Výmena Stikeez
Ahojte, kedže aj ja som kupovala..a medzičasom sa nám podarilo vyzbierať všetkých predám gloo-gloo, papsy, orby, piggy, guinny, hip-hip,
kus 0,20€
Vymením za 3 (ľubovoľné) figúrky stikeez vrecúško alebo ho kúpim za 0-2,00 🙂
@lindafilip kupim piggy a papsy
Kosicanky potrebujeme kittie, sharky, fido, igor, frankie , snaky.
kúpim kufrík stikeez
Zostali mi snaky a cheezz vymenim za magnetky z kostikov, aspon 10kusov, ktore ja potrebujem, dakujem.
Chyba mi posledna figurka CHEEZZ. Na vymenu mam 2x Papsy, cow, bunny, giry joe, hip- hip, frankey, puff-puff. Najlepsie Martin a okolie. Pripadne postou. Dakujem.
Ahojte,
potrebujeme: CHEEZZ, BUNNY, FROGGY
na vymenu mame: LOGGY, SHARKY, KITTIE, HIP-HIP, SNAKY, MOODY, GUINNY, PUFF-PUFF, PIGGY, ORBY, GIRY JOE, OGOR, PUFFY, CHOMPY, DOLFY, GLOO-GLOO, COW, FIDO
iba vymena
piste IP nakolko nie som stale na MK
Ahojte, potrebujem CHEEZZ, FRANKEY a KITTIE - na vymenu mam modreho hrocha, modreho delfina, cierneho pinguina, ruzoveho slona a bieleho zajaca.
@iwanusa Dobrý večer. Mala by som pre Vás figúrku Cheezz, a vymenila by som za papsy. Viem to riešiť poštou. Môže byť?
@mirkazbirka pisem ti IP
ahoj, potrebovala by som MOODY, CHOMPY, ORBY, GLOO-GLOO, GUINNY, DOLFY A HIP-HIP. Na výmenu mám 3x CHEEZZ, FIDO, PUFFY, COW, LOGGY A GIRY JOE. NZ alebo postou.
ahojte...ja by som potrebovala kufrík...vie mi niekto s tým pomôcť?
ahoj, potrebovala by som ešte: ORBY a SHARKY a ja mám na výmenu už len: MOODY, SNAKY, LOGGY,
vymením, alebo aj kúpim za rozumnú cenu, ďakujem za info 🙂
ahojte, kto má záujem o výmenu?,potrebujem COW a IGORA a mám na výmenu PUFFY, KITTIE a DOLFY, môže byť aj poštou, prosím píšte do IP, dakujem
Ahojte. Potrebujem Loggy a dolfy, vymením za moody, chompy, cheezz, fido, quinny, ely, froggy. Poštou
pomôže mi niekto zohnať kufrík, kúpim , dám aj bonus tesko kartičky ak vám chýbaju.
Ahojte, je tu niekto, kto by nám podaroval zvyšné postavičky za balné a poštovné? Deti by sa veľmi potešili . ak áno, prosím, napíšte IP.
Ahojte nam chyba uz len Fido. Mame navyse papsy, cow, orby a igora.
Na výmenu....moody,orbyx2,puffy,kittie,bunnyx2,piggy,guinny,ellyx2,gloo-gloox2
potrebujem...puff-puff,papsy,sharky,dolfy,hip-hip,froggy
Najlepšie čím viac na výmenu.....
Ahojte.Chyba mi FIDO a PIGGY a herny plan...Nemate niekto v ponuke??? Na vymenu mam SNAKY 2x,ELY,HIP-HIP,LOGGY,FROGGY...
ponukam slonika Ely, fialove Cheezz a 2x zelene zubadlo Chompy na vymenu za macicku Kittie, ovecku Puffy, fialoveho jezka Moody a zelene oko Orby, najlepsie aspon 2 spolu kvoli postovnemu 🙂 dakujem
Ahojte, ponúkam na výmenu cheezz a hip-hip.Nemám giry-joe, dolfy,gloo-gloo, sharky. Píšte cez IP.
Ahojte mame navyse:CHEEZZ, IGOR, FRANKEY, ORBY,CHOMPY, SNAKY, MOODY
Piste IP
Kosiceeee
Ponukam cheez,sharky,frankey,piggy,pinguina,zajacika,chompy
Potrebujem ovecku,macicku,zirafku,kravicku,slonika,hrocha
Potrebujem Logg!!!!!!!!!,mam piggy,sharky,chompy,elly,froggy,cow,fido,kittie dam aj viac kusov za LOGGY!!!!...poslem obratom postou
@orieska325 Loggy korytnačku? tú máme 🙂 froggy nemáme a ani fida.
@prstek ano korytnacku, ak nemas problem poslat postou tak poobede pojdem na postu a poslem ti froggy a fida,hm?

Ahojte, mam na výmenu frankey 2ks, orby, fido, cheez,ely, kittie a sharky, potrebujem snaky, chompy a igor