Výmena Stikeez
Potrebujeme - IGOR, BUNNY, a na výmenu máme 2x LOGGY, 1x HIP-HIP, 2x ELY, 1x PUFF-PUFF, 1x COW, najlepšie by bolo oboch naraz ...
Ahojte, na vymenu mam MOODY, SNAKY a SHARKY a potrebujem DOLFY 2x a GIRY JOE.
Najlepsie osobne BA. Vdaka
na výmenu máme dolfy a puffy....potrebujeme gloo-gloo,puff-puff a cow
potrebujem loggy, ely, a fido, na vymenu mam 2xcow, zirafa, 2x cheezz, 2xorby, zlta rybka gloo-gloo, bunny, KOSICE do dalsieho kufrika potrebujem kacku, a ely slona
ja už potrebujem pre známu poslednných dvoch Fido a Frankey , na výmenu mame puff-puff, Orby , Kitie, Ovečku , zajaca, prasiatko ,kravičku a kačičku , ďakujem
@dianark kufrík na predaj asi nemate ?
@eu4ia zohnala ste ? ja mám pre Vás kitie, bunny, cow a Dolfy je ovca ? a potrebovala by som Fida 🙂
@dominika74 zohnala ste ? Puff -puff , ,bunny mam a ja potrebujem frankey, ďakujem
@martinka46 nie kufrik nemam ☹
kúpim LOGGY, CHEEZZ a IGOR, mám ORBY - vymením za niečo z tých, čo nemám, prípadne darujem 🙂
@bene Ahoj , ja zhanam stikeez figurky , na vymenu ponukam disney karticky .Dakujem aj tak 🙂
@ywette zhanam stikeez figurky , na vzmenu ponukam disney karticky , ale aj tak dakujem 🙂
Mam na vymenu piggy,papsy, sharky,Gyry Joe, Orby, Igor, Puff-puff, chompy a potrebujeme Bunnyho. Sme z BA.
Kamoške chýba ELY - sloník.
Nájde sa u niekoho.
Má aj na výmenu.
POnuky poprosím do IP 🙂
dobry den mamicky.chcela by som poprosit o vymenu alebo predaj figuriek.potrebujeme moody,cheezz,orby,puffy,kittie,piggy a loggy.my mame navyse 2x puff-puff,1xhip-hip,1xbunny,2xguinny,2x sharky,1xpapsy,1xfrankey,1xcow a 1xfido. 🙂
@andrejkam dobry den.pozeram ze by ste mali na vymenu orby a loggy o ktorych by sme mali zaujem.my vam zato vieme poskytnut bunny,frankey a fido.ak by ste mali zaujem dajte vediet.dakujem
Ahojte ostali nam navyse: frankey, igor, moody, cheezz, orby, chompy, snaky
Len osobne Ba
Ahojte, kedže aj ja som kupovala..a medzičasom sa nám podarilo vyzbierať všetkých predám loggy, bunny, a 2xpiggy,
kus 0,20€
Našiel by sa 1 chompy (zelený 2 oči 3 zuby)? máme ovcu a žraloka
@andrejkam nekupuj, ja ti poslem, len tak, ved o co ide? posli adresku 😉
@lindafilip sú ešte voľné? ja by som vzala 🙂
@strociatka si zlatá...píšem IP
@ramzes1980 ale to sú nejaké iné nie?
Potrebujeme.hip hip a piggy...kosice

@borenka ahoj vymenim nam chyba uz len ten 3. ale vymenim ti aj vs. 3 napis kt chces