Výmena Stikeez
@barbora23999 pre vas mam odlozene logy,ely,pigy,orby😉
@adrianai dobre moze byt 🙂😉
Ahojte, potrebujeme už len tučniaka GUINNY. Kúpime alebo vymeníme. Máme MOODY, FROGGY, HIP-HIP, KITTIE, ELY, GIRY JOE, PUFFY, SNAKY,
Mame na vymenu puf-puf, puffy, froggy, moody.
Potrebujeme uz iba orby.
Dakujeme.
@leoni11 Dá sa aj poštou? V našom okolí nemá kačičku asi nikto na výmenu. ☹
Má niekto papsy na vymenu?? Kosice
aktualizacia : 2 ovce, 2kravy, 2orby, 2 igor, zirafa, fido, puff puff. info do IP
@ramzes1980 a nahodou kufrik? kupim samozrejme
ahojte mate prosim vas niekto na predaj SHARKY,FROGGY,PIGGY,CHOMPY???chybaju nam uz len tieto budeme mooooc vdacne 🙂 😉
Ahojte. Prosím Vás, nemá niekto na predaj kufrík stikeez?
ahojte, nemate niekto na predaj tu hru? niekto kto to nezbiera?? a potrebovali by sme zabku, korytnacku a kravicku, kupim, prip. mam na vymenu prasiatko a kacku, vdakaaaaa, ak niekto ma, prosim piste mi na IP.
@nicol5
ahoj.ja mam Cheezz na predaj.viac IP
Ahojte, je tu nekto z NR. Mame toho viacej na vymenu. Potrebujeme kitty, puffy...Dakujem
Potrebujeme: Puffy; Chompy; Kittie; Guinny; Moody; Bunny; Puff- Puff; 2x Fido; 2x Loggy; 2x Giry Joe. Na výmenu mám: Orby, Sharky, Frankey, Snaky, Cheez 2x.
Ahojte mamičky, aj my sme podľahli tejto mánii...nečudo, veď do Lidlu chodíme často nakupovať 🙂 na výmenu nemáme už žiadne ale odkúpime za rozumnú cenu: Frankey, Snaky, Moody, Orby, Piggy, Sharky.... možno najlepšie z Trenčína, ale poštou aj odkiaľkoľvek 😀 ďakujeme 😵
@miami2010 ahojky, a ake potrebujete vy? dakujem
ahojky...potrebovali by sme ešte Frankey,Moody,Cheez,Orby,Papsy,Cow,Sharky a Gloo-Gloo....na výmenu by sme mali Kittie,Loggy,Pufffy,Dolfy a Ely.... 😉
Ahojte.Potrebujem : Giry Joe,Papsy,Ely. Mam na vymenu : orby,puffy,chompy a piggy.
navymenu mám prasiatko, zabku, moody, cheezz, pinguin, kravicku, zajacika, a zhanam korytnacku a kacku Košice
kúpim kufrík stikeez - dám aj bónus tesko kartičky
@ramzes1980 ja mam tiez dost figuriek len kufrik chyba
Ahojte.Potrebujeme: CHOMPY
Na vymenu mame: Cow, Frankey, Bunny, Snaky, Piggy a Fido

Ahojte,
potrebujem DOLFY a FRANKEY a na vymenu mam PAPSY, KITIE alebo SHARKY. Osobne BA. Vdaka