Tak nic, nejde mi to
@patakubanova ahoj kúpila by som ďakujem😉
Ahojte, ja potrebujem MAGGY, BLUES, SEPP, P.A. a na výmenu máme veľa, prosím niekoho kto má všetky na výmenu s nami, som z NR. Ďakujem
@khziar Ahoj poprosím mrkvu, petrzlen a citron 🙂 napíš mi prosím číslo účtu do IP
Ahojte chyba nam sepp,emma, pom
Mame per,maggy,blues,tommy,olas.
Najradsej by som vymenila vsetky 3ks naraz. 😊
Ahojte potrebujem maggy a yip-yap...ponukam na vymenu sepp,pom,vinz,emma,jim,melo...
Kúpim číslo 8 a 9 posledné nám chýbajú :(
@macickamilka Máme kivi,ak ešte zháňate. Ja by som poprosila zemiačik, hrušku a jbĺčko. Ďakujem. Prosím do IP odpoveď, ďakujem
@rainbow1313 ahoj, potrebovala by som 1,5,6,14,15,21... Zoberiem tychto 6 ks...
Ahojte, rada kupim 1,2, 4,5,6,7,11,21, ak niekto ma, ponuknite ...

Ahojte, kupime Smoob, Vinz, a Ivan, prípadne máme na výmenu jedného JIM. Prosím len spolu aby sme platili poštovné len raz.