Výmena Stikeez
predam: 2xPapsy
1xpiggy
@eliska07 mam fido a potrebujem puf-puf. Mozeme vymenit?
@lubica16 mozeme vymenit puf-puf za sharky. Dakujem
@jlp potrebujem puf-puf. Mam fida a sharky. Vymenime?
Dobry vecer, mame na vymenu comby, orby 2x, bunny, ely, rada ich vymenim za tie co nam chybaju
Fido, kittie, cow, loggy, glo glo, dolfy, giry, joe, hip hip, foggy, dakujem 🙂🙂🙂
@tinuska1801 dobry vecer mozme vymenit ely za loggy
@slavkapa80 ahoj uz mi chyba len igor ... Vela stastia iste niekto vymeni
Ma niekto IGORA? na vymenu mame cca 10 roznych postaviciek. Pripadne za postovne by som zobrala
Ahojte, ponukam na vymenu gloo-gloo, hip-hip, piggy, bunny, loggy, cheezz, orby. A potrebujem: ely, guinny, kittie, dolfy, moody.
@lucifuk27 dobry den, mozeme vymenit, dakujem
Pekný deň. Mám na predaj posledné postavičky: Froggy, Snaky, Frankey, Puffy, Chompy, Dolfy,Orby.
0,40 € + pošta. Ďakujem
Kupim moody a cheezz.len spolu.dakujem.
ahojte, mam moody, chompy
potrebujem giry joe
Dobrý mám na výmenu už len Chezz a Sharky a potrebovala by som Kitie, fido, ely, hip-hip. nenašiel by sa niekto? ďakujem
Ahojte zase sem pisem,ktora dobra dusa ma na predaj kufrik????dakujeeem
ahojte nam chyba uz iba ovecka, a som ochotna vymenit ovecku za 3 figurky, ktore mame naviac. viac v IP
Ak je niekto z Bratislavy... vymenim osobne. Mame skoro vsetkych... nezbierame, iba sa s nimi hrame. Mozem vam zamenit za vase chybajuce, ale menim jednu za viac vasich, ktore mate nazvys rovnake... Maly sa s nimi strasne rad hra, tak chcem mu zohnat touto formou viac figuriek, nech moze mat aj u starych rodicov Stikeez na hranie. Takze ja vam pomozem dozbierat vasu zbierku, vy mi pomozete vasimi zvysnymi nech ich ma viac aj ked bude u starych rodicov...
Popripade, ak by sa niekto nasiel co by nam daroval za postovne
Ahojte, potrebujem: kittie a dolfy
na výmenu mám : bunny, cheezz, moody, chompy, sharky, Igor, papsy, gloo-gloo
🙂 🙂🙂
@kuriatko33 ahoj momentalne v chorvatsku zacali rozdavat stikeez v lidli, ak tam mas niekoho na dovolenke, daj si kupit. Je to to iste, a ja tiez potrebujem jeden😃
Pekný deň. Mám na predaj postavičky Sharky, Froggy, Snaky, Frankey, Orby, Puffy, Chompy a Dolfy. 0,40 €/ks + pošta. Ak máte záujem, ozvite sa prosím. Ďakujem
Vymenim tieto figurky SNAKY, IGOR, ELY........za figurky ktore nam chybaju a to konkretne PIGGY, LOGGY, PUFFY, KITTY. Pripadne vymenim za Disney karticky, nepotrebujeme ich. Vdaka.
@mataba155 nemam 😒 ale dakujem za radu 😉
@jlp Mám IGORA a potrebovala by som žltú rybku - gloo-gloo, prípadne, čo by si mi mohla ponúknuť pre sestru? Temperka72
@dadkar
@petronelasavoltova dakujeeeeem, ste uzasna..... Dagmar Rybarova, Skolska 565\14, Lazany, 972 11
@ramzes1980
ahoj , mas stale v ponuke postavicky Chompy a Frankey ?

Potrebujem puff-puff a na vymenu ponukam fido, froggy, hip-hip, orby, chezz, quinny, bunny, sharky