Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Aktualizacia - mame 2xfroggy, 2x gloo-gloo
Potrebujeme Giry-joe, Dolfy, Guinny, Fido, Puff-puff, a Moody.
ZDRAVIM VYMENIME CHYBAJU NAM : IGOR, COW, ELY, FROGY A MAME NA VYMENU : CHOMPY, GUINNY, PUFF-PUFF, GLOO-GLOO, SHARKY, SNAKY
mame na vymenu puff puff,cheez, piggy, . moody.
Ahojte potrebujeme: fido, puffy, cheezz
Na vymenh mame: ely, frankey, zirafu
Piste vymena najlepsie osobne Ba
@monikafilip mám záujem o výmenu snaky a chompy ale na výmenu mám len orby z tých čo potrebujete....vymyslíme niečo?? 🙂
@viera77 Aj ja som pri tesco karickach celu obalku olepovala. JE to dost zle ze nasa slovenska posta kradne veci.
ahojte mamičky, my tiež zbierame tieto postavičky.. máme ich zatial málo, ale vymeníme tiež keď sa nám zvýšia alebo bude ich viac. je k tomu nejaký kufrík alebo ako sa to zbiera? to viem, že nad 10,- Eur dostaneme pri pokladni 1 ks. 🙂
mamičky a kde nájdem také niečo podla čoho budem vedieť aké figurky existujú?
@lilidia ďakujem 🙂 podla tohto už budem vedieť 🙂 a to je ten kufrík? dá sa kúpiť v Lidl?
@florentina1 Ano, tuším 1,99€ stojí, ale u nás majú posledné kusy! Je v tom aj hra a hráme to ako človeče, hádže sa kockou, netreba mať všetky Stikeez k tomu, aby ste si ju zahrali.
@florentina1 Ahoj,tiež som nevedela tie mená a našla som ich v novom čase pre ženy na zadnej strane 😉
A ten kufrik so stolnou hrou majú priamo v lidli za 1.99eur
@ericca83 ahojky, mam Ely a potrebujem Guinnyho, vymenime? maria
@adriamazo ďakujem 🙂 kukneme v Lidl 🙂
Mame na vymenu-sharky,igor,gloo-gloo,cow a giry joe.Potrebujeme -puff-puff,puffy,guinny,dolfy a froggy.
ahojte, ak ma este niekto na vymenu
potrebujeme:
3 - Frankey, 5 - Puff Puff, 7 - Orby, 9 - Fido, 14 - Cow, 23 - Hip Hip, 24 - Frogy
mame na vymenu:
2 - Snaky (1x), 11 - Kittie (2x), 12 - Bunny (1x), 20 - Dolfy (2x), 21 - Ely (1x)
Dakujem 🙂

@kikina1851 mozeme 🙂